gosia_g28 05.02.09, 11:08 Macie jakies pomysły na prezenty lub może jakiś romantyczny wyjazd we dwoje - tylko gdzie? Możecie cos podpowiedzieć ? P.S. Osoby nie zainteresowane niech sobie odrazu darują - szkoda czasu i klawiatury. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OwnU Re: Wkrótce Walentynki IP: *.prenet.pl 05.02.09, 13:55 tylne siedzenia Ritmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie komercji Re: Wkrótce Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:52 Ludzie co wy sie tak ekscytujecie tymi walentynkami.. dzien jak kazdy inny dla tych co sie naprawde kochaja, a nie robia z tego pokazówki akurat w tym dniu.. masakra jakas :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wkrótce Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 15:37 popieram zdanie kolegi kolezanki wyzej... Jak moja polowica mnie kocha to robi mi prezenty bez okazji, czy to kwiatki czy czekoladki, czy zupelnie cos innego... tez nie obchodze tego dziwnego swieta bo wg mni ekazdy dzien jest dobry by najblizeszej osobie powiedziec, i mowic ze jest ta najwazniejsza i wyjatkowa, a nie tylko raz do roku... no ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
allegazeta.pl Re: Wkrótce Walentynki 05.02.09, 16:35 Ja również nie uważam tego dnia za wyjątkowy - dzień jak każdy inny. A co więcej: jeśli iść na romantyczną kolację to właśnie nie w walentynki, gdzie wszędzie tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
korek1000 Re: Wkrótce Walentynki 06.02.09, 21:10 Z tymi Walentynkami to rzeczywiście jest fenomen bo wszyscy niby są przeciwko ale jakoś popularność Walentynek dorównuje prawie Bożemu Narodzeniu. --- Podobno ilość świątecznych kartek wysyłanych na W. jest na drugim miejscu Walentynki Ciekawostki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św. alenty Re: Wkrótce Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:17 Co Ty chłopcze bredzisz! Samo porównanie Walentynek do Świąt Bożego Narodzenia jest już niestosowne. Święta powinno się przeżywać przede wszystkim w wymiarze duchowym, a Walentynki to kolejne zapożyczone komercyjne święto. Możesz też powiedzieć, że halloween dorównuje, albo już przerósł nasze Święto Zmarłych i Dzień Zaduszny. Cóż takie mamy czasy i takie plastikowe społeczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ś. Walenty Re: Wkrótce Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:21 no, ale jak się ma dynie zamiast głowy to o czym tu mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
headcharge Re: Wkrótce Walentynki 06.02.09, 23:14 Dynie to na Halloween, ale wtedy to się kartek raczej nie śle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihd Re: Wkrótce Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 00:48 korek1000 porownal jedynie popularnosc tych dwoch swiat a nie porownywach ich znaczenia wiec nie wiem do czego sie tak czepiacie. Walentynki sa calkowicie skomercjalizowanym swietem zreszta Boże Narodzenie przez ostatnie kilkanasie lat rowniez z roku na rok staje sie coraz bardziej komenryjne;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Wkrótce Walentynki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.02.09, 18:39 kochani hipokryci prawda jest taka że na forum głośno krzyczycie nie walentynkom ale je obchodzicie,a jeśli już nie to dlatego że nie macie z kim więc moja rada jeśli ktoś zadaje pytanie to czeka na odpowiedz a nie na bzdurne komentarze a ja szczerze mówiąc nie mam jeszcze pomyslu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: Wkrótce Walentynki IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 07.02.09, 19:04 A ja mam ukchanego, codziennie mowimy sobie ze sie kochamy i jestesmy dla siebie najwazniejsi. Prezenty tez robimy sobie bez okazji, z okazjami sa wieksze (nie stac nas na codzienne wielkie prezenty i codzienne by sie znudzily)ale obchodzimy walentynki. Nie jest to jakis wazny dzien. Ale jak na okolo tyle o tej milosci, o potrzebie drugiego czlowieka, milo spojrzec obok i wiedziec, ze tez sie Go ma.Nie bede negowac tego swieta, bo mi w niczym nie przeszkadza, jak komus nie pasuje, to po prostu niech nie krzyczy na tych, ktorzy chca inaczej potraktowac ten dzien. A spojrzcie dla zakochanych niesmialych jaki to wspanialy dzien, przez walentynke moga napisac komus bez wiekszego zażenowania, że ktoś im się podoba, bo w "zwykły" dzień, by się nie odważyły. Nie możecie spojrzeć na to, ile to święto daje innym radości? Powinniście się cieszyć, że jest dzień, który może pomóc innym się związać, lub ten pierwszy raz powiedzieć "kocham Cie" a nie negować, wyzywać, narzekać... Jak byłam sama i marudna, też narzekałam na walentynki. Przestałam być marudna, to w walentynki tylko liczyłam na to, że kiedyś i ja będę taka szczęśliwa jak ci wszyscy zakochani. I było mi wesoło, że na około jest tyle miłości. A wy pewnie byście się cieszyli, jak by był dzień "nienawidzących", ot, wtedy by było fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś