sem-ena 17.04.09, 20:50 kryzys mamy, że nikt nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:49 a co tu pisac :) jak jest wszyscy widza ;) KRYZYS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: miximport IP: 193.138.242.* 06.05.09, 11:09 a jak wyglada praca w tej firmie? jaka atmosfera, warunki, szefostwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:35 hm nikt juz tu nie zaglada ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruk Re: miximport IP: *.prenet.pl 14.05.09, 15:59 wszystko juz bylo napisane na ten temat, za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
goscxx Re: miximport 23.05.09, 15:55 Słyszałam ze "pani" suka pomału Was wykancza??? hehe dziwka powinna skonczyc na ulicy!!!! Jak pan Marek jeszcze nie dostrzegł jej wrednej mordy?! Dzięki nie znow wroci do dawnego zycia w nedzy!!! Brawo dla wredniej suki<brawo> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 00:06 he he he - to bylo do przewidzenia :) ale i tak dlugo nic sie nie dzialo a pan Marek nie ma ostatnio czasu na patrzenie na mordy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master of Disaster Re: miximport IP: *.2.10.45.tvksmp.pl 25.05.09, 20:11 To nie jest suka...zbyt ładne określenie dla niej...to jest zwykły pasożyt..który żeruje tylko na innych..ta menda naraża tylko firmę na straty ale MM tego nie widzi bo nadrabia to u nie pod.....:)heh Jeżeli ona nie szanuje ludzi to ludzie nie będą jej szanowali i w końcu się doigra..Pozdrawiam MoD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masterit Re: miximport IP: *.chello.pl 25.05.09, 20:16 już wcześniej była inna p. dyrektor która chciała firmę "ożywić" Odpowiedz Link Zgłoś
robin_masters Re: miximport 26.05.09, 13:24 dobra a jakie stanowisko zajmuje osoba o której mówicie? mam ofertę pracy tam na hurtowni wyprzedażowej z tego co wiem o atmosferze w firmie to jest to że większość tam pracująca osoba chciałaby zajmować tam kierownicze stanowisko czy tam aby jest normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daaaru Re: miximport IP: *.54.173.243.tvksmp.pl 26.05.09, 20:05 To specyficzna firma , jedyna w swoim rodzaju ale myślę że w dobrym tego słowa znaczeniu a większość ludzi tam pracujących jest z całą pewnością normalna . Atmosfera jest jaka jest ale to my (pracownicy) tak naprawdę sami ją tworzymy ... i w dużym stopniu zależy to od nas (może nie do końca , a jednak)! Na temat osoby o której mówicie mam swoje zdanie , pozwolę sobie jednak zachować je dla siebie a myślę że w dobie obecnego kryzysu wszyscy borykają się z pewnymi przejściowymi trudnościami i rozdmuchiwanie tego forum nie ma najmniejszego sensu ... POZDRO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
robin_masters Re: miximport 27.05.09, 13:26 ok ale jacy ludzie jaka atmosfera jest na hurtowni wyprzedażowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daaaru Re: miximport IP: *.54.173.243.tvksmp.pl 27.05.09, 16:16 Jeżeli chodzi o hurtownię wyprzedażową to z tego co wiem na chwilę obecną są tam tylko dwie osoby (obie z nazwałbym to ... dużym temperamentem , hi hi ) ale jeżeli jesteś otwarty , lubisz kontakt z ludźmi i zależy Ci na pracy to dasz sobie radę . Zawsze możesz przynajmniej spróbować ... Do zobaczenia w firmie (może) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAAAA Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 27.05.09, 20:25 mmmmmmmm jak miło że mamy forum.. można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć, np. to że w dobie kryzysu Miximport planuje powiększenie kadry a nie zwolnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:10 jak to zwiększenie kadry ?? ja słuszałam że tam sa zwolnienie - i przesuwanie ludzi ?? to jak to jest ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 09:06 no bo są zwolnienia i obcinki, jak ktos nie wie niech sie nie wypowiada.......... salom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAAAA Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 28.05.09, 17:09 a to może się ktoś z Hurtowni wypowie czy są do nich poszukiwani ludzie czy nie?? Nie ma jak zapytać u źródła jednak......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowi Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:52 z tego co wiem - nowi poszukiwani - raczej nie - raczej zostanie ktoś przesunięty :) tyle tam jest do przesuwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: miximport IP: *.net.stream.pl 28.05.09, 19:29 nie ma co przesuwać, tu trzeba firmę uzdrowić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: miximport IP: *.centertel.pl 28.05.09, 20:00 A jak tam nowa - stara pracownica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 22:25 która ?? bo tam parę osób wróciło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 10:03 i parę odeszło i jeszcze odejdzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 12:09 A o Agnieszkę M. Odpowiedz Link Zgłoś
robin_masters Re: miximport 29.05.09, 13:29 robi się ciekawie podbijam ...nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: miximport IP: *.centertel.pl 29.05.09, 20:19 A jakieś konkrety ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkrety Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 20:35 ha ha ha - konkrety na tym forum :) niezłe. uśmiałam się :) przecież musiałby się wypowiedzieć szczerze - jakiś pracownik :) a nie wydaje mi się żeby jakikolwiek był w stanie :) a ci którzy mówili co myślą - to nie pracują - albo wkrótce przestaną pracować. Mam nadzieję ze przynajmniej oni zdobędą się na szczerą wypowiedź. Bo ja będąc pracownicą - nie potrafię - bo skoro tam pracuję to znaczy że mi to pasuje - pracujące soboty - opóźnianie wypłat i bez sensowne wymagania osób ściśle "związanych" z szefem :). Szkoda że osobom tym brakuje wykształcenia - nogi i cycki to nie wszystko :) chociaż w mixie to ważna rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 31.05.09, 10:47 brawo konkrety!! prawda jest taka albo mi pasuje i pracuje albo mi nie pasuje i albo probuje zmienic cos albo szukam cos innego...... po co gadac i szczepic jezor po proznicy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkrety Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 16:57 pewnie że mam :) ale martwi mnie to że ludzie są w stanie wypowiadać się tylko wówczas kiedy pozostają anonimowi. Pewnie mają ku temu powody - w większości to strach i obawa :), czego jestem przykładem. Ale jednak strach przed stratą pracy czy czymś innym :) skutecznie blokuje ludzi i to nie tylko w tej firmie. A forum gazety - to od dłuższego czasu obrzucanie się błotem i to najczęściej przez osoby zupełnie nie "siedzące" w temacie. :) Zresztą początek tego forum - to nieudolne próby - "nakierowania" na wątki. Szkoda tylko że ludzie którzy chcą "rozpocząć" takie obrzucanie nie mają odwagi napisać tego co myślą. Pozdrawiam wszystkich współpracowników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 31.05.09, 19:36 brawo, brawo, brawo. Szkoda że osoby "rzucające" wątkami i postami nie napiszą o co im tak naprawdę chodzi, a przede wszystkim nie mają odwagi iść do osoby i powiedzieć im wprost co o niej myślą, tylko na forum, za zasłoną nie do końca anonimowego netu rzucają obelgami i kreują opinie na tematy o których nie mają pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy_man Re: miximport IP: 83.17.130.* 01.06.09, 19:27 Bo "TE" osoby przewaznie maja dom i rodzine i godza sie na te wszystkie obcinki, ponizanie itp... Pewnie z wielka ochota poszly do pewnej wspanialej pani i powiedzialy co im lezy na sercu lecz tego nie zrobia poniewaz "rachunki im sie same nie zapłaca". Tak swoja droga maja pojecie o tym o czym tylko brakuje sprecyzowania zarzutow... Atmosfera fajna,ludzi wporzadku procz jednej pani ktora psuje atmosfere i kilku kwiatkow... :) Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 06:56 no i nareszcie :) jedna pani odchodzi :) nie wierzę :) w to szczęście - aż sie chce pracowac ;) A więc z zarzutami do niej - też się trzeba pospieszyć :) ale powiem tak - kamien z serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:26 a ja bym się tak nie cieszył, jak odejdzie i jej nie będzie wtedy pogadamy. Wszystko sie może zdarzyć................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaa Re: miximport IP: *.chello.pl 02.06.09, 18:41 taaaa.... odejdzie, a inni beda musieli wypic to piwo którego naważyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:14 przeciez pewnie sie znowu ktos malo kompetentny znajdzie :) na dyrektorskie stanowisko :) i bedzie pił to piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaa Re: miximport IP: *.chello.pl 02.06.09, 19:31 watpie, bo przciez kryzys mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 16:31 no faktycznie - szkoda kolejnych osób zapowiadających swoje odejście :( pytanie kiedy się to skończy. Ale w sumie podziwiam za zdecydowanie - też jest to forma pokazania swojego zniechęcenia do sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 13:45 a może wzięłyby sie do roboty a nie obiecywały że się zwolnią, albo się faktycznie zwolniły. Znajdą sie inne do pracy z pasją i zaangażowaniem....... salom......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa Re: miximport IP: *.chello.pl 04.06.09, 18:42 niekoniecznie, a cz-wa to nie jest duze miasto i prawie wszyscy sie znaja i o łatke dla firmy nietrudno- jesliby sie chcialo znalesc kogos sensownego do pracy oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy_Man Re: miximport IP: 83.17.130.* 04.06.09, 19:33 Niech pewna osoba odejdzie jak najszybciej, a za firme niech sie wezmie Marek a wiem ze ma takich ludzi na ktorych moze polegac wtedy wszystko pojdzie w dobra strone... Trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 20:20 a kto z zaufanych zostanie ?? takich których on czasem posłucha ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAAAA Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 07.06.09, 14:05 osoba odchodzi i to już w poniedziałek, a za firmę Marek wziął się już ostro. Już wszystko idzie w dobrą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:07 hm miejmy nadzieję - że będzie lepiej - bo - gorzej to już za bardzo być nie mogło :) Pytanie tylko co się stanie z "wakatem" zaufanej osoby :) szefa :) ciekawe jak szybko pojawi się nowy dupowłazik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka M Re: miximport IP: *.cust.tele2.pl 08.06.09, 23:23 Chciałabym bardzo podziękować wszystkim w firmie za współpracę. Mam nadzieję, że radość co poniektórych osób z mojego odejścia przełoży się na efekty ich pracy tak aby pozostałe osoby pracujące w firmie nie ponosiły konsekwencji waszego pseudo zaangażowania. Proszę wszystkich, którym naprawdę zależy na pracy i firmie aby dały w tych trudnych czasach z siebie wszystko. Jeśli chodzi o hurtownię to nie zaczynajcie nawet tego wątku. Jest to jedna z najbardziej kompetentnych osób. Pomóżcie jej osiągnąć cel. Nie szkalujcie osoby, która naprawdę świetnie wykonuje swoją pracę. Jeśli ktoś ma odwagę przyjść do mnie i powiedzieć mi wprost to co o mnie myśli to zapraszam. Nie uważam, abym zawiodłam jako człowiek ale uważam, że zawiodłam jako dyrektor. Jeśli komuś kiedyś starczy tyle odwagi aby zajmować takie stanowisko to życzę sukcesu. To bardzo trudna sztuka dokonywania wyborów i podejmowania decyzji. Dziękuję jeszcze raz wszystkim i życzę prawdziwego zadowolenia z pracy. Radości z tego co się robi dobrego dla firmy. Tylko osoba, która jest zadowolona z dobrze wykonanej pracy może być też szczęśliwa w domu. Jeśli nie odpowiada Ci praca w firmie to się zwolnij. Nie nastawiaj negatywnie swoim zachowanie innych osób. One mają rodziny i naprawdę im na pracy zależy. Pozdrawiam wszystkich i przepraszam osoby, które zawiodłam a we mnie wierzyły. Agnieszka M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daaaru Re: miximport IP: *.54.173.243.tvksmp.pl 09.06.09, 20:45 Miałem już nie pisać na tym forum ale to co przed chwilą przeczytałem po prostu przechodzi ludzkie pojęcie ... i niestety ale nie potrafię się powstrzymać !!! Przecież to kpina , to chyba jakiś żart , totalne nieporozumienie ! "Pseudo zangażowanie" ... nie wiem o czym mówisz , może o zapier... po 10 - 12 godz. bez wolnych sobót , z wyjazdami po kilkadziesiąt godz. poza domem ( nawet w niedzielę ) a i tak zawsze było źle , zawsze coś było nie tak , zawsze wini byli wszyscy ... tylko nie Ty ! Sklepy w czwartek , piątek żeby udupić nas z sobotą , o premiach już nie wspomnę ... i mógłbym tak jeszcze długo ale ... chyba mi się już nie chce ! Może niech wypowiedzą się inni ... ZAPRASZAM !!! I nie ukrywam tego że cieszę się z Twojego odejścia ( i pewnie nie ja jeden ) bo dla mnie zawiodłaś właśnie jako człowiek , bo nie wiem jak można nazywać się człowiekiem traktując ludzi ( nie boję się nazwać tego po imieniu ) jak szmaty ... Uważam że zabrakło Ci jednego ... wyczucia , bo niestety ale wszystko ma swoje granice ! Mam nadzieję że Marek wkońcu przejrzał na oczy , dziękuję i pozdrawiam tych którzy pomogli mu te oczy otworzyć ... Teraz może być już tylko lepiej ... POZDRO dla magazynu , faktur i całej firmy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy_Man Re: miximport IP: 83.17.130.* 09.06.09, 21:29 Daaru zgadzam sie z toba w 100% i popieram to co napisales... poprostu "nic dodac nic ujac" chociarz z tym "nic dodac" bym sie zastanowil... Pozdro Dla Calej Firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: miximport IP: 83.19.32.* 09.06.09, 22:13 Nigdy nie zamierzałam pisać na tym forum, ale to co przeczytałam przechodzi ludzkie pojęcie! Jak możesz być tak bezczelna?!!! Te podziękowania, rady... chociaż na koniec zachowaj resztki przyzwoitości! Nie zgrywaj "świętej", niewinnej. I zapamiętaj: kariera i władza to nie wszystko. BĄDŹ PEWNA NIKT TOBIE ZA "WSPÓŁPRACĘ" NIE PODZIĘKUJE... I nie przepraszaj... to żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y-man Re: miximport IP: *.chello.pl 09.06.09, 22:43 trudne czasy to zawdzięczamy m.in. Tobie i Twoim "dyrektorskim" decyzjom, które oparte były nie tyle na dobru firmy co na gnębieniu współpracowników i zwiększaniu przez to twojego "ego".Kluczowym dla sprawnego działania jakiejkolwiek firmy jest przede wszystkim przyjazna atmosfera w pracy, a nie traktowanie każdego z góry dla leczenia swoich kompleksów. sama nigdy nie miałaś odwagi powiedzieć w twarz co myslisz o innych a teraz takie rady będziesz dawać- jaka byłas dla innych tak inni Cię zapamiętają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 12:04 Też nie zamierzałam nigdy przelewać swoich flustracji na forum, ale w tej sytuacji trudno się powstrzymać. Napisałaś, że nie sprawdziłaś się jako dyrektor, a tylko jako człowiek...moim skromnym zdaniem nie sprawdziłaś się w ogóle. Człowiek potrafi się przyznać do błędu, a nie mamić oczy, że jest ok.Nie da się zajmować wszystkim naraz i nawet spędzanie w pracy codziennie 12-14h nie pomogło. Twoje ulubione złowo "ZAANGAŻOWANIE", a przede wsytskim profesjonalizm, powinien opierać się na przyzaniu się do porażki. Gdyby jeszcze miesiąc Twoich "rządów" firma napewno upadłaby, a teraz jest na skraju bankructwa. A teraz uciekasz z podkulonym ogonem i zostawiasz bałagan, który zostawiałaś. Jedno jest pewne, że jeżeli w ogóle będzie się go dało uprzątnąć potrwa to pare lat. Zastanawiałam się po co w ogóle napisałaś te bzdury na forum (żenada!), ale chyba zapomniałam, że Ty to Ty i lubisz wokół siebie robić zamieszanie. Nie będę rozpisywać się o tym jak traktowałaś ludzi, bo to chyba każdy wie. Wystarczy, że ktoś wykazywał odbrobinę inteligencji, błyskotliwości lub był młodszy i atraktycjny był już na pozycji spalonej. Życzę powodzenia i wyciągniecia wniosków na przyszłość. Ps. powinnaś przeprosić samą siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: miximport IP: *.przyrow2.gre.pl 11.06.09, 15:18 Podziękowań nie przyjmujemy, jak również głupich rad, jesteś ostatnią osobą która mogłaby ich udzielać. Zawiodłaś przede wszystkim jako człowiek, bo nie wspomnę o stanowisku dyrektorskim, do którego wogóle (!!!!) się nie nadawałaś nigdy!!! Zgadzam się z osobami piszącymi przede mną - twoje wystąpienie to żenada!!!! Powodzenia nie będę życzyć, ty się poprostu nie nadajesz do pracy z ludźmi. I nie pisz więcej takich bzdur, nie denerwuj ludzi którzy i tak mają cię dość i jeszcze długo będą źle o tobie mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 12.06.09, 20:26 widzę, że duzo fajnych ludzi odeszło szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: miximport IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.09, 10:28 Najłatwiej jest kogoś krytykować a gorzej jest samemu coś zrobić, ciekawa jestem jakby ktoś z Was znalazł się na takim stanowisku i miał podejmować wiele poważnych decyzji,czy nie popełniłby jakiegoś błędu. Gadać to każdy głupi potrafi. Jeżeli każdy z Was uważa że zrobiłby to lepiej to dlaczego nic nie robi w tym kierunku, a może się boicie? -dobrze wiecie że taka praca wymaga bardzo dużo odwagi, pracy i wielu wyrzeczeń.Pozdrawiam wszystkich współpracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 10:46 A ja mysle, ze jeszcze bedziemy chcielizeby wrocila, jednak duzo dla firmy zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 12:16 Zrobiła-fakt. Można powiedzieć,że się poświęciła bez reszty, ale powinna pozostać przy tym co jej dobrze szło - zarządzanie sieciami itp. A nie kierować się wygórowanymi ambicjami, co miało zgubny wpływ. Człowiek jest tylko człowiekiem i nie może przepraszam za wyrażenie na wszystkim trzymać łapy. Inaczej byłoby gdyby wcześniej przyznała się do błędu i że nie daje rady z ogranięciem wszystkiego. A. jest osobą despotyczną, chciała wszystko zrobić sama, ale niestety się nie udało. Nie cieszę się z jej porażki,bo ucierpiała przez to firma. Miałam już nie pisać, ale coż chyba się wciągnęłam ;- ) również pozdrawiam współpracowników ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 15:22 ciekawe opinie :) Żeby wróciła - nie myślę że już nigdy więcej. Że dużo zrobiła - hm - pojęcie względne - bo według mnie zamieszanie się nie liczy :). Więc konkretów doprowadzonych od początku do końca - jest niewiele - zawsze znajdowała się pod ręką osoba na którą można było zepchnąć rozpoczęty projekt - i niezależnie od tego jak bardzo to rozgrzebane było - oczekiwała efektów na wczoraj. A wina za niepowodzenie zawsze była osoby która dostawała taki "projekt". Że się poświęciła - no pewnie za darmo tego nie robiła :) Że despotyczna i bezkompromisowa - tak - ale nie można nigdy przestać być CZŁOWIEKIEM !!!! pozdrawiam i do zobaczenia jutro w robocie :) każdego dnia będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 14.06.09, 18:03 Najlepiej aby każdy robił swoje co ma byc to bedzie ostatecznie wszystko zależy nie od nas a decyzje podejmuje tylko Szef! nie Agnieszka nie pracownicy tylko Szef i mam nadzieję że wyjdziemy z kryzysu i nie bedzie dalszych zwolnień bo ludzie chcą spokojnie pracować a nie każdego dnia denerwować się i czekać co jeszcze się wydaży?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 13:22 juz się zadziało..... zwolnienia, cięcia, nie ciekawie, bardzo nie ciekawie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy_Man Re: miximport IP: 83.17.130.* 16.06.09, 22:59 Oj zle sie dzieje:( ale coz trzeba miec nadzieje ze sie nie straci pracy i czekac na lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 17.06.09, 21:08 A jest szansa na lepsze czasy? pociesz jeśli coś wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 17.06.09, 22:10 zawsze jest szansa na lepsze...... i jest nadzieja na lepsze, bo mimo że jest matką głupców to jak każda kocha swoje dzieci i nie da im zrobi krzywdy...... głowy do góry będzie dobrze....... kiedyś..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta Re: miximport IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 21.06.09, 19:55 Kobieto,jeżeli bys miała -deko-klasy,to nie odzywałabys się na forum .Spowodowalaś w firmie chaos,intrygi,wrogość miedzy ludźmi.Dla Ciebie byli tylko 'liżydupy;i reszta oraz Marek-od którego szarpałaś naście tys.złotych[w zamian ciągnełaś firmę w przepaść]Wrogom ucinałaś wynagrodzenie,a dawałaś tym drugim- czyli;nierobom z Twojej stajni.To byli Ci co bazowali na Twoich względach.Nie wiem,którą z film zaszczycisz Swoja 'pracą',ala już mi jej szkoda.Nie mówiac o pracownikach żal mi Was.Wdziej na Siebie worek i marsz na Jasną Górę-na kolanach.Może zostaną Ci odpuszczone grzechy,które popełniłas w tej firmie.Z Blachowni niedaleko-dasz radę.Kierowców jeżdżacych ta trasą-proszę uważajcie na idący worek,bo pójdziecie siedzieć jak za czlowieka.Pozdrawiam wszystkich- no bez przesady -prawie wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprite Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:28 kurcze ile złości po dość długim czasie :) - czyżby to jakaś właśnie zwalniana osoba pisała - a swoją drogą to ilość zwolnień podpada chyba pod zwolnienia grupowe - moze wiecie gdzie to zglosic - bo nie znasz dnia ani godziny :( szkoda. Piszesz o wrogości - hm to chyba nie jest zależne od jadnej osoby - do tego potrzeba jednak większej grupy - a skoro po odejściu A wrogość pozostała - to hm chyba już wina ludzi którzy tam są. Ale to zrozumiałe bo nie bardzo da się pracować w stresie :( EFEKTYWNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longinus z.... Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 00:42 Kurde, przypadkiem znalazłem sie na tym forum a tu znajoma nazwa Miximport. No i po lekturze troszkę odjechałem. Co tam się porobiło, że tak po sobie jeździcie. Fakt, nie miałem z wami kontaktu przez prawie dwa lata bo się zdrówko popieprzyło i trzeba się było ratować co by nie zaliczyć kwaterki na komunalnym, ale żeby aż tak źle..... Sam nie wiem co napisać. Normalnie nienormalnie. Toć ludziska przestańcie tak epatować nienawiścią bo czytać nie idzie. Tak więc, żeby poprawić nastroje.... WITAM SERDECZNIE BYŁYCH I OBECNYCH... Pozdrawiam heroiny z nagłownymi lub bez jeśli wolą choroby zawodowe i w ogóle wszystkie z was przyczyny wy mojej przedwczesnej łysiny. Resztę z załogi też pozdrawiam co by nie było, że świnia jestem. No i oczywiście witaj Marku. Sorki za brak kontaktu i realizacji tamtych planów ale jak to mówią, gdy kostucha stuka... to sam zresztą wiesz co... Życzę wam wszystkim wszystkiego tego, czego sobie życzycie a przede wszystkim radości z życia choćby, nie wiem jak gó...ane w waszych oczach nie było ... bo kurna warto żyć (wiem co mówię!!!!!!!). I pamiętajcie nadal znam tylko te trzy same obrzydliwe kawały, więc jak nie chcecie, żebym tam do was przyjechał do Częstochowy i na siłę doprowadzał do przejścia na jasną stronę mocy to lepiej uśmiechnijcie się kiedy to czytacie i krzyknijcie całemu światu, że go kochacie. Wiem, że to takie nie polskie ale czasami po prostu warto. Troszku sie za wami stęskniłem. Oczywiście wiem, że wy za mną nie...bo co komu po takim paleolicie... ale mimo to miłego dnia wam wszystkim. Zgadnijcie kto..... napisał to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:07 witam witam i o zdrówko pytam :) no ja wiem kto to - ale :) ochrona danych :) Dużo zdrowia i nowych pomysłów. A Mix - to specyficzna firma - pewnie jak zwykle po burzy - przyjdzie okres względnego spokoju - do następnej burzy :). Ale to ja wiem - a obecni pracownicy - nie wiedzą - no ładnie. A że człowiek człowiekowi wilkiem - tam tego uczą pierwszego dnia :D a później mówią - że tak nie wolno, chociaż wszyscy tak się zachowują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 25.06.09, 20:18 a ja też wiem kto...... pozdrowienia dla pozostałych po przejściu tornada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 21:35 masz nadzieję że to już po przejściu tornada ?? a nie masz wrażenia - że to jeszcze nie koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 26.06.09, 22:48 to specyficzna firma, ale mam wrażenie (i nadzieję) że więcej takich tornad nie będzie ...... pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 01:48 szkoda że tylko wrażenie i nadzieję bo przydała by się pewna doza pewności. A pewne nadal jest tylko to że nic nie jest pewne. A specyfika - tak - ciągle dziwni ludzie mają za dużo do powiedzenia - niby już nie ma tych najgorszych - ale ... nie do końca fajnie się dzieje. No ale to tylko moje wrażenie. A najgorsze jest to - że nikt nie wie co i jak robić żeby robić to dobrze ........... hm chociaż może to nie tak - że NIKT ;) wiecie o co ...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.poczesna.netcominternet.pl 30.06.09, 06:58 wiesz.... pewne w tej firmie jest jedno: godziny otwarcia, a reszta.... hmm niestety nie. Ale już widać że się uspokoiło. Zostali najlepsi, Albo ci co dobrze kombinują.... będzie dobrze, jakoś tak przez skórę czuję... a czy nikt nie wie jak robić i co robić żeby było dobrze, to chyba nie do końca tak. Najważniejsza jest dobra organizacja pracy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak :) Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:26 pewne godziny otwarcia :) chyba też nie - całe szczęście że skończyły się te obowiązkowe soboty :). Brawa dla szefa - po rozumek do główki. :) A z tym zostawaniem - to patrząc na to kto została i kto ma coś teraz do powiedzenia - to bliżej mi do stwierdzenia że raczej ci dobrze kombinujący, moje ulubione listki :) na wietrze. A organizacja, ważniejsza jest atmosfera - a tej jeszcze nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 07:57 Dobra organizacja to jest wtedy gdy każdy wie co powienien dla CIEBIE zrobić i o taką organizację mi chodzi. Atmosfera?? Sami ją tworzymy i sa działy że jest naprawdę ok:) a treszta?? reszta sie sama ułozy:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: miximport IP: 72.14.193.* 22.06.09, 03:50 Fanta jesteś bardzo znerwicowaną osobą powinnaś jak najszybciej skontaktować się ze swoim psychiatrą zanim będzie za późno. Nie rozumiem po co pisać jedno i to samo ,ale myślę że w tej "firmie" to taki jest standard a czy takie pisanie coś zmieni - napewno nie więc po co . Myślę że przez takie pisanie sami tworzycie taką atmosferę w której pracujecie. Zwolnienia sa wszędzie , nie które bardziej poważne firmy już nie istnieją a wy jesteście więc chyba nie jest tak źle. Fanta jesteś chyba na wylocie i stąd ta złość, ale pamiętaj jesteś tylko pionkiem w tej grze . Czytając to forum od samego początku widzę że plotki i zarzucanie się nawzajem różnymi rzeczami nie dobrze świadczy o firmie jak i o jego właścicielu a opinia idzie w świat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy_Man Re: miximport IP: 83.17.130.* 22.06.09, 17:32 1-Dziennikarz "niektóre" pisze sie razem Forum jest od tego zeby wyrazac swoje opinie wiec po co sie czepiacie 'fanty'. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
robin_masters Re: miximport 26.06.09, 23:22 dlaczego kasujecie komentarze? ///////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 26.07.09, 16:48 Jeśli jeszcze Ktoś tam pracuje:):) i nie został zwolniony z byle powodu zwanego kryzys:) - to niech napisze co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm ciekawe Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 17:46 bardzo interesująca próba odświeżenia wątku :). Wygląda na to że tam pracujesz i boisz się napisać co się "dobrego" dzieje :) Od dłuższego czasu. No nie bój się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgoryczeni !! Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 23:10 moze i proba reaktywowania forum. ale wkurza to co sie dzieje, zwolnienia - urlopy bezpłatne - sprzątanie magazynu - kurcze ile można. Moze szefostwo by się określiło i szczerze wypieprzyło wszystkich niepotrzebnych pracowników - sytuacja była by jasna - a tak nie wiadomo czy jest sie po co starac czy też nie. I szczerze mowiac gowno nas to obchodzi że traci kasę robiąc zwolnienia grupowe. Więc apel o więcej odwagi - ja jej nie mam żeby powiedzeć to co myślę wprost - ale ja nie jestem właścicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 11.08.09, 12:10 Nie licz na to że prawdy sie dowiesz na cały asortyment Mixu - PRAWDY TAM NIE ZNAJDZIESZ - jedynie pozory rodzinnej atmosfery....... tylko pozory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 12:44 poprzedni wpis bez sensu..... ktoś chciał coś mądrgo napisać tylko mu nie wyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 14.08.09, 14:08 Jeśli nalezysz do grona Tych którym wszystko pasuje bo masz "dobre układy" to rzeczywiście nie zrozumiesz - ale Ci którzy pracuja sumiennie i nie wiedzą co czeka ich jutro czy nie zostana zwolnieni pod byle pretekstem albo za sprawą takich jak Ty wiedzą i rozumieja sens poprzedniej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.09, 12:25 Ja to nie rozumiem Was, obserwuję czasem to forum i się dziwię. Umówcie się wszyscy na kawę, pogadajcie o tym co wam nie pasuje, może znajdziecie jakieś rozwiązanie, a nie takie przelewanie goryczy na forum publiczne. Rozumiem rozgoryczenie niektórych i strach o stanowisko, ale to teraz trzeba się najbardziej starać i ten trud napewno nie przejdzie niezauważony. Jeżeli OBCY tam jeszcze jesteś znaczy, że jesteś dobrym pracownikiem i tak dalej trzymaj. W skrajnych przypadkach jeśli cierpi się te 8 godzin prawie jak przy kopaniu rowów jest jedno rozwiązanie - znaleźć sobie nową pracę, jesteśmy dorosłymi ludzmi i sami decydujemy o swoim życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 15:15 pogadać?? przy kawie?? to się nie da!! Od zawsze tak było że na forum sie wylewało żale i goryczki a w pracy "uśmiechało" i było ok. "po prostu" ma racje nikt nikogo na siłę tu nie trzyma jak nie pasuje droga wolna szukajcie sobie lepszego miejsca na ziemi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panwu gosc Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.09, 23:54 Pijecie kawę rozmawiacie a związki macie? Cóż każdy z pracowników siedzi cicho i boi się cokolwiek powiedzieć ....praca na magazynie po 10 godzin a w podziękowaniu za to zmniejszenie pensji , proszenie sie o nią bo nie ma np. porządku , urywanie z podstawy oczywiście tej co jest pod stołem za urlop wypoczynkowy.....bo przecież sie nie należy prawda.....załoga niestety nie umie się przeciwstawić aby wszyscy zgodnie stanęli murem za sobą , nie wiem jak to odbywa się w innych działach ale czasami mam wrażenie , że jednak np.telemarketing jest bardziej zgrany ....a jak z odbiórką 15.08. oczywiście na liście obecności wykreślony albo piątek albo poniedziałek ale jeśli ktoś chce odebrać to pan M. chciałby to wiedzieć ...bo co znowu trzeba z pensji uciąć .....ludzie zastanówcie się wreszcie czy my pracujemy czy jesteśmy teraz w stanach w XIX wieku i są to początki niewolnictwa czy pracownik w tej firmie nie ma już nic do powiedzenia.....tylko się boi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 07:18 Tak jak pisałam poprzednio, w takiej sytuacji jak mówisz istnieje jedno rozwiązanie - zwolnić się. Ciężko mi zrozoumieć jak inteligentny człowiek z poczuciem jakiejś godności może pracować jak to sam określiłeś/aś jako hmm... NIEWOLNIK. Skoro piszesz o magazynie i twierdzisz, że inne działy mogą się dogadać, to dlaczego nie spróbujesz zrobić tego samego ze swoją ekipą? NIKT CIĘ DO NICZEGO NIE ZMUSZA!!! Jesteś wolnym człowiekiem i szkoda żebyś marnował swój czas i wypisywał później pierdoły na forum. Ciesz się, że ta praca jeszcze w ogóle jest i pieniądze za nią, może mniejsze, ale to okres przejściowy. Rada-bądź pierwszym odważnym i napisz wymówienie, a nie psujesz klimat jeszcze bardziej. Pozdrawiam wszystkich współpracowników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do po prostu Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 19:14 nie bardzo wiem co napisać - bo albo jesteś: 1. osobą już nie pracującą, która dobrze wspomina pana M 2. osobą która pracuje i ma szczególne względy u pana M 3. osobą która musi wychwalać pana M a w każdym z tych przypadków kłótnia z Tobą nie ma sensu bo masz swój lepszy świat !!! Pisanie że "Jesteś wolnym człowiekiem i szkoda żebyś > marnował swój czas i wypisywał później pierdoły na forum. Ciesz się, > że ta praca jeszcze w ogóle jest i pieniądze za nią, może mniejsze, > ale to okres przejściowy. Rada-bądź pierwszym odważnym i napisz > wymówienie, a nie psujesz klimat jeszcze bardziej." jest tylko przykładem twojej pustości. Jesteśmy dumni z naszej pracy i oczekujemy przynajmniej odrobiny ludzkiego traktowania za to co dla tej firmy zrobiliśmy!! Dlaczego się nie zwalniamy - żeby nie zrobić tego czego M chce !! Ale nie jest to stan stały i mamy nadzieję że tym razem M zostanie z osobą piszącą pod nickiem "po prostu" na pozostałościach firmy MIX....... sprzątając resztki. Pozdrawiamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu :) Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 20:27 Nie trafiłaś ani 1,2,3 . Skoro tak dużo zrobiliście (l.mnoga) dla firmy PANA M, to dlaczego nie spełnicie jego oczekiwań PANA M i się teraz nie zwolnicie (znowu liczba mnoga:)?? Przecież to jego firma teraz jak i przedtem. Po co macie sobie psuć samopoczucie i czuć się jak niewolnicy? za taką marną kasę? no po co? :) To nie jest Twoja firma i właściciel (PAN M.:)może Cię zwolnić w każdej chwili, mimo Twojego wkładu nie przeczę że małego. Prawda, mam swój jak to ujęłaś "lepszy świat" w którym szanuję siebie jako osobę i zwyczajnie nie pozwolę sobie nigdy żebym przez kogoś czuła się jak "niewolnik", stąd zdziwienie na to co niektóre osoby piszą (i zamiast zwyczajnie w świecie strać się coś w swoim życiu zmienić w tym przypadku pracę biadolą na forum, jak dzieci). Ale widocznie mamy inny tok rozumowania :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do po prostu :) Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 20:39 dlaczego się nie zwolnimy :) proza życia - zwalniający się pracownik pozostaje przez 3 miesiące bez niczego - zwalniamy przynajmniej ma od razu zasiłek. Nasz świat nie jest tak dobry jak twój "lepszy". Nie kwestionuję tego że to jego firma i jasne może mnie zwolnić - ale nic nie daje mu prawa traktować ludzi tak jak on to teraz robi !! niezależnie od tego jaki kto ma wkład !! Nie zmienia to faktu - że jesteśmy LUDŹMI Uwierz że każdy z nas stara się coś zmienić a jak to nazywasz biadolenie - jest formą odreagowania. A inny tok rozumowania - z pewnością. Ps. skoro nie 123 to jakie jest 4 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu :) Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 21:08 A może sam Pan M.?? Istnieje taka opcja?? :)No to w takim wypadku polecam szukać już teraz czegoś żeby nie zostać bez niczego. I szanować siebie jako człowieka i zacząć szanować tych, którzy niestety nie mają wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak Re: miximport IP: *.anonymouse.org 24.08.09, 21:50 czytam i czytam i co - i jak zwykle nic. Konkretów brak - ale przecież to nic nadzwyczajnego ;) a to że forum służy do takiego czy innego "wycierania się" to już norma ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.k Re: miximport IP: 212.87.240.* 06.12.09, 23:28 a mówiłaś że nie chcesz byc dyrektorem, bo dyrektorów to wywalasz........kryska na matyska?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 20:11 chyba pomylony watek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedzi :) Re: miximport IP: *.anonymouse.org 24.08.09, 21:48 gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90439,6952949,Szef__instrukcja_obslugi.html ale jakie to prawdziwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny gość Re: miximport IP: *.chello.pl 25.08.09, 18:43 Parszywa firma parszywy właściciel bagno bo jak to inaczej ująć. płace w dół a praca coraz bardziej ciężka ,kilka osób odeszło więc my musimy pracować za nich za mniejszą kasę . By się temu łosiowi budżet zgadzał przed następnym wyjazdem.Jak to dobrze że można po imieniu mówić sam tego chciałeś. W wrześniu dzieci do szkoły idą jak byś nie wiedział i obniżka !!!!!! wiesz ile to kosztuje masz dzieci , nawet w Biedrące można teraz więcej zarobić Bay bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: miximport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 09:48 no to na co czekasz?? do BIERONKI zasuwaj do pracy;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 26.08.09, 15:21 Jest jeszcze jedna opcja względem osoby która tak napada na tych którzy maja dość i pisza o tym na forum:) TO JEST 5! - czyli Rzeczniczka Pana M - Panna K:) - rzeczywiście "lepszy świat":) - nie pytam nawet z jakich powodów?. Pozdrawiam wszystkich z tego gorszego świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: miximport IP: *.nullroute.net 26.08.09, 16:09 dobre ale raczej mało prawdopodobne żeby byla az tak wygadana :), marnowanie ust na słowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 17:57 Brawa za błyskotliwość !!! :) Pozdrawiam Panna K. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: miximport IP: *.MIT.EDU 26.08.09, 19:39 poważnie - panna K a jednak wątpię :) tyle zajęć dodatkowych - i jszcze pisanie na GW nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 19:53 A jednak... :) tak ku pokrzepieniu serc:), a u niektórych żeby uwierzyli, że stać ich na więcej, a nie na takim marnowaniu się w miejscu gdzie jak sami przyznają źle się ich traktuje i właśnie tego nie rozumiem i może dlatego się tu udzielam, ale odbierane to jest jak zawsze w takich przypadkach jako atak, zresztą niczego więcej się nie spodziewałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: miximport IP: *.fbx.proxad.net 26.08.09, 20:08 czy jest to odbierane jako atak - nie tylko jako wypowiedź kogoś kto nie ma pojecia o czym mowi. Oczywiście pod warunkiem że jesteś tym za kogo się podajesz. Inne realia, inne priorytety w życiu i jednak inne cele. Nikt inny nie może liczyć na względy którymi jesteś "darzona" :) Więc przestań pieprzyć !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 20:23 Nie używam wulgaryzmów wobec nikogo, więc też tego sobie nie życzę. Czy pojęcia nie mam? wątpię, że cokolwiek o mnie wiesz, także się też nie wypowiadaj, bo chyba gubimy główny wątek jakim jest praca. Ale nie ma to jak podsycanie nienawiści. Nie widzisz co się dzieje w kraju i na świecie? skoro, piszesz tu to masz internet i możesz się dowiedzieć. Wszędzie są zwolnienia i cięcia płac! mix nie jest wyjątkiem. A dodatkowo chyba jesteśmy firmą handlową, która działa dzięki klientom,a co ma pomyśleć sobie taki klient, który odwiedzi to forum i przeczyta jaka "popieprzona" jest ta firma i ludzie w niej pracujący, którzy na codzień się do siebie uśmiechają słodko, a wystarczy sie odwrócić i nóż w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: miximport IP: *.onlinemartin.org 26.08.09, 21:37 Nie widzę co się dzieje na świecie ?? widzę - kryzysu nie ma płace w górę i ogólne ożywienie, ale nie TU :) no cóż punkt widzenia. A podsycanie nienawiści - to że cię nie szanuję to nie znaczy że cię nienawidzę :). A klient - to on jest ważny?? Hm to pewnie dlatego robione jest wszystko żeby był obsługiwany przez zadowolonych i zrelaksowanych pracowników :) Ale relaks jest w mixie luksusem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 21:50 Ostatni raz się wypowiadam chyba, bo szkoda nerwów. No to szukaj GDZIE INDZIEJ :) skoro kryzysu nie ma jest pełno miejsc pracy (oczywiście dobrze płatnej :). Ten klient powoduje, że masz pracę ..hmmm...więc chyba jest ważny jakby na to nie spojrzeć:) Popieram ME i ONA, chociaż to chyba ta sama osoba-nic dodać, nic ująć:)Nie musisz mnie szanować, zresztą żeby kogoś szanować lub nie najpierw go trzeba poznać, a i naprawdę nie zależy mi na tym. A jeśli już tak Tobie zależy załóż nowy wątek "Kamila D" hehe :) Pozdrawiam wszystkich, bo wierzę, że są nie tylko tacy z nożem w ręku, którzy czekają z nadzieją na obrót plecami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: miximport IP: *.all.de 26.08.09, 22:01 szkoda że już się nie wypowiesz :) bo twoje celne peany pochwalne były przesłodkie. popierasz me i ona a co z XYZ ?? już nie - no tak zła "prasa". A co do zakładania wątku Kamila D. hm a po co ?? nie jesteś .............................. :) a że wierzysz w ludzi - no cóż :) młodość ma swoje prawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: miximport IP: 212.160.86.* 26.08.09, 20:28 czytam, czytam i ręce opadają kolejne zwolnienia, kolejne "urlopy", kolejne wypowiedzenia a wy się zastanawiacie kto się tak przychylnie o firmie i szefie wypowiada. Ważne to?? Chyba nie. Ja bym bardziej myślał(a) o tym jak kolejny dzień się ułoży i co przyniesie niż to komu dobrze a komu źle. A może jednak są ludzie którym pasuje to co robią i jak robią i przeszkadza im że się obgaduje i oczernia gościa który tak na prawdę mógłby zamknąć w cholerę cały ten cyrk i żyć dalej spokojnie na emeryturze. Eh ludzie zawsze im źle...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: miximport IP: 212.160.86.* 26.08.09, 20:35 zamiast się wziąć w garść i przeczekać "kryzys" to jak zwykle na forum - wylewanie żalów i pisanie bzdur. Jak komuś nie pasuje droga wolna. Firma sobie bez was poradzi. Tylko po co psuć do reszty i tak kiepską atmosferę? No po co? Do dzie-ła ro-da-cy do pra-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: miximport IP: *.net.stream.pl 26.08.09, 20:38 czy ludziom jest źle być może może nigdy nie znalazłaś/eś się na tym miejscu po tej stronie łatwo mówić prawda ktoś idzie na urlop wypoczynkowy prawnie sie należący a po powrocie dostaje np.300 zł mniej za to , ze ośmielił się iść na ten urlop....bez przesady w żadnej innej firmie o tym nie słyszałem/am....ludzie pracujący przez prawie cały miesiąc po 10 godzin nie dostaja za to nawet dziękuję nie mówiąc o pensji , nie oczywiście dostają podziękowanie od szefa , że źle pracują , ruszaja się jak muchy w smole itp....więc o czym tu mówić ....a co pan M chce w tej sytuacji lojalności od pracowników....nie ma sprawy jakby jasno powiedział ....zebrał ludzi powiedział sorry firma przechodzi kryzys jest jak jest nie stać nas w tej chwili na inne płace , przeczekajmy ....ale nie to chodzi o to , że zawsze ludzie źle pracują , opierzaja się itp.....nigdy nikt jak sobie przypominam bynajmniej z pracowników fizycznych podziękowania za pracę w tej firmie od szefa nie dostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: miximport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:32 brawo dla przedmówcy - niezależnie od płci :) nie pozostaje nic innego jak tylko przyklasnąć i przyznać rację. A i pewnie szef to przeczyta i zdobędzie się na jakiś kolejny opierdziel :) A poprzednie wpisy o tym że nie ma po co psuć bardziej atmosfery. Jak to się ma do wpisu "xyz" ?? Jak można jeszcze myśleć o "atmosferze". Raz jeszcze brawa za rzetelną ocenę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: miximport IP: 83.19.32.* 27.08.09, 10:13 Zgadzam się z przedmówcami o to właśnie chodzi o zwykłą szczerość i lojalność - ok jest kryzys i trzeba to przeczekać jednak trzeba uczciwie stawiać sytuację zebrać ludzi wszystkich (nie tylko tych na stanowiskach) ustalić coś wspólnie bo to również chodzi o nas. Narzekanie że żle pracujemy jest poprostu załosna!!!! - Do Panny K - nie przeczę że jesteś miła dziewczyną i nie mam zamiaru obrzucać Cię błotem - jednak jesteś młoda i naprawdę nie rozumiesz jak to jest utrzymać rodzinę za np. 1300 zł bo z pewnością zarabiasz dużo wiecej - chcę jedynie abyś pomyslała co czuje matka któram za te pieniądze musi żyć i utrzymac dzieci - moja bolączką zatem jest fakt, że chcę wiedzieć czy napewno te 1300 dostane a nie mniej bo zwyczajnie nie dam rady. Szukanie pracy nowej cóż zawsze mozna lecz wszędzie dobrze gdzie nas nie ma - ja chcę mieć pewność że idąc do pracy nie będzie stresu niepewności - bo jestem odpowiedzialna za dzieci! - jak zresztą większość nas więc niech się nikt nie dziwi że ludzie mają dość takiej sytuacji od początku roku coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: miximport IP: 212.160.86.* 27.08.09, 19:22 aaaaa mnie zastanawia czy ktoś odezwał się tak wprost do szefa że dostał za mało kasy - to raz, i dwa - czemu się nie mówi o premiach uznaniowych co prawda, ale jednak udzielonych?? cóż znam odpowiedz - nie byłoby o czym pisać. Salom ludkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: miximport IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.08.09, 21:26 tylko umiecie pisać te bzdury narzekać i biadolić ...a nic w tym kierunku nie robicie ....????? może ktoś w końcu sie postawi panu MM....???? ale niestety nikt mu sie nie postawi ,,,bo ten kto jeszcze tam pracuje i widzi pana MM....to by mu wlazł do.....bez wazeliny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurcze Re: miximport IP: *.guardster.com 27.08.09, 21:42 a może najwyższa pora na to żeby przestać czekać aż ktoś powie co trzeba robić ?? Może czas na podejmowanie samodzielnych decyzji ?? Może od jutra trzeba zebrać się w sobie i nie czekając na "kopniaka" zrobić coś tylko dla siebie. W końcu rozmawiamy o dorosłych ludziach - którzy nie jedno w życiu przeszli. Pozdrawiam i życzę więcej ................... (w miejsce kropek wpisać to co się chce) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrycie:) Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 21:53 dzisiaj odkryłem, kto ukrywa się pod nickiem "he he", żałosne jest pisanie takich rzeczy jak już się jest na wylocie! nie spodziewałem się akurat tego po tej osobie, bo pozornie osoba "na poziomie", ale czasem właśnie tacy są najgorsi. życzę zadowolenia :P A z Panią A. sie zgadzam w 100%. Lepiej odreagować bijąć meneli na Dolnej, przynajmniej się coś pożytecznego zrobi dla świata i wreszcie upragniona ULGA :P o to właśnie chodzi, no nie???:P Tak zostało nas mało, że krąg sie zacieśnia :-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: miximport IP: 212.160.86.* 27.08.09, 22:07 wiecie co? jesteście dziwni, żeby nie powiedzieć śmieszni. Dajecie się podpuszczać jak małe dzieci. Ktoś na "wylocie" daje na forum upust swoim frustracjom, a wy zgodnie mu przyklaskujecie wypisując bzdury. Tylko czy nikt nie zauważył pewnej zależności? Im jest więcej negatywnych opinii na forum tym bardziej szef staje się czepliwy "wymagający". Mam wrażenie że jednak nie warto. Tak mi jakoś wychodzi z obserwacji tego wszystkiego. Skoro tacy wszyscy są zgodni to może w "realnym" świecie warto coś zrobić zgodnie i wspólnie a nie tylko w tym wirtualnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrycie:) Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 22:12 I kolejny raz brawo, jak i poprzednio i jeszcze poprzednio dla Pani. To nie jest ironiczne. Nie podoba się to .... (tzn. zmienić pracę :),a nie forum na poziomie bravo girl z rubryką "zapytaj Gośkę" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do odkrycie Re: miximport IP: 212.160.86.* 27.08.09, 22:15 jeśli uważasz że to forum jest na poziomie.... o to barwo i to też nie jest ironicznie - chyba; bo poziom osiągnął dno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrycie:) Re: miximport IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 22:20 właśnie to jest dno i teraz jak się na to patrzę to najgłębsze z możliwych. DO ROBOTY!!! Ewentualne rozterki chyba lepiej załatwiać w sposób bardziej kulturyzowany, a nie chować się pod osłoną anonimowego netu. Może warto byłoby wreszcie porozmawiać o tym co was niepokoi?i to z osobami od których ten niepokój się bierze?ale to tylko mała sugestia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he odkrycie ?? Re: miximport IP: 80.63.56.* 27.08.09, 22:46 a nie poprostu ?? szkoda że nie dotrzymujesz słowa. No ale cóż można się spodziewać po osobie piszące "> Lepiej odreagować bijąć meneli na Dolnej, przynajmniej się coś > pożytecznego zrobi dla świata" a krąg - no cóż. Później już tylko trzymanie się za rączki i śpiewanie piosenek :) Odpowiedz Link Zgłoś