prawdziwy_bob_rownik 31.01.09, 11:23 Mam prośbę, może ktoś z was może polecić sprawdzone miejsce na wypoczynek z dziecmi na mazurach.Interesuje nas domek nad jeziorem, rybki i te sprawy :).Cena domku do 300zł. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ed Posłuż się wyszukiwarką-tez dobra. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 11:40 można i pytac tu ,ale też poszukać na necie -jest duzo ofert.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_0 Re: Posłuż się wyszukiwarką-tez dobra. 31.01.09, 13:31 Wejdż sobie na Allegro. Zaloguj się! Wejdż w dział " Sport i turystyka" Kliknij " Turystyka" Wybierz co Ci przypadnie do gustu. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Posłuż się wyszukiwarką-tez dobra. IP: 77.87.124.* 31.01.09, 17:10 a koledzy to uważnie przeczytali co napisał pbr?? chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Posłuż się wyszukiwarką-tez dobra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 18:37 Oczywiście, że uważnie. Jednak nie ośmielił bym się brać odpowiedzialności, że miejsce sprawdzone prze ze mnie, będzie odpowiadało drugiej osobie./ np. mnie komary nie przeszkadzają na rybach /Więc jeśli ludziska obejrzą sobie fotki i wybiorą miejsce, ja będę miał czyste sumienie. Pozdrawiam Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Wyjazd na mazury PROSBA !!!!! 01.02.09, 08:47 Bogaczewo nad jeziorem Narie . U państwa Polańskich Odpowiedz Link Zgłoś