Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Lepsze czasy dla Skry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:22
Gratulacje -tego kameralnego stadionu szkoda -fajny byl .moze pamietacie kto
te decyzje o wywaleniu skry wydal ? 1
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzesiek Piłka nożna. Lepsze czasy dla Skry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:34
      Gdy chodziłem do SP nr 33 w latach 80tych, na boisko przy Loretańskiej ( wtedy
      Kościelnej) mówiło się "stara skra". Graliśmy tam nie raz mecze między
      klasowe, czy blokowe. No i na wagary można tam było bezpiecznie chodzić, gdyż
      pies z kulawą nogą się nie pojawiał w tym miejscu a w ogrodzeniu była wielka
      dziura.
      • Gość: saint transfery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:07
        Slyszalem ze Skra zainteresowana jest zawodnikami Victorii Zaluskim Stefanskim
        Kotasem
        • Gość: mietek Re: transfery IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.09, 13:05
          pewne jest że do Skry trafi gruziński napastnik Japaszwili
          • Gość: 2pak1 Re: transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 15:49
            2oraz barubar i pereiro
          • Gość: jozi Re: transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 15:53
            A może ktoś wreszcie po imieniu napisze KTO SPRZEDAŁ STADION I SKRĘ ? Ja wiem że
            ludzie którzy dzisiaj piastują wysokie stanowiska TO ZROBILI. Jest to dyrektor
            hali Polonia ( każdy wie kto to jest )oraz dyrektor stadionu Włókniarza ( też
            każdy wie jak on się nazywa ). Może by tych dwóch panów do pierdla najwyższy
            czas wsadzić za ten przekręt ????? A każdy się teraz tak pier...doli i owija w
            bawełnę kto to zrobił. Mam nadzieję że doczekam czasów gdy tych dwóch ludzi
            wsadzą do pierdla za ten przekręt. Tak tak panie Łuszcz !!!!!!
            • Gość: 2pak1 Re: transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 08:09
              luszcz i malagowski byli bonzowie w skrze ...... byli pilkarze -wstyd i obciach
              .... apeluje do gazety o zainteresowanie co jak i za ile sie to wszystko odbylo ...
            • Gość: gimi Re: transfery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:53
              To byli za mali faceci na takie sprawy, decyzje były dużo wyżej. Dawny Urząd
              Wojewódzki, czyli Wojewoda Częstochowski w latach 90-tych uznał, że obiekt SKRY
              należy się przedsiębiorstwu WPT Jura. Potem WPT było w likwidacji i likwidator
              majątku sprzedał stadion i budynki - wiadomo komu. Nie pomogły starania dawnych
              działaczy Skry w sądach. Sporo na ten temat pisała prasa. Może działacze Skry
              opowiedzą jak to było.....
              • Gość: 2pak1 Re: transfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 10:30
                zachecam do dyskusji -moze panowie luscz i malagowski sie wypowiedza
          • Gość: SAF Re: transfery IP: *.54.168.225.tvksmp.pl 18.07.09, 13:58
            Oprócz, wspomnianegi już Japaszwilego, do Skry ma dołączyć naturalizowany
            Kameruńczyk - Eryk Dżemba-Dżemba. Forza Skra!!!
            • Gość: Curuś Re: transfery IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 13:50
              Mało tego...

Jeszcze jeden gruzin - Kałmanawardze;
              Japończyk - Kiwajakotako;
              i Włoch - Lotopolini

Sądzę, że wszyscy koażą się klasowymi wzmocnieniami.
    • Gość: LEVY Piłka nożna. Lepsze czasy dla Skry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:41
      Ja do tego duetu dodał bym obecnie nam panującego prezydenta.A swoją drogą to
      dziwne że w mieście od zawsze mówiło się o tym przekręcie a gazeta wyborcza
      nigdy tego tematu nie podjęła.Widać na układy nie ma rady.Ale ja mimo wszystko
      mam nadzieję że znajdzie się odważny który ten temat podejmie.
      • Gość: prawostronny Re: Piłka nożna. Lepsze czasy dla Skry IP: *.xdsl.centertel.pl 16.07.09, 23:34
        Jak jesteś taki mądry to zasponsoruj klub i nie pieprz niestworzopnych głupot
        • Gość: krzys Re: Piłka nożna. Lepsze czasy dla Skry IP: 83.19.32.* 19.07.09, 18:00
          wlasnie przez takiego palanta jak "gosc prawostronny"nie porusza sie tego tematu
          a to byl najwiekszy przekret w czestochowie za ktory wrona powinien siedziec dal
          czarnym to co nie bylo jego gdybybl honorowym czlowiekiem i uczciwym katolikiem
          to by teraz zrekompensowal straty i pomogl skrze chociazby w remoncie stadionu
          ile lat skra wychodzila z tego dolka ? a widzicie jak poustawial swoich ze skry
          np.malagowski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka