bransoletkaa 28.02.09, 17:14 Miał ktoś tam praktyki studenckie? Co tam robiliście? Jak to oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ancyrnonka Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 19:47 W Banku rob praktyki, nauczysz sie czegos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 20:00 Pójdziesz tam gdzie cię przyjmą ! Nie jest tak łatwo załatwić praktykę!A będziesz tam robiła co wszyscy, nie dadzą ci posiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: Praktyki w banku czy skarbówce 01.03.09, 17:34 Nikt już się nie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majloch Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 21:18 Teraz wyobraz sobie siebie za 5 lat.... konczysz studia, szukasz pracy, piszesz swoje CV, zamieszczas tam informacje o praktykach i........ 1. Potencjalny pracodawca widzi US i Twoje obowiazki tam pelnione i wie ze to wszystko to wielka sciema, bo wie jak wyglada praca i obsluga w skarbowkach- conajwyzej jestes zaznajomiona z obsluga ksera i faksu. 2. Potencjalny pracodawca widzi Bank ( najlepiej skladac CV wlasnie tam po takiej praktyce) , czyta zakres Twoich obowiazkow i wie ze w prywatnej instytucji nie bylo olewania, tylko maxymalne wykorzystanie sily roboczej, obliczone na to ze kiedys bedziesz pracownikiem oddzialu. Bank wyglada powazniej nic praktyka w US, wiem po sobie. Szczerze radze Bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adiorka112 Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 11:06 No nie wiem czy w banku takie maxymalne wykorzystanie, przecież nie posadzą jej na udzielaniu kredytów czy na kasie a co innego można robić jeszcze w banku. Ludzie którzy chcą tam pracować najpierw przechodzą szkolenia a ona przyjdzie na praktykę i od razu do pożyczek itp... śmiech. Miałam praktykę w banku. Będzie od tego co i w skarbówce czyli wynieś przynieś pozamiataj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: 195.205.202.* 02.03.09, 11:38 co prawda nie na praktykach ale na stażu w US bylam pare lat temu. robilam sporo bo bylam tam kilka m-cy ale do niczego mi sie to pozniej nie przydalo i uwazam za strate czasu... w tej chwili pracuje w banku. praktykantom na pewno ani US ani bank nie pozwoli wykonywac zadnej bardziej odpowiedzialnej pracy (moga tylko obserwowac). na praktyki nie polecam banku ani US ani zadnej innej istytucji publicznej... najlepiej wg mnie odbyc je w prywatnej firmie. ja prace w takiej wlasnie firmie wspominam njlepiej. zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 11:30 Miałam dwa razy praktyki w banku i niczego mnie tam nie nauczyli... robisz robote ktora juz dawno powinna byc zrobiona a ktos sobie ja odlozyl na pozniej... jest jak juz ktos to napisal wynies przynies pozamiataj.. no chyba ze bedziesz miec jakiegos znajomego w tym banku co Ci cos konkretnego pokaze.. a w skarbowce mialam okazje odbyc staz.. tam chociaz pozwolono nam obslugiwac petentow..i milej wspominam czas tam spedzony niz na praktykach w banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maike( Krzepice) Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 15:23 Na praktykach obsługiwales petentow? Czy moze byles na stazu? Ja widzialem praktykantow w Sądach, wiec mysle ze moze byc tylko lepiej:)Aczkolwiek byli to praktykanci z liceow ekonomicznych i technikum, wiec raczej osoby mlode i przydzielone z obowiazku. Moze sytuacja wyglada inaczej w przypadku praktyk na studiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Praktyki w banku czy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 22:26 wystarczy czytac ze zrozumieniem...a wtedy tych pytan by nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś