Dodaj do ulubionych

Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę

• mromac Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę 19.07.09, 12:55
      Pan Haładyj udaje że nie wie że wnioski o unijne fundusze produkowane przez
      naszych urzędników są kiepskiej jakości. To NIEPRAWDA że pielgrzymi byli
      najważniejszym powodem przyznania dotacji unijnych.
      Jeżeli 230-tysięczne miasto ma tylko pielgrzymów jako atut w pozyskiwani
      pieniedzy z UE to znaczy że już JEST pipidówką.
      Panie Hałady prosze poświęcić choć trochę czasu i dowiedzieć sie na co wydają
      pieniądze inne miasta także te mniejsze, które pielgrzymów nie mają.

I tak na zdrowy rozum - kto uważa że wyremontowanie 500metrowego odcinka ulicy
      ma wpływ na wzmożenie ruchu ludzi którzy ida kilkadziesią czy kilkaset
      kilometrów. Oni idą na Jasną Góre i nawet złote krawężniki w Alejach nie
      przyciągną większej liczby. Pomijam fakt że docierając do pięknych ANMP mijają
      wiele ulic których wyglądu Pan Wrona powinien sie wstydzić.
      • Gość: marek Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 13:21
        100 % racji dla mromac.O statusie cywilizacyjnym miasta decyduje jego szeroko
        pojęta infrastruktura,komunikacja,inwestycje dające miejsca pracy mieszkańcom i
        uczelnie na wysokim poziomie. Dekoracje i monstrualne deptaki to temat drugiej
        kolejności realizacji. Jasna Góra świetnie sobie poradzi stojąc nawet w szczerym
        polu.
      • lulupax Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę 19.07.09, 13:48
        zgadzam sie z mromac'em Jasna Góra jest samowystarczalną
        instytucją , ktora jak pochlonie pielgrzymow to ich nie odda, jeszcze
        trzeba by zbudowac tam dworzec PKP to ich już nie zobaczymy. Własciwie
        to ich juz od 3-4 lat nie widzimy w miescie odkad zbudowano Dom
        Pielgrzyma.

• k7-0 Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę 19.07.09, 13:06
      Uważam,że osoby z tego stowarzyszenia,którzy chcą bronić Częstochowę przed
      rozwojem to DEBILE.
      • lulupax Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę 19.07.09, 13:38
        z czego się utrzymujesz DEBILU kto ci daje pracę !!!!!

• Gość: jj Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.159.15.98.static.crowley.pl 19.07.09, 14:49
      ja już tu nic nie rozumiem, Częstochową rządzi prezydent czy jakas pieprzona organizjacja po za rządowa. jak by sprawdzić tą organizacje za 5 groszy to w świtle polskiego prawa napewno działa ona bez prawnie, ku... jebane Prezydent niech sie nie daje zastraszyć tylko działa tak jak jest zatwierdzone w planach przebudowy I,II alei.
      • Gość: ewa Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.07.09, 15:32
        @ jj
        a Ty ciągle swoje, jak ten chłopek roztropek - przeczytaj te ponad sto wpisów ze zrozumieniem i nie popisuj się tym swoim stylizowanym, jak mniemam, "ku... jebane Prezydent niech sie nie daje zastraszyć tylko działa tak jak jest zatwierdzone w planach"...
    • Gość: Slawomir Kocyqa Ja chcę zrobić z Częstochowy miasto handlu IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.07.09, 18:52
      Informuję, że w przypadku sukcesu organizowanego przeze mnie referendum w
      sprawie odwołania Prezydenta Tadeusza Wrony, wystartuję jako kandydat w nowych
      wyborach na prezydenta Częstochowy.
      • Gość: hitmen Re: Ja chcę zrobić z Częstochowy miasto handlu IP: *.mts.modulonet.fr 19.07.09, 19:01
        mam nadzieje że to jaja!!! Sławek,,kup córce nową brykę, sobie też kup jakieś
        kabrio i daj se luzu.
      • Gość: Sławomir Kocyga Sławomir Kocyga do oszusta IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.07.09, 22:52
        Nie podpisuj się cudzym nazwiskiem bo to fałszerstwo.Zdementuj te
        informacje jeśli masz trochę honoru.
        • Gość: chrabolek Re: Sławomir Kocyga do oszusta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 09:58
          sam ze sobą chłop gada???
    • Gość: matti Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.ludowa.netcominternet.pl 19.07.09, 21:35
      to wreszcie pan kocyga pokazał o co mu chodzi chce władzy to było do przewidzenia
    • Gość: matti Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.ludowa.netcominternet.pl 19.07.09, 21:40
      to miasto umiera chyba jedynym człowiek który startował w wyborach i był sensownym kandydatem był krzysztof matyjaszczyk. niejestem zwolennikiem sld ale w wyborach samorządowych liczy się człowiek nie partia
    • Gość: matti Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.ludowa.netcominternet.pl 19.07.09, 21:43
      czy ktoś wie ile już podpisów zebrali w sprawie referendum?
      • Gość: Gwizdał Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.chello.pl 19.07.09, 22:24
        wyżej było napisane że już 1700 podpisów zebrali
        • Gość: wolontariusz 1700 dziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 18:18
          Smutno Ci będzie ale 1700 podpisów zbieramy dziennie.Wolontariusz.
          • Gość: ja Re: 1700 dziennie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:39
            Myślę, że nie tak dużo,jak mówisz,ale na pewno zbierasz.A może zacznijmy
            dyskusję co z alejami dalej,bo pasjonujecie się tymi podpisami,a co dalej?
          • Gość: Gwizdał Re: 1700 i status quo IP: *.chello.pl 20.07.09, 23:23
            gdyby było jak mówisz to w ciągu dwudziestu dni lipca uzbieralibyście 34000
            podpisów, niestety kłamstwo to twoje drugie imię ... ciekawe czy tak samo
            przekonujesz wyborców do podpisywania się pod wnioskiem
          • sekretarko Re: 1700 dziennie 21.07.09, 23:36
            zbierajcie podpisy zeby wreszcie uwolnic to miasto od Wrony bo
            draaaamaaattt co ten koles tu wyprawia! to za jego niekonczacej sie
            kadencji miasto zlazło na psy
        • Gość: ja Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:58
          Wiem gościu, że nie zbieracie tyle i macie problemy, co jest
          zrozumiałe!Wakacje.I obawiam się,że nie zbierzecie tych podpisów.I Wrona
          triumfuje, nie chcę tego!
          • lulupax Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę 21.07.09, 23:24
            to trzeba pomóc coś zrobić dla miasta - bo to referendum jest dla
            NIEGO. Ja je kocham i boleje że nikt do dnia dzisiejszego nie
            umiał dać mu serca.
    • sekretarko Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę 21.07.09, 23:27
      ciekawe czy to 10 mln na przebudowe aleji jest z uni czy prezent od
      "wspanialej pseudo galerii"? ktora chce miec monopol na handel w
      czewie... hehe, myslicie ze galeria to "wielki swiat"?i dzieki temu
      miasto ma sie rozwijac? a co z ludzmi? to miasto nie ma nawet
      porzadnego basenu krytego, galerii sztuki wspolczesnej, ani innych
      rozrywek,no chyba ze noszenie siatek to jest rozrywka i tak Was jara
      otwarcie galerii handlowej
      • lulupax Re: Ktoś chce zrobić z Częstochowy pipidówkę 21.07.09, 23:35
        dla galerianek jak znalazł

• Gość: Kibic Afera IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.09, 00:07
          Ludzie Wrony kradną listy referendalne.Wojna na stadionie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka