mona154 16.01.09, 22:09 Lekarz przepisał mi nowy lek anty YAZ. podobno jest od kilku dni na rynku. CZy wiecie gdzie kupić ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropek38 Re: YAZ 16.01.09, 22:11 kupiłam koło DESY 38 zł słyszałam że jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niteczka Re: YAZ IP: 79.191.177.* 18.01.09, 13:02 Ja co prawda jestem z okolic Warszawy, ale mi lekarka powiedziała, że można kupić w każdej aptece bez wiekszych problemów mimo iż to nowy produkt na rynku (tylko trzeba wziąć pod uwagę iż, wiekszość aptek potrzebuje 24 godzin na sprowadzenie). I nie miałam problemu z kupieniem :)ale apteka sprowadziła na drugi dzień po złożeniu recepty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wornka Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 17:31 ja też dostałam receptę. skład mają jak yasminelle które brałam wcześniej ale te dla odmiany bierze się bez robienia przerwy. codzienne 1 tebletka a na końcu opakowania są tzw palcebo- bez hormonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: YAZ IP: *.chello.pl 30.01.09, 15:44 Ja rowniez bez problemu go kupilam (od reki tez nie bylo, ale na popoludnie mi go sprowadzili). Zobaczymy czy dobry poprzednio bralam nowynette to lekarka kazala go odstawic ze wzgledu na strasznie dlugie krwawnienia, zobaczymy czy ten sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derka Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:30 Są w hurtowniach więc dowolna apteka czekasz 24h i jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:00 ja też dostałam dziśiaj od lekarza . moja koleżanka je bierze w stanach. mówiła mi kiedyś że u nich to jest teraz hit. w końcu my możemy być w miarę na bieżąco bo tam jest podobno dopiero od dwóch lat więc nie jest z nami tak źle :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: YAZ IP: 193.238.200.* 30.01.09, 17:12 sa w dobrych aptekach. uzywam Yaz od 9dni. I co lepsze, moja ginekolozka powiedziala mi w ktorej aptece sa najtansze ;p znalazlam je za 38zl (tylko w tej jednej). Reszta aptek to kolo 48zl :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: YAZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:25 ciekawe skad wiedziała jaka cena i w której aptece biegała po wszystkich aptekach czy dzwoniła ,a moze miała w tym swój interes żeby wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafu Re: YAZ IP: 212.2.101.* 13.08.09, 14:49 żal mi takich postów jak twój, moglabys tak pisać gdyby poleciła jej apteke z wysoka cena a nie odwrotnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:43 Moglabys podac w ktorej aptece taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koral Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:15 ja kupiłam koło desy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: YAZ IP: *.chello.pl 03.02.09, 17:49 Z jakiego jestes miasta? Bo ja kupowalam ostatnio je po 47zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: YAZ IP: 83.1.80.* 01.11.09, 20:54 W Warszawie przy ul.Świętokrzyskiej 32 kupiłam za 35zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 20:59 tutaj można poczytać translate.google.pl/translate? hl=pl&sl=en&u=http://www.yaz- us.com/front&sa=X&oi=translate&resnum=7&ct=result&prev=/search%3Fq% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 16:58 to podobno tzw. nowa wersja yasminelle. ten sam skład tylko w wersji wygodniejszej dla pacjentki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowes Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:45 Ja kupiłam już w zeszłym tygodniu. przeczytałam że W USA tabletki YAZ sprawidziły się doskonale ( stosowane od 2-ch lat), zwłaszcza przy migrenach .Opakowanie leku YAZ przeznaczone jest na 28 dni( a nie na 21 dni),schemat 24+4 związany jest z wydłużeniem działania substancji aktywnych. Jeden z dwóch składników YAZU( drospirenon) wykazuje profil zbliżony do progesteronu powstającego w organizmie kobiety. zobaczymy ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassandra Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:56 witam ja jestem farmaceutka i mam kontakt z pacjentakim ktore biora yaz i mowia ze jest to rewelacja nie ma efektu zmiany nastrosuj zadnych skudków uboicznych . U mnie w aptece ( częstochowa ) yaz- 36,90 , yasminelle kosztuje 34,90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: YAZ IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 23:01 gdzie ta apteka?ja kupiłam po 48zł!Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: YAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 20:33 w tzw. zielonych aptekach jest dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketing Re: YAZ IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.02.09, 20:43 czuc marketing, dobre zagranie. Mniej inteligentny klient sie moze nie polapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketing #2 Re: YAZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 15:29 Gość portalu: marketing napisał(a): > czuc marketing, dobre zagranie. Mniej inteligentny klient sie moze > nie polapie. Fałszywe rekomendacje zalewają sieć forum.gazeta.pl/forum/w,904,92084286,92093430,Trzeba_kombinowac.html Trzeba być przezornym, ja tam sprawdzam w kolejności: 1. Opinie prawdziwych znajomych, ludzi z reala, a przynajmniej takich, których dobrze znam z sieci. Ludzie z nie-konsumenckich grup zainteresowań są raczej bezpieczni. Mało prawdopodobne, aby oszustowi opłacało się budować przez 6 miesięcy fałszywą tożsamość na forach miłośników latarni morskich, żeby pochwalić laptopa czy pralkę :) 2. Historia nicka (mona154). Jeśli WesolaKasia415 z 500 postów w 300 zachwala majonezy a w 199 laptopy jednej firmy, to wiesz już, z kim masz do czynienia. Jednorazowe nicki też są podejrzane (kropek38). Tak jak w poprzednim przypadku - kluczowy jest wysiłek włożony w kreowanie tożsamości. 3. Fakty. Część informacji można po prostu sprawdzić w sieci. Jak ktoś pomija istotne fakty albo wręcz kłamie co do informacji sprawdzalnych w sieci, to wiadomo ile zaufania można mieć co do reszty jego opinii. 4. Wyczucie. Oszust idzie na ilość - obstawia wiele nicków na różnych forach. Przy pewnej dozie doświadczenia da się odróżnić seryjne pochwały oszustów od rzeczywiście zadowolonych bądź wkurzonych prawdziwych użytkowników. Ci drudzy wkładają w to po prostu więcej wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: YAZ IP: 212.59.230.* 28.02.09, 09:16 u mnie w aptece w okolicach częstochowy jest po 36,50 zł i wcale nie trzeba mi jechać do tych tzw zielonych Odpowiedz Link Zgłoś
lyskawroc Re: YAZ 03.06.09, 19:22 Witam! Biore Yaz od czasu kiedy wszedł na nasz rynek zauważyłam u siebie dziwne wachania nastrojów,krwotoki z nosa,omdlenia itp. pisze żeby ostrzec kobiety,którym może przydażyc sie cos podobnego. Ja zrezygnowałam z przymowania Yaz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: YAZ IP: *.ver.airbites.pl 10.06.09, 09:57 Witam wszystkich ja też zażywam Yaz właśnie jestem po 4 białej tabletce i jest poraszka Od początku bolały mnie piersi dół brzucha dziwne skurcze narzadów płciowych, a teraz mam okres bardzo bolesny gdyby nie nospa to nie wiem co by bylo dotego schodzą mi bardzo duże skrzepy i miałam nudności Odradzam ale każdy organizm inny? Odpowiedz Link Zgłoś