kikikaka5 21.04.09, 16:33 Czy orientuje sie ktos gdzie moznaby zamowic tort dla doroslych na panienski?Troche glupio chodzic po cukierniach i pytac czy cos takiego zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cccc Re: TORT dla doroslych IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 18:36 No chyba jeszcze glu[iej jak tu o to pytasz dopiero to wyszlas na cwoka. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikanka Re: TORT dla doroslych 21.04.09, 18:40 W Patrii na dole jest cukiernia. Tam zamawialam taki tort w zeszlym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: TORT dla doroslych IP: 195.205.202.* 21.04.09, 18:47 Na pewno robią takie u Jagodzińskiego na Wieluńskiej. Koleżanka zamawiała tam tort w kształcie penisa. Wykonanie i smak pierwsza klasa, choć miałam obawy, by skosztować tego "cuda". Gdybyś tam dotarła, najlepiej proś kierownika, bo pracująca w cukierni dziewczyna średnio rezolutna. (A bynajmniej taką zatrudniali parę miesięcy temu.) Odpowiedz Link Zgłoś
medalik75 Re: TORT dla doroslych 21.04.09, 20:30 Jeśli Ci odpowiada to mam fajną ciastkarnie w której robią naprawdę fajne formy-sam u nich zamawiam także się orjętuję.Mogę podac na gg.3427561 Odpowiedz Link Zgłoś
mamrotek.2 Re: TORT dla doroslych 22.04.09, 09:45 Ja polecam pana Edka z Hotelu Patria,robi extra ciacha w kształcie fiutka i jeszcze lepsze eklerki.Musisz poprosić w recepcji,żeby zaprowadzili Cie do niego, bo cukierni w Patrii już nie ma..Ciasta są tak nasączone alkoholem ze po zjedzeniu 2 już jest ciekawie;)naprawdę polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś