tychik1 Re:Jak się nie ma wroga to trzeba po niego posłać 21.06.09, 18:58 prowokatora i już hucpa gotowa. A ten O. Andrukiewicz nawet z tego zdjęcia wygląda mi na człowieka zdecydowanego i ma u mnie Duże Brawa ! : )Jutro z rana wysyłam kolejny przekaz .To tak do wiadomości tego pana co śledzi RM, a ile to nie napiszę z uwagi na jego dobre samopoczucie : ) Biblia "Wystąpienie Gamaliela" Dzieje Apostolskie 5,33 5,33) Gdy to usłyszeli, wpadli w gniew i chcieli ich zabić. 34) Lecz pewien faryzeusz, imieniem Gamaliel, uczony w Prawie i poważany przez cały lud, kazał na chwilę usunąć Apostołów i zabrał głos w Radzie: 35) «Mężowie izraelscy - przemówił do nich - zastanówcie się dobrze, co macie uczynić z tymi ludźmi. 36) Bo niedawno temu wystąpił Teodas, podając się za kogoś niezwykłego. Przyłączyło się do niego około czterystu ludzi, został on zabity, a wszyscy jego zwolennicy zostali rozproszeni i ślad po nich zaginął. 37)Potem podczas spisu ludności wystąpił Judasz Galilejczyk i pociągnął lud za sobą. Zginął sam i wszyscy jego zwolennicy zostali rozproszeni. 38)Więc i teraz wam mówię: Odstąpcie od tych ludzi i puśćcie ich! Jeżeli bowiem od ludzi pochodzi ta myśl czy sprawa, rozpadnie się, 39)a jeżeli rzeczywiście od Boga pochodzi, nie potraficie ich zniszczyć i może się czasem okazać, że walczycie z Bogiem». Usłuchali go. 40)A przywoławszy Apostołów kazali ich ubiczować i zabronili im przemawiać w imię Jezusa, a potem zwolnili. 41)A oni odchodzili sprzed Sanhedrynu i cieszyli się, że stali się godni cierpieć dla imienia [Jezusa]. 42)Nie przestawali też co dzień nauczać w świątyni i po domach i głosić Dobrą Nowinę o Jezusie Chrystusie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re:Jak się nie ma wroga to trzeba po niego posłać 21.06.09, 19:06 > prowokatora i już hucpa gotowa. właśnie się objawił jeden na forum, ty człeczku ty, tychik1. :D Mało was, żeby pogrzebać polski naród, oj mało :))))) i coraz mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re:Jak się nie ma wroga to trzeba po niego posłać IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 19:11 tychik1, brawo, brawo, to dzięki takim tychikom mamy w świecie taką opinię jaką mamy i po dużej części zasługujemy. Super, mam nadzieję, że tacy to po prostu wymrą śmiercią dinozaurów. Odpowiedz Link Zgłoś
traditio1 Jak naprawdę było... 21.06.09, 18:59 Aborcza jest bezczelna. gała rok temu, doprowadzając do zamodowania niewinnego dziecka, łga i teraz. Oto relacja ze zdarzenia: O. Piotr Andrukiewicz miał się „rzucić z pięściami” na blogera niechętnego RM. - To nieprawda, cała sytuacja została zaaranżowana – mówi redemptorysta w rozmowie z portalem Fronda.pl. „Redemptorysta rzucił się na [Rafała – przyp. Red.] Maszkowskiego z pięściami. Wyrwał mu przy tym mały mikrofon należący do brytyjskiego reżysera realizującego film o Radiu Maryja. Sprzęt został zniszczony” - pisze o zajściu „Wyborcza”. Miało ono miejsce w sobotę, w czasie XI Pielgrzymki Młodych Słuchaczy na Jasną Górę. Kim jest rzekomo poszkodowany i co robił na Jasnej Górze akurat tego dnia? Rafał Maszkowski od 15 lat prowadzi monitoring Radia Maryja, pisze o rozgłośni bloga i seryjnie wysyła na radio skargi do różnych instytucji. Obsesja na punkcie Radia Maryja zawiodła go tym razem aż do Częstochowy, gdzie przywiózł kilka tysięcy ulotek krytykujących działalność o. Tadeusza Rydzyka. Oto, co na ten temat mówi o. Piotr Andrukiewicz. Fronda.pl: Co się właściwie stało na Błoniach Jasnej Góry? O. Piotr Andrukiewicz: Kiedy przebywałem z młodzieżą zgromadzoną na placu celebry przed Jasną Górą, ktoś mi powiedział, że nieopodal jest pan, który rozdaje ulotki. Zainteresowałem się tym, bo organizatorzy nikomu nie wydawali zgody na dystrybucję ulotek w tym miejscu. Pokazano mi jedną z tych ulotek i od razu się zorientowałem, że ktoś chce po prostu wywołać zamieszanie, ponieważ ta ulotka w złośliwy sposób atakowała Radio Maryja i zawierała nieprawdziwe informacje. Czy osoba prywatna nie ma prawa rozdawać ulotek jakie sobie życzy na takich zgromadzeniach? - Nie ma takiego prawa, musi mieć na to zgodę organizatorów. Nikt się jednak o taką zgodę nie zwrócił. Ten człowiek stał na placu celebry i rozdawał ulotki osobom wchodzącym na plac. Miał przypięty specjalny port i mikrofon, które służą do nagrywania kamerą. Spróbowałem więc wyłączyć mu mikrofon, żeby uniemożliwić nagrywanie. Chyba nikt nie lubi być nagrywany z ukrycia i bez swojej zgody. Wpięty mikrofon od razu mi uświadomił, że to nie była przypadkowa sytuacja, ale została celowo zaaranżowana. Nie wiedziałem kim jest ten człowiek. Wokół niego stali dziennikarze z aparatami fotograficznymi i kamerami, którzy obserwowali reakcje tych, którzy dostawali ulotki do ręki. Nie lubię być nagrywany z ukrycia i bez mojej zgody, to po pierwsze chciałem ten mikrofon wyłączyć. Bardzo spokojnie rozmawiałem z tym człowiekiem i zapytałem go, od kogo dostał pozwolenia na rozdawanie tutaj ulotek. Oczywiście nie miał takiego pozwolenia. Poinformowałem go, że w związku z tym jestem zmuszony wezwać Straż Jasnogórską. Kiedy przyszli strażnicy, wyprosili tego pana informując go, że nie ma takiego prawa, żeby na terenie przylegającym do Jasnej Góry rozdawać bez pozwolenia ulotki. Straż Jasnogórska stała przy tym panu i pilnowała, żeby tych ulotek nie rozdawał. Do tego dołączyły się inne osoby. „Gazeta Wyborcza” pisze jednak, że Ojciec „rzucił się z pięściami” na tego Rafała Maszkowskiego (bo tak się nazywa mężczyzna, który rozdawał ulotki). Jak to naprawdę było? - To nieprawda. Przypuszczam, że rozmowa została nagrana. Jestem więc bardzo zainteresowany ujawnieniem nagrania, którym dysponuje ta telewizja, jak również jego upowszechnieniem. Wtedy wszyscy będą mogli zobaczyć, czy rzeczywiście to, co napisała „Wyborcza”, jest prawdą. Absolutnie nie było z mojej strony żadnego aktu agresji, żadnego rzucania się z pięściami. Była jedynie stanowcza sugestia, że jeśli mamy rozmawiać, to przy wyłączonym mikrofonie. Ale ostatecznie nie został on wyłączony? - Nie. Trzymałem mikrofon przez moment w ręku. W pewnym momencie mikrofon przejął go ode mnie jeden z młodych ludzi a pan, który rozdawał ulotki spowodował szarpnięcie, w wyniku którego urwał się kabelek. To oczywiście stało się pretekstem do oskarżenia ze strony dziennikarza telewizji, z którym działał „pan od ulotek”, że został uszkodzony sprzęt. W związku z tym została wezwana policja. Czyli Maszkowski nie był sam, towarzyszył mu dziennikarz jakiejś telewizji, podobno brytyjskiej? - Tak. Oni byli zorganizowani. To była dobrze przygotowana sytuacja, wyraźnie „polowali” na jakieś spięcia, bo takie rzeczy zawsze dobrze wyglądają w filmach dokumentalnych. Dziwnym trafem obok stali dziennikarze m. in. „Gazety Wyborczej”. Jedna z zapytanych przeze mnie dziennikarek pokazała mi swoja legitymację. Zapytałem, czy mają akredytację na tę uroczystość – oczywiście nikt z nich nie zgłosił się do Biura Prasowego Jasnej Góry, żeby taką akredytację uzyskać. Kiedy przyszli policjanci, przede wszystkim wylegitymowali tych państwa i pouczyli ich, że nie jest prawdą, iż mogą sobie nagrywać i robić, co chcą na miejscu celebry, i że powinni opuścić plac, jeśli nie mają pozwolenia organizatorów. Dziennikarze opuścili wtedy miejsce zajścia. Czy sprawa znajdzie swój finał w sądzie? - Bardzo proszę. Jeśli tylko będą mieli taką odwagę, żeby to zgłosić do sądu. Świadków tego wydarzenia było bardzo wielu i myślę, że bardzo chętnie się w tej sprawie wypowiedzą. Widzieli zachowanie dziennikarzy i widzieli moje zachowanie. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. To była nieprzyjemna sytuacja,ale nie byłem w najmniejszym stopniu agresywny i nie zachowałem się niestosownie. Rozmawiała Magdalena Romaniuk Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Jak naprawdę było... 21.06.09, 19:06 traditio1 napisał: > Aborcza jest bezczelna. gała rok temu, doprowadzając do zamodowania > niewinnego dziecka, łga i teraz. https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80708,6740697.html?i=1 Ojczulek też mija się z prawdą. Na zdjęciu widzimy kto urywał kabelek :D Jak widać każdy ma swoją prawdę i czyja jest lepsza powinien rostrzygnąć sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Jak naprawdę było... IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 19:07 traditio1, odpowiedz na pytanie? Czego twój tekst dowodzi? Czy wiesz co to jest fronda? Nie mówiąc już o oszczerstwach z początku twojego tekstu, to dlaczego czytasz "Wyborczą", nie lepiej poczytać frondę albo "Gościa Niedzielnego"? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak naprawdę było... 21.06.09, 19:18 "- Tak. Oni byli zorganizowani. To była dobrze przygotowana sytuacja, wyraźnie „polowali” na jakieś spięcia, bo takie rzeczy zawsze dobrze " jak można polować na jakieś spięcia, to nowa moda łapania piorunów? k.... gdzie takie ludziki żyją, w katolandzie, czy pod kiecką księdza-nędza? (umysłowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs Re: Jak naprawdę było... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 03:06 Na zdjeciach widac wyraznie, ze ksiadz go trzyma za fraki, co juz jest naruszneiem nietykalnosci i ze depcze mu po stopie. Pewnie fotomontaz, co ? Poza tym - ksiadz powiedzial i tak po prostu mu wierzysz ? No tak, w koncu co ksiadz mowi, to jest swiete i nie podlega dyskusji. A Rydzyk powiedzial, ze Maszkowski uzyl gazu. Ciekaw jestem ... co mysla ci ludzie, klamiac tak w zywe oczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c Podobno Rydzyka i kumpli zaatakowało ZOMO i SB.... 21.06.09, 19:19 Był w użyciu Cyklon S-1,Napalm, i bomby typu M.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Podobno Rydzyka i kumpli zaatakowało ZOMO i S 21.06.09, 19:28 he he, ataku nie było (kryzys), ale babcie i dziadki jedynie słusznego boga, dadzą wiarę.... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dziękuje za przytoczenie wywiadu. Wnosi bardzo 21.06.09, 20:37 dużo. Wystarczy tekst przeczytać myśląc co tak zachwalają antyfani GW by zobaczyć ile tam ciekawych kwiatków. "Zainteresowałem się tym, bo organizatorzy nikomu nie wydawali zgody na dystrybucję ulotek w tym miejscu." Pierwsza sprawa - odkąd to w Polsce wydaje się komuś zezwlenie na rozadawania ulotek na publicznym terenie. Ok - powiedzmy że ten "plac celebry" - jest wyłączony z terenu publicznego. Jednak w tym momencie jego granice muszą być ściśle wytyczone, a nie zalezeć od "widzimisię". "Pokazano mi jedną z tych ulotek i od razu się zorientowałem, że ktoś chce po prostu wywołać zamieszanie, ponieważ ta ulotka w złośliwy sposób atakowała Radio Maryja i zawierała nieprawdziwe informacje." Ciekawe jak poprzez sam akt rozdawania ulotek można "wywołać zamieszanie"? Chyba tylko pod warunkiem, że "szkalowane" w tych ulotkach osoby mają "słabe nerwy" i szybko biorą się do bitki. Normalnie tekiego osobnika się ignoruje. Co do tych "nieprawdziwych informacji" to nerwowość zakonnika wskazuje, że bardzo się bał by ktoś ich nie przeczytał. Inaczej też by je poprostu olał, albo zabezpieczył ulotkę i zatroszczył się by była dowodem w sprawie przeciwko oszczercy. Miał przypięty specjalny port i mikrofon, które służą do nagrywania kamerą. Spróbowałem więc wyłączyć mu mikrofon, żeby uniemożliwić nagrywanie. Chyba nikt nie lubi być nagrywany z ukrycia i bez swojej zgody. Jeżeli mikrofon był widoczny to nie wchodziło w grę nagrywanie z ukrycia. Jeżeli o. Andrukiewicz miał zamiar postępować zgodnie z prawem - nagranie wręcz by potwierdzało jego prawość (zresztą na końcu wywiadu próbuje się na nie "powoływać") - czego więc się obawiał chcąć go wyłączyć? Ciekawe jak "próbował wyłączyć" mikrofon nie naruszając nietykalnmości cielesnej osoby do której był przypięty? A podobno jej nie tknął? Wpięty mikrofon od razu mi uświadomił, że to nie była przypadkowa sytuacja, ale została celowo zaaranżowana. No i oczywiście widząc to zamiast się wycofać by nie doszło do prowokacji i wezwać Straż Jasnogórską, a jeszcze lepiej Policję wdał się w dyskusję, i co dowodzi poprzedni cytat naruszył nietykalność cielesną. Bardzo spokojnie rozmawiałem z tym człowiekiem i zapytałem go, od kogo dostał pozwolenia na rozdawanie tutaj ulotek. Jak wyglądała ta bardzo spokojna rozmowa widzieliśmy na zdjęciach. No ale to zapewne złośliwy fotomontarz. Trzymałem mikrofon przez moment w ręku. W pewnym momencie mikrofon przejął go ode mnie jeden z młodych ludzi a pan, który rozdawał ulotki spowodował szarpnięcie, w wyniku którego urwał się kabelek. Biedaczkow "się sam urwał". Jakby to nie wiedział że jak się trzyma coś przypięte kabelkiem do właściciela to może się zerwać. Co robił ten mikrofon w jego rękach i jakim prawem trzymał cudzą własność to już się tym nie przejmuje. Oni byli zorganizowani. To była dobrze przygotowana sytuacja, wyraźnie „polowali” na jakieś spięcia, bo takie rzeczy zawsze dobrze wyglądają w filmach dokumentalnych. A on biedaczyna jeden grzeczniutko im to "spięcie" dostarczył. Taki nierozgarnięty czy co? Zapytałem, czy mają akredytację na tę uroczystość – oczywiście nikt z nich nie zgłosił się do Biura Prasowego Jasnej Góry, żeby taką akredytację uzyskać. Dość specyficzny zwyczaj by na imprezę otwartą w dodatku na otwartym powietrzy wydawać akredytację. Normalnie akredytacje służą by ograniczyć ilość dziennikarzy by nie przeszkadzali samą swoją obecnością normalnym czynnością imprezy na którą dostają akredytację. Istnieje też drugi powo wydawania akredytacji - chęć cenzurowania przekazów z imprezy.... myślę że Klasztor Jasnogórski ani Radio Maryja się do czegoś takiego nie posuwają więc... po co te akredytacje? Kiedy przyszli policjanci, przede wszystkim wylegitymowali tych państwa i pouczyli ich, że nie jest prawdą, iż mogą sobie nagrywać i robić, co chcą na miejscu celebry, i że powinni opuścić plac, jeśli nie mają pozwolenia organizatorów. Dziennikarze opuścili wtedy miejsce zajścia. No to się dowiedzieliśmy że robienie zdjęć czy nagrywanie czegokolwiek w sposób nie przeszkadzający samej celebrze jest zakazane bez zgody organizatora... cenzura? Strach przed ujawnieniem treści które padają w trakcie imprezy? Niiieee no w życiu bym nie podejżewał... Ale nie zdziwcie się jak w niektórych kościołach (tych gdzie się modlą Prawdziwi Polacy) pojawią się bramki by zabierać ludziom magnetofony, mp3 playery z nagrywaniem, aparaty fotograficzne i kamery, a także komórki. Ot tak na wszelki wypadek - bo wróg nie śpi i może się dowiedzieć co było w trakjcie homilii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Bardzo dobra analiza wywiadu. IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 21:43 Tylko kto z uczestników forum zechce coś z tego zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
paniskoklex Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Rydz... 21.06.09, 19:26 oczywista prowokacja przeciwników RM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Ry IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 19:29 paniskoklex napisał: > oczywista prowokacja przeciwników RM. - - Super, tylko że to RM ciągle prowokuje, napiętnuje, obraża, etc. etc. Kto tego nie widzi to albo ślepy albo głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Ry 21.06.09, 19:32 ślepy nie może być, bo niewidomy ma mocniejsze instynkty od widomego ;) znaczy to, że tylko głupi może uf uf uf w słowa jedynego boga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c Rydzyk swoje stacje przekaznikowe,RM, ma w Rosji ! 21.06.09, 19:47 dlaczego ? ..Ano dlatego ,że Putin bierze za to"duży grosz", tzn.Rydzyk zdaje mu sprawozdania, tak po staremu, jak w latach 1970-1989.... Odpowiedz Link Zgłoś
paniskoklex Re: Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Ry 21.06.09, 19:59 cillian1 napisał: > ślepy nie może być, bo niewidomy ma mocniejsze instynkty od widomego ;) znaczy > to, że tylko głupi może uf uf uf w słowa jedynego boga ;) psy szczekają karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Ry IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:13 paniskoklex napisał: > cillian1 napisał: > > > ślepy nie może być, bo niewidomy ma mocniejsze instynkty od widomego ;) znaczy to, że tylko głupi może uf uf uf w słowa jedynego boga ;) psy szczekają karawana jedzie dalej - - paniskoklex , trudno to nazwać karawaną, raczej stadem zdziczałych psów. Odpowiedz Link Zgłoś
koala101-0 Kto zlecił śledzenie i monitorowanie RM 24h/dobę? 21.06.09, 19:47 Ludzie muszą mieć .... by zajmować się czymś takim. Toż zachowanie rodem z PRL-u. Tam też podsłuchiwali wszystko i wszystkich. Normalny człowiek słucha danego radia bo mu odpowiada albo nie słucha bo mu nie odpowiada. I co, nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Kto zlecił śledzenie i monitorowanie RM 24h/d 21.06.09, 19:52 koala101-0 napisała: > Ludzie muszą mieć .... by zajmować się czymś takim. Toż zachowanie > rodem z PRL-u. Tam też podsłuchiwali wszystko i wszystkich. Normalny > człowiek słucha danego radia bo mu odpowiada albo nie słucha bo mu > nie odpowiada. I co, nie mam racji? No niestety nie masz (co analogię do PRL'u czyni całkowicie bezsensowną) bo istotą PODSŁUCHU jest tajność. O tym co "podsłuchuje" i co "podsłuchał" Maszkowski możesz sprawdzić na jego stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Kto zlecił śledzenie i monitorowanie RM 24h/d IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:16 koala101-0 napisała: I co, nie mam racji? - koala101-0 - twoja racja to taka g- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Do sądu po awanturze pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:53 a może prokuratura zajmie sie przydupasem wałęsy z instytutu BOLKA który w sadzie zaatakował dziennikarza, a ten plant co przesladuje RM to jakiś oszołom i najlepiej go od razu zamknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą 21.06.09, 19:58 Gość portalu: dawi napisał(a): > a może prokuratura zajmie sie przydupasem wałęsy z instytutu BOLKA > który w sadzie zaatakował dziennikarza, a ten plant co przesladuje > RM to jakiś oszołom i najlepiej go od razu zamknąć! To teraz planty* prześladują? * plant (ang.) - roślina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:19 dawi , jeśli nie wiesz co to jest Radio Maryja, to pewnie z twoim myśleniem ciężko albo maturę masz w nagrodę za kurę (zabitą na rosół). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:39 skoro ty masz maturę, a rozumiem że masz, to wytłumacz mi i innym co to jest RM i np. GW i czym się róznią, a ten informatyk to zwykły oszołom i powinien się nim zająć psychiatra dla jego dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 21:50 Gość portalu: dawi napisał(a): > skoro ty masz maturę, a rozumiem że masz, to wytłumacz mi i innym co to jest RM i np. GW i czym się różnią, a ten informatyk to zwykły oszołom i powinien się nim zająć psychiatra dla jego dobra - Jeśli nie masz matury i nie rozumiesz co to jest RM i GW i czym się różnią, hm, to dlaczego od razu odsądzasz człowieka od czci i wiary. Spróbuj sprawdzić co to jest RM (czyt. Radio Maryja) i dlaczego jest uważane jest za zaściankowe, antysemickie, itp. itd. i czy jego wodza (to chyba najodpowiedniejsze określenie) nie należałoby umieścić w szpitalu bez klamek oraz co to jest Gazeta Wyborcza, którą czytasz (jako najbardziej opiniotwórcza gazeta w RP) To tyle na ten wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą 21.06.09, 21:54 Gość portalu: dawi napisał(a): > a ten informatyk to zwykły > oszołom i powinien się nim zająć psychiatra dla jego dobra Proste pytanie na które nie będziesz niestety umiał udzielić odpowiedzi (ale warto je zadać). Dlaczego Rafałem Maszkowskim powinien się zająć psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 21:58 Gość portalu: dawi napisał(a): > a ten informatyk to zwykły > oszołom i powinien się nim zająć psychiatra dla jego dobra Proste pytanie na które nie będziesz niestety umiał udzielić odpowiedzi (ale warto je zadać). Dlaczego Rafałem Maszkowskim powinien się zająć psychiatra? - Nie wiesz dlaczego? Po nie może się zająć przenajświętszym ojcem naszym, bo jest święty, nienaruszalny, nieomylny, w ogóle to nasze bóstwo narodowe. Nie wiem, skąd mu się to k... wzięło, w Szczecinku był jeszcze całkiem inny. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Zlosliwiec w czarnej kucie; Iran made in Polska. 21.06.09, 19:54 To juz jest widoczne, czego chca zlosliwcy w czarnych kutach, i ich bojówki faszystowskie. Przejąc wladze jak w Iranie, i terroryzowac ludzi. Bylem zawsze za zwrotem majątku do kosciola, co bylo jednak wielkim bledem. Zeby te myszki (Szczury) kościelne nie mialy pieniędzy, to i nie oplacaly by goryli. To nie jest kościół, to juz w rozbudowie niebezpieczna mafia. Nim pójdziesz z baba do loza, rzuć okiem pod lozko, moze lezy juz tam ochroniarz wiary najświętszej Katolickiej, z magnetofonem. Ten przypadek to początek Końca, waszej i naszej wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Zlosliwiec w czarnej kucie; Iran made in Pols IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:25 art.usa napisał: Bylem zawsze za zwrotem majątku do kosciola, co bylo jednak wielkim bledem. - - - I słusznie gadasz! Kościół to jedna z najbardziej pazernych instytucji w tym kraju. Sami ślubują ubóstwo ale jako instytucja głabią pod się ile wlezie. Kościołowi powinno się zwrócić jeszcze wszystkie dobra po sekularyzowanych zakonach przez zaborców, i tak każdy klasztor miał po kilka/kilkanaście wsi (właśnie wracam z takiego byłego zakonu, który miał ich kilkanaście). Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry rydzyk to hochsztapler kryminalista i zlodziej 21.06.09, 20:05 malwersant tworzy panstwo w panstwie i zostaje bezkarny, jak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: rydzyk to hochsztapler kryminalista i zlodzie 21.06.09, 20:26 Niedługo - RM dawno już byłoby wspomnieniem, gdyby nie wsparcie tego zdychającego pseudokatolickiego mutanta przez cynicznych i wyrachowanych hipokrytów z PiS miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4758117.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: rydzyk to hochsztapler kryminalista i zlodzie IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:27 Tak długo (będziemy to cierpieć) aż się nie obudzimy i nie zaczniemy głosować nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikacz Kiedys naszczamy na grob Rydzyka IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 20:08 Nadejdzie taki dzien , czekam spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Powinien parcha potraktować z owsiakowej "baśki" 21.06.09, 20:12 Po co się szarpać, jeszcze można się czymś zarazić. Raz z "baśki" w zakuty łeb, za hałat i za ogrodzenie. Birzmy przykład z Owsiaka, w końcu nawoływał: "Róbta co chceta" a my nie chcemy żuli i dewiantów na naszych uroczystościach. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 .... bo chyba nie o tym - co ? :-> 21.06.09, 20:18 pl.wikipedia.org/wiki/Rafa%C5%82_Maszkowski Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Powinien parcha potraktować z owsiakowej "baś 21.06.09, 21:27 A ty będziesz stał na bramce bo uważasz, że umiesz odróżnić żyda od "swojaka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuwa Re: Powinien parcha potraktować z owsiakowej "baś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:28 Oczywiście że to łatwo odróżnic. Swojak ma tę wrodzona9Genetyka sie kłania) chłopską tępotę na gembie -patrz na wyglą mord wszechpolaków i bywalców pielgrzymek. Taka ynteligencja z ich twarzy bije, że aż oczy bolą patrzec. To ci od Szeli. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Chuliganom w sutannach wydaję się że będą 21.06.09, 20:23 bezkarni. Mam nadzieję że tym razem wreszcie sąd nie pęknie przed Belzebubem Rydzykiem i wymierzy chuliganom spod Jasnej Góry karę zgodną z Kodeksem Karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re:Toruń ma bojowych obywateli IP: *.chello.pl 21.06.09, 20:26 Skąd w toruńskim zakonniku tyle nienawiści ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re:Toruń ma bojowych obywateli IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:29 - - - a skąd w popierających go hierarchach (Głódź na przykład)? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re:Toruń ma bojowych obywateli 21.06.09, 20:30 Prości ludzie swoją ciemnotę i zacofanie bardzo często próbują ukryć pod chamstwem i agresją Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Zaś mi "prości" kojarzą się z prostoliniowością... 21.06.09, 21:13 działania, czyli uczciwością w postępowaniu którą najczęściej wynieśli z domu rodzinnego razem z innymi chrześcijańskimi wartościami. Pomimo (bywa) braku wyższego wykształcenia zasługują najczęściej na szacunek bo uczciwość, prawość i patriotyzm mają "we krwi". Czuję się w ich towarzystwie dobrze i bezpiecznie. W przeciwieństwie do prostaków i ordynusów, którzy nawet mając nominalnie lepsze wykształcenie, w życiu posługują się najczęściej kłamstwem, podstępem, podłością i wulgaryzmami. Boga, prawdę, dobro i piękno mają za nic podobnie jak patriotyzm. Liczy się u nich tylko doraźna korzyść za wszelką cenę, nawet za cenę tych elementarnych wartości, więc bez najmniejszych oporów depczą je posługując się fałszem i manipulacją, nie bacząc na czynione zło i szkodę na swym wizerunku. Takim właśnie mi się jawisz. Bez odbioru. __________ Wbrew pozorom, praw sumienia trzeba bronić także dziś. Pod hasłami "tolerancji" w życiu publicznym, w środkach masowego przekazu, szerzy się nieraz wielka, może coraz większa nietolerancja. Odczuwają to boleśnie ludzie wierzący. Zauważa się tendencję do spychania ich na margines życia społecznego, ośmiesza się i wyszydza to, co dla nich stanowi nieraz największą świętość. Te formy powracającej dyskryminacji budzą niepokój i muszą dawać wiele do myślenia. […] Czas próby polskich sumień trwa! [JPII, Skoczów 1995] Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Rydz... 21.06.09, 20:40 z jednego zdjecia wynika, ze jednak Strony nie dojda do porozumienia i w niedalekiej przyszlosci skocza ku sobie ponownie, nie mozna pogodzic Dobra ze Zlem albowiem nie ma jednego bez drugiego....... i to jest niepodwazalna PRAWDA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
secesja44 Do sądu po awanturze pod Jasną Górą 21.06.09, 20:43 Maszkowski z premedytacją przygotował scenariusz. Jest to oczywista oczywistość mówiąc językiem znanego polityka. Precz z prowokacją w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:48 secesja44 napisała: > Maszkowski z premedytacją przygotował scenariusz. Jest to oczywista oczywistość > mówiąc językiem znanego polityka. > Precz z prowokacją w Częstochowie. - - Ty to pewnie jesteś orędowniczką ojca Jarosława. Tylko tak dalej. Z życzeniami z okazji 60 urodzin., Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Po Szwedach przyszli Bolszewicy... 21.06.09, 20:44 Won z ateistami, wrogami kościoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Po Szwedach przyszli Bolszewicy... IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 20:51 qwardian napisał: > Won z ateistami, wrogami kościoła... - - Dobrze gada, w górę dziada! Na pal, spalić ich wszystkich, na pohybel, na pohybel, na pohybel. Na pohybel wszystkim, od razu lepiej się powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Po Szwedach przyszli Bolszewicy... IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 21:09 Won z tą chołotą napie...jącą na kościół, wiarę,katolicyzm.Precz , z ateistami ,różnej maści kociuchów i komuchów i z byłymi ubekami.Won........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Po Szwedach przyszli Bolszewicy... IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 21:35 Gość portalu: Anty napisał(a): > Won z tą chołotą napie...jącą na kościół, wiarę,katolicyzm.Precz , > z ateistami ,różnej maści kociuchów i komuchów i z byłymi > ubekami.Won........... - - - słusznie gada, w górę dziada!!! Z tobą też won, won, won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Zabolalo cieciu i jeszcze zaboli IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 22:47 wpadłem tu na chwilę , a tu pół tuzina oszołomów.Nie masz co się wstydzić kociuchu.Babcię swoją walisz , bo na tyle cię stać .A kysz poczwaro. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Oj boli, boli watykańskich okupantów i ich 21.06.09, 21:08 przydupasów że Polska pomału wychodzi z mroków katolickiego średniowiecza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e film IP: *.chello.pl 21.06.09, 21:06 video.google.pl/videoplay?docid=-2022981497114401972&q=zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
juri.zujew Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Rydz... 21.06.09, 21:08 Andrukiewicz - ojciec święty. Cała miłość! Rozgarnięty. (Przypomniała się krucjata: Nie ma miecza. Znajdzie bata.) Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Kto wygra Polska czy Platforma Obywatelska ? 21.06.09, 22:16 Witam was Polaczki A co to, nasz kraj, nasz naród, wszystko, co jest Polskie to zniszczymy np: Stocznie w Gdańsku i Szczecinie,Polską Telewizję Publiczną, Międzynarodowy Port Lotniczy w Kielcach - Obicach, Euro 2012 w Polsce a zwłaszcza w Krakowie i Chorzowie, Polską Służbę Zdrowia (niech umierają na ulicach, a z szpitali zrobimy hotele), Samolotu prezydentowi nie damy, bo to nie jest nasz prezydent tylko polaczków. A co, nasze korzenie i kraj jest w Azji Mniejszej. Działacz POwalony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor Ideologowie załganego radia M....: 21.06.09, 21:35 Najważniejsi ideologowie Radia Maryja przedtem, w PRL, wybierali różne formy współpracy z władzą. Jerzy Robert Nowak był peerelowskim dyplomatą i działaczem satelickiego Stronnictwa Demokratycznego. Prof. Bogusław Wolniewicz przez ćwierć wieku należał do PZPR, a karierę filozofa zaczynał pod okiem czołowego partyjnego ideologa Adama Schaffa. Jeszcze bardziej kręta była droga, która zawiodła do wolnej Polski Ryszarda Bendera. Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: Do sądu po awanturze pod Jasną Górą 21.06.09, 21:48 Zwolennicy radia Maryja zwykle tak właśnie reagują na jakąkolwiek krytykę. Nie potrafią odeprzeć ataków słownych również argumentami. Czy to rasowe "moherowe berety", czy jak tutaj duchowni, najczęściej atakują rękoma, bo w inny sposób nie umieją. Odpowiedz Link Zgłoś
krakuw Jestem zdumiony, brakiem czujności Ojca Dyrektora 21.06.09, 21:59 Witam Ciepło Polaków !!! Jestem zdumiony, brakiem czujności Ojca Dyrektora ???? Gdyż po Polsce grasuje: PO i MOSAD Silna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Jestem zdumiony, brakiem czujności Ojca Dyrek IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 22:11 krakuw napisał: > Witam Ciepło Polaków !!! > > Jestem zdumiony, brakiem czujności Ojca Dyrektora ???? > Gdyż po Polsce grasuje: PO i MOSAD > > > Silna Polska - Trochę akcenty poprzestawiałeś. Powinno być: Witam Cze-puo Po-la-kuf !!! A poza tym o masonach i cyklistach zapomniałeś. Dobrych snuf. Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Rydz... 21.06.09, 22:02 Co się stało? Nadepnął na stopę biednemu Maszkowskiemu? Aj, aj, aj, aj, aj, aj, aj, aj, aj, aj, aj!!!! A czyje to nogi na zdjęciu? Czy aby nie zostały sfotografowane nogi sługusów aborcjonistów, którzy w ten sposób udawali, że są to nogi Redemptorysty i Maszkowskiego? Na zdjęciu z nadepniętą nogą nie widac wszak całych postaci. Zdarza się, zdarza! Zwłaszcza jak kolaborant "Gajzety Aborczej" próbuje tworzc fakty. Lepiej przeczytac to: www.fronda.pl/news/czytaj/kolejna_prowokacja_gazety_wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Ry IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 22:16 serwal, czytaj oj czytaj dalej frondę, a rozumu ci na pewno przybędzie. Całe szczęście, że od czasu zaglądasz do Wyborczej, tej co ci wybiera co lepsze kawałki. A jak chcesz dokonać aborcji, to se lepiej mózg wytnij, będziesz bardzie uległy i RM nie będzie miało kłopotów ze zbieraniem datków. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Maszkowski to niezly "jebaka", gdzie nie 21.06.09, 22:11 pojdzie to mu naje#ebia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
weremo Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Rydz... 21.06.09, 22:15 Taa. Zniszczenie mikrofonu to przestępstwo ale używanie go do podsłuchu bez zgody podsłuchiwanego to jest o.k. Zaczynam się zastanawiać co naprawde jest grane z tym Rydzykiem. Do tej pory go potępiałem ale dlaczego wszystkie medja kontrolowane przez UBecję typu TVN czy G. Wybiurcza go tak tępią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Ry IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 22:19 Tyś pewnie ze zrozumieniem artykułu nie przeczytał. Nie dziwię się więc, że takie wnioski wyciągasz. Dzięki takim jak ty kościół ma się tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc zydowski B'nai B'rith nie lubi Rydzyka 21.06.09, 22:20 Z rzadowej strony ambasady USA w Polsce: polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/wydarzenia_20010/bnai-brith- otwiera-now-lo-w-warszawie--9-wrzenia-2007.html B’nai B’rith otwiera nową lożę w Warszawie 9 września 2007 9 września przy okazji otwarcia nowej loży B’nai B’rith w Warszawie ambasador USA w Polsce Victor Ashe spotkał się z działaczami tej organizacji – prezesem Moishem Smithem i wiceprezesem Danem Mariaschinem. Omówiono m.in. ----------> sprawę ustawodawstwa dotyczącego zwrotu mienia oraz ----------> kwestie związane z Radiem Maryja i Telewizją Trwam. Otwarcie warszawskiej loży B’nai B’rith oznacza odrodzenie się tej organizacji żydowskiej w Polsce po niemal 70 latach nieobecności. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ksiądz bije człowieka bez powodu a ty pieprzysz 22.06.09, 04:52 trzy po trzy na inny temat. Typowe dla tych z mózgiem zlasowanym, lub wypranym w pomyjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Maszkowski bylby w USA aresztowany, a IP: *.dyn.optonline.net 22.06.09, 15:22 leszekes napisał trzy po trzy na inny temat. Typowe dla tych z mózgiem zlasowanym, lub wypranym w pomyjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto zdelegalizować mafię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:07 Zdelegalizować tą mafię,a funkcjonariuszy watykańskich wysłać dobrotliwie do kopania w kopalniach uranu na dalekiej Syberii.(to paliwo jest nam niezbędne do przyszłych elektrowni atomowych.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc najwieksza mafia sa syjonisci. Ich koniec juz nadc IP: *.dyn.optonline.net 22.06.09, 22:49 nadzchodzi. Dobrze o tym wiedza, wiec jeszcze chca nam na odchodne zaszkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Awantura pod Jasną Górą: O. Piotr do sądu. Ry 21.06.09, 22:25 > Taa. Zniszczenie mikrofonu to przestępstwo ale używanie go do > podsłuchu bez zgody podsłuchiwanego to jest o.k. Fajnie. Tylko kto kogo tu miał zamiar bez jego wiedzy podsłuchiwać? Chyba coś ci się pomyliło. > Zaczynam się zastanawiać co naprawde jest grane z tym Rydzykiem. Proste. Ma na etacie ludzi którzy lubią się mijać z prawdą. I wśród obrońców takich jak Ty co nie rozumieją co oznacza podsłuchiwanie. > Do tej pory go potępiałem ale dlaczego wszystkie medja > kontrolowane przez UBecję typu TVN czy G. Wybiurcza go tak tępią ? Po pierwsze to ci się mylą ofiary UBecji z UBecją. Po drugie potępiałeś go? A niby za co? Tak za nic? A gazeta to nie może go potępiać za to samo co Ty? Czy poprostu piszesz bzdury nie myśląc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Odpowiem tobie. Bo nie przestrzega prawa. IP: *.173.10.15.tesatnet.pl 22.06.09, 04:47 Uważa, że stoi ponad nim. Już wiesz? Czy należy tobie to jeszcze wytłumaczyć łopatą? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisbona Re: Odpowiem tobie. Bo nie przestrzega prawa. IP: *.cable.ubr04.aztw.blueyonder.co.uk 22.06.09, 09:21 w calej tej dyskusji pewne jest jedno ksiadz powinien zadzwonic po policje, jezeli stwierdzil, ze ktos lamie prawo podczas wykonywanego przez niego obrzedu. Branie sprawiedliwosci w swoje rece (piesci) juz jest wykroczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Komu podobają się metody rodem z SB? IP: *.aster.pl 21.06.09, 22:21 Podobają się wielu obecnym tu forumowiczom, bo dotyczą Radia Maryja, a to medium bardzo psuje obraz rzeczywistości kształtowany przez Gazetę Wyborczą. Ten informatyk powinien jak najszybciej udać się do psychiatry, poświęcać swoj wolny czas na prowokacje esbeckiego pochodzenia i nazywanie mikrofonu "sprzętem o dużej wartości" mówi samo za siebie. Nagrywanie z ukrycia, bez zgody osoby niesłusznie inwiligowanej jest przestępstwem i zastrzeżone jest tylko dla służb specjalnych. Okazuje się że dorosły człowiek bawi się w Sherlocka Holmsa jak przedszkolak, prowadzi prywatną wojnę z RM i od razu znajduje popleczników w postaci zwalczającej to radio GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Komu? sam guru Michnik nagrywal Rywina :))) IP: *.dyn.optonline.net 21.06.09, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Diabeł tkwiący w szczegółach 21.06.09, 22:34 Michnik nie nagrywał Rywina, a nagrywał swoją rozmowę z Rywinem by mieć dowód szantarzu jakiego wobec niego Rywin się dopuszczał. Gdyby nie to nagranie nie było by najmniejszego dowodu przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Diabeł tkwiący w szczegółach IP: *.dyn.optonline.net 21.06.09, 22:36 dalej wierzysz, ze dzieci przynosi bocian? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Diabeł tkwiący w szczegółach 22.06.09, 05:32 Wręcz na odwrót - to Ty wierzysz. Ja nic nie muszę przyjmować na wiarę. Znam fakty. To że nie pasują teorii o grze korupcyjnej Michnika - lansowanej przez jego przeciwników to tylko źle świadczy o tych ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Diabeł tkwiący w szczegółach 21.06.09, 22:44 maaac napisał: > Michnik nie nagrywał Rywina, a nagrywał swoją rozmowę z Rywinem by > mieć dowód szantarzu jakiego wobec niego Rywin się dopuszczał. Gdyby > nie to nagranie nie było by najmniejszego dowodu przestępstwa. I jak całkiem zgrabnie podsumował to pewien nielubiany (i całkiem słusznie) rzecznik prasowy, NIGDY już nie będzie LEPSZEGO dowodu niewyobrażalnej korupcji niż to nagranie. Szczerze mówiąc to tym nagraniem Michnik pokazał jakie są jego prawdziwe wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Diabeł tkwiący w szczegółach 22.06.09, 05:29 Korupcja? Przychodzi do Ciebie znajomy i mówi że wysłała go "pewna grupa", która wie że chcesz rozwinąć swój biznes. Jak im nie zapłącisz kasy, a jemu w tym biznesie nie załątwisz stanowiska to oni ci to wszystko uwalą. Ty to nazywasz korupcją? Dla mnie to zawsze był, jest i bedzie szantaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yantosh Re: Komu podobają się metody rodem z SB? IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 22:26 karol , ty najpierw przeczytaj ze zrozumieniemartykuł i potem zabieraj głos. Twoja wypowiedź jest bez sensu i nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Iran=Polska najpierw bojówki pozniej ogień na demonstrantów 21.06.09, 22:36 Gość portalu: karol napisał(a): Karol z Kosciola wali przez ploty i porwal galoty. Walisz na latwizne jak w zerówce. Ale tu jest Internet ludzie czytają światowe wydarzenia, i w Polsce nikt nie chce czarnych kocurow jako własnych okupantów. Ze jest specjalna milosc Grzybka Rydza, do dzikiego ptactwa kaczek jest oczywista oczywistość. W Iranie jest podobne powiązania polityczne, najpierw bojówki, a teraz się na ludzi strzela. A tego my w Polsce nie chcemy. > Podobają się wielu obecnym tu forumowiczom, bo dotyczą Radia Maryja, > a to medium bardzo psuje obraz rzeczywistości kształtowany przez > Gazetę Wyborczą. Ten informatyk powinien jak najszybciej udać się do > psychiatry, poświęcać swoj wolny czas na prowokacje esbeckiego > pochodzenia i nazywanie mikrofonu "sprzętem o dużej wartości" mówi > samo za siebie. Nagrywanie z ukrycia, bez zgody osoby niesłusznie > inwiligowanej jest przestępstwem i zastrzeżone jest tylko dla służb > specjalnych. Okazuje się że dorosły człowiek bawi się w Sherlocka > Holmsa jak przedszkolak, prowadzi prywatną wojnę z RM i od razu > znajduje popleczników w postaci zwalczającej to radio GW. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Komu podobają się metody rodem z SB? 21.06.09, 22:38 Metody rodem z SB? One są tak samo rodem z SB jak to, że codziennie łamiesz się na klozecie TAK SAMO jak każdy UBEK! Czujesz się ubekiem bo stosujesz ubeckie metody wydalania? Natomiast wysyłanie kogoś do psychiatry bo robi coś co nam się nie podoba to właśnie są metody rodem z komunistycznego raju robotników. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka do xiany 21.06.09, 22:32 wy sie qrwie cieszcie ze polska nie juesej... tam snajperke mozna kupic za pare $ ..i po ojcu redaktorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: do xiany IP: *.dyn.optonline.net 21.06.09, 22:34 W USA to Maszkowski juz by siedzial w pudle :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: do xiany 21.06.09, 22:35 Siedział by nie w pudle a sądzie jako świadek i poszkodowany w procesie o naruszenie nietykalności cielesnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc nie znasz prawa amerykanskiego IP: *.dyn.optonline.net 21.06.09, 22:38 powtorze - Maszkowski siedzialby juz w pudle. Moze nawet zrobiliby go groznym terrorysta. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: nie znasz prawa amerykanskiego 21.06.09, 22:46 Gość portalu: rc napisał(a): > powtorze - Maszkowski siedzialby juz w pudle. A uważasz, że ile razy musisz powtórzyć, żeby ktoś ci uwierzył? > Moze nawet zrobiliby go groznym terrorysta. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc inteligentnym nie trzeba powtarzac :))) IP: *.dyn.optonline.net 21.06.09, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: inteligentnym nie trzeba powtarzac :))) 21.06.09, 23:06 A to już trzeba specyficznie pojmowanej inteligencji, żeby uwierzyć w bzdurę po jednokrotnym jej wypowiedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś