antyszpilkamolii 30.12.08, 16:44 Właśnie koleżanka wystawiła mnie do wiatru w sylwestra, miałysmy isc gdzies razem a teraz klapa zostaje mi telewizor. moze ktos rowniez zostal wystawiony i pojdziemy gdzies razem :) mam 25lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do antyszpilkomali Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 16:48 Piękny wiek i koleżanka Franka zawiodła.A co na to powie kolega misiu.Uśmiech noworoczny jest bardzo widoczny-a misiu czeka i woła z daleka gdzie jesteś moja samotniczko.Pokaż oczko,pokaż uszko i jeszcze swoje serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamolii Re: Sama w Sylwestra 30.12.08, 16:55 Gość portalu: do antyszpilkomali napisał(a): > Piękny wiek i koleżanka Franka zawiodła.A co na to powie kolega > misiu.Uśmiech noworoczny jest bardzo widoczny-a misiu czeka i woła z > daleka gdzie jesteś moja samotniczko.Pokaż oczko,pokaż uszko i > jeszcze swoje serduszko. no prosze jakie rymy a Ty co robisz w Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 17:08 No cóż jestem 26 lat starszy więc nie wypada chyba abym składał sylwestrową propozycję.Ale życie zawsze jest ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
jooolwan Re: Sama w Sylwestra 30.12.08, 17:38 antyszpilkamoli odezwij sie na gg 3245309 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: Sama w Sylwestra IP: 141.223.175.* 30.12.08, 17:40 A ile ważysz autorko tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jok Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 19:43 wzrost 194.waga 96kg,trenuje dżudo-czy coś więcej potrzeba.Przez trzepak cię przerzucę łatwo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yena Re: Sama w Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 19:44 ej nie róbcie zamkniętej imprezki hahahhahaha jeszce są inni samotni w sylwestra z róznych względów. fajnie było by sie spotkać w hurcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hłehłe Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 19:50 Nooo. A po północy czarno-biały przekładaniec. Tylko wymieńcie się telefonami, żeby łatwo można było namierzyć potencjalnego ojca dziecka... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 19:55 antyszpilkamolii zaklikaj na gg5798225 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yena Re: Sama w Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 21:04 widze biedaku że i ciebie kiepsko z sylwestrami .... trauma poczęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamolii Re: Sama w Sylwestra 30.12.08, 19:56 no nie na przekładańce to nie mam ochoty. ale na jakies wyjscie owszem najlepiej gdzies potanczyc. tak Yena mozemy sie razem gdzie spotkac czyli hurtowo ale gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yena Re: Sama w Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 21:03 podaj gadulca to się dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaN Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 21:04 odezwij się na gadu 10538446 ja tez 25 lat i też zostałem wystawiony ;) czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda do autorki watku IP: *.gprs.plus.pl 30.12.08, 21:08 Super! Bardzo mi sie to spodobało-dziewczyna nie bedzie siedziec i sie maslić ze biedna ze samotna tylko cos sobie organizuje szybko:-) To że ludzie od razu mysla że chodzi o szybki numerek to już swiadczy o ograniczoności tych ludzi. Powodzenia:-) i do siego roku:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowoczesny Re: Sama w Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 21:06 Mało kto teraz obchodzi sylwestra, mamy XXI wiek, nie bądźmy ciemnogrodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 21:33 Prosze ile ludzi chce sie spotkac aby razem spedzic tego sylwestra moze spotkajmy sie wszyscy razem i przywitamy Nowy Rok Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamolii Re: Sama w Sylwestra 30.12.08, 22:12 w takim razie podaje numer gg 8538406 oj to juz jutro a czasu z każda godzinka mniej jak nie będzie mnie dzisiaj na gg to będę jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Sama w Sylwestra IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.12.08, 23:11 a może spotkamy się wszyscy i bredzimy się ru...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sli Re: Sama w Sylwestra IP: *.com.pl 31.12.08, 11:15 Dobra spotkamy się, ale zrobimy koło,żeby ktoś nie był pominięty w ru...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epsilon Re: Sam w Nowy rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 11:40 Udało mi się ją zdobyć na sylwestra,ale czy ją zatrzymam w Nowy Rok. Ciekawe rozważania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaona Re: Sama w Sylwestra IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.08, 12:59 Ja też będę sama. :( Znów sylwestrowy wieczór będzie smutny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 14:08 Gdzie-odwiedzę tuż przed pólnocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Sama w Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 14:11 To może wszyscy wystawieni, samotnii lub chętni na imprezke spotkajmy się ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Over Re: Sama w Sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 15:09 też bym się chętnie dołączył, więc gdzie byśmy mogli sie umówić? Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamolii Re: Sama w Sylwestra 31.12.08, 15:17 co do sylwestra zdecydowałam sie z jeszcze jedna forumowiczka wybrać sie do don kichota, wiem ze duzo osob nie lubi tego lokalu ale w tej chwili nie brdzo da sie wymyslec cos innego. idziemy kolo 20stej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: Sama w Sylwestra IP: *.senatorska.trustnet.pl 31.12.08, 17:33 robimy na szybko sylwka w domu, trzech sympatycznych kolesi:) info pod nr gg 10796401 lub 6531074 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 21:07 Żona poszła na sylwestra z koleżankami a ja zostałem z dzieckiem w domu.To normalna sytuacja.Tak ustaliliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaona Re: Sama w Sylwestra IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.08, 23:25 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, niech takie wątki już nie powstają, niech każdy znajdzie swoją drugą połówkę i następnego sylwestra spędzi właśnie z nią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Do Adama IP: *.rev.inds.pl 31.12.08, 23:39 Mój mąż za granicą, ja też siedzę z dzieckiem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
yubari Re: Sama w Sylwestra 01.01.09, 12:00 Fajnie było :) Tyle,że teraz troszkę nogi bolą :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Sama w Sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 20:44 Mija Nowy Rok i co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
antyszpilkamolii Re: Sama w Sylwestra 01.01.09, 21:04 Ciesze sie ze napisalam na tym forum bo bardzo dobrze sie bawilam w ta wyjatkowa noc, a czekalo mnie siedzenie przed telewizorem. Dziekuje Karolinie i wszystkim ktorzy sie do mnie odezwali :) życze szczescia w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś