ana913 25.06.09, 13:25 Jak w temacie potrzebuje detektywa z terenu Częstochowy lub okolic, czy możecie kogos polecić?? I najwazniejsza kwestia, jakie są koszty wynajecia ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: Poszukuje Detektywa IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 12:30 Witaj Ana 913! Ja mam potrzebną potrzebę do Twojej. Mozesz juz polecic jakiegos detektywa z rejonu Cz-wy ? To bardzo ważne dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Poszukuje Detektywa IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 13:13 a co w tym temacie mowia google ???? widac tyo tabu dla wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Poszukuje Detektywa IP: *.prenet.pl 30.07.09, 17:35 " Ja mam potrzebną potrzebę do Twojej." - o co Ci chodziło konkretnie w tym zdaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafolog Re: Poszukuje Detektywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 13:53 ja moge ci pomuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do grafologa Re: Poszukuje Detektywa IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 14:03 Najpierw naucz się ortografi.Stop analfabetom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Poszukuje Detektywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:12 Na ulicy Wolności widziałam szyld Detektywa (bliżej ronda Mickiewicza). W kierunku Rakowa po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detektyw Re: Poszukuje Detektywa IP: *.chello.pl 06.08.09, 10:40 www.trawind.pl i nie koniecznie z danej miejscowości. Nie przypuszczasz że miejscowy może mieć powiązania towarzyskie, biznesowe lub inne ze sprawą która Cię interesuje a wówczas cała sprawa może spalić na panewce. Koszty niewiele się różnią od kosztów miejscowego Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka xxx IP: *.apus-net.pl 06.08.09, 14:42 ana913, mógłbyś chociaż palancie nie siedzieć na moim nicku. Twoja żona jest w porządku w przeciwieństwie do ciebie palancie. Myślisz, że nie wiem, że wynajełes detektywa??? Ja ci nie przyprawaim rogów tak jak ty mi z najwiekszą ruchawicą z .......... Odpowiedz Link Zgłoś