Dodaj do ulubionych

Odzież ciążowa

25.07.09, 12:07
Wiecie może gdzie można kupić fajną odzież ciążową w rozsądnych
pieniądzach, a może są jakieś ciuchlandy??
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Odzież ciążowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 14:10
      Tu one są:
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,39423346,39423346,odziez_ciazowa.html
      • Gość: klementynka Re: Odzież ciążowa IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 25.07.09, 16:46
        odzież ciążową możesz też kupić w sklepie H&M w Galerii Auchan
        • tomka123 Re: Odzież ciążowa 25.07.09, 17:32
          był jeszcze w bramie w pierwszej alei i na 1 piętrze u Jagiellonczyków(dane
          sprzed 1,5 roku-nie wiem czy jeszcze istnieją)
    • Gość: ,,, Re: Odzież ciążowa IP: *.116.125.10.tvksmp.pl 26.07.09, 20:50
      spodnie kupowałam na Jagiellończykach u góry są tam różne ciuszki
      zależy co szukasz
    • agusek30 Re: Odzież ciążowa 05.01.10, 10:59
      Dobrą i nie drogą odzież ciążową możesz kupić przez internet na platformie
      moda.pl. Odzież na tej platformie jest nie tylko bardzo ładna ale i tania. I
      wiesz wszystko będziesz miała nowe, a nie używane jak wtedy gdybyś kupiła w
      ciucholandzie:)
    • Gość: future mum Re: Odzież ciążowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.04.10, 15:28
      Jest nowy sklep z ciuszkami ciążowymi w cz-wie, na wolności, mają
      ciuchy 9 fashion,
      • Gość: ankaaa Re: Odzież ciążowa IP: *.chello.pl 01.04.10, 20:10
        Spodnie polecam z h&m mama te z jagielończyków są jakieś takie dziwne...tuniki i
        bluzki kupisz w zwykłych sklepach,a z ciucholandów polecam Scandie..
    • Gość: magda Re: Odzież ciążowa IP: *.xdsl.centertel.pl 02.04.10, 09:43
      allegro!!!!
      ja kupiłam w sklepie i przepłaciłam za spodnie
      na allegro miałabym 2 pary
      a bluzki to tuniki takie jak dla wszystkich, w sklepach ciążowych mają wysoką marże
      • Gość: ankaaa Re: Odzież ciążowa IP: *.chello.pl 02.04.10, 11:18
        Tyle że spodni z h&m na allegro nowych nie kupisz za 40-80zł tylko używane
        musisz się z tym liczyć ,ja 2 tyg temu kupiłam białe ciążowe bojówki za 50zł z
        przesyłką (w sklepie te same 129zł)w super stanie jak nowe..
        • Gość: ciekawa Re: Odzież ciążowa IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 02.04.10, 22:57
          Ja Ci polecam sklep mummy.pl, zamawialam w internecie ale dziewczyna ma
          mozliwosc odbioru w Częstochowie.
          • magnefar Re: Odzież ciążowa 03.04.10, 10:36
            Ja byłam w jednym sklepie ciążowym na CBC. Ogólnie wrażenia fatalne - jeansy
            obok prawdziwych jeansow nigdy nie leżały a cena powalająca (170zł). Bluzki
            typowo ciążowe tak samo - drogie i brzydkie...
            Kupiłam jedne jeansy z allegro firmy ZARA MUM, ale jednak wole leginsy i zwykłe
            tuniki - w Galerii masz duży wybór i niekoniecznie muszą być ciążowe, wystarczy
            że kupuje rozmiar/dwa większe - a jak coś nie jest typowo ciążowe jest w
            normalnej cenie...
            • Gość: gość Re: Odzież ciążowa IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.10, 22:11
              Ja pracuję w Częstochowie a jestem z Myszkowa. Koleżanka poleciła mi świetny
              sklep w Zawierciu. Mają dużo firmowych ciuszków i na pewno tańsze niż te same w
              Częstochowskich sklepach. poza tym mają tańszą odzież ciążową nie znanych mi
              firm ale są całkiem niezłe. wiele fasonów do wykorzystania po ciąży Sklep jest
              koło 5 10 15 w Zawierciu.
              • Gość: babka Re: Odzież ciążowa IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 19:38
                "Jest nowy sklep z ciuszkami ciążowymi w cz-wie, na wolności, mają
                ciuchy 9 fashion",
                Pod którym numerem jest ten sklep?
    • Gość: k-t-o-s-6 Re: Odzież ciążowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.06.10, 14:15
      Najlepiej uszyć samemu.
    • Gość: Ania Re: Odzież ciążowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.10, 15:36
      A ja niedawno trafiłam do sklepu na Północy, obok Biedronki, w
      Białym Domku. Mają dużo rzeczy i ceny bardzo atrakcyjne. A nawet
      można u nich zamawiać coś co potrzeba (ja zamawiałam sukienkę). Są
      tam nie tylko ubrania, ale również rzeczy dla ciężarnych i dla mam
      karmiących np poduszki ciążowe i do karmienia, laktatory. Dla
      noworodków też można od razu kupić dużo rzeczy.
      • Gość: wrześniowa mama Re: Odzież ciążowa IP: *.54.169.68.tvksmp.pl 13.09.10, 21:40
        Też tam byłam. Niedawno otwarli. Faktrycznie można kupić chyba wszystko, nie tylko ciuchy, ale i rzeczy dodatkowe jak laktatory, fartuchy do szpitala, czy ciuszki dla dzieci, chusty do noszenia. No i co ważne ceny dla ludzi.
        • Gość: JiM Re: Odzież ciążowa IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.10.10, 10:05
          Polecam Biały Domek na Północy - sklepik jest nieduży, ale każdy znajdzie w nim coś dla siebie - można wybrać naprawdę ładne i niedrogie rzeczy. Nie tylko dla przyszłej mamy, ale i do szpitala i dla malucha i na potem - do karmienia. Jest możliwość zamawiania różnych rzeczy.

Różnica w cenach:
          ROŻEK w realu - ok. 60zł, a w Białym Domku ok.20 zł
          wspaniałe eleganckie SPODNIE od 60zł

A obsługa naprawdę bardzo miła!
          • Gość: Babski Świat Re: Odzież ciążowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.10, 23:50
            Polecam Odzież Ciążowa Babski Świat www.babski-swiat.com.pl
            Babski Świat to sklep internetowy w którym znajdzie coś dla siebie niemalże każda kobieta.
            Oferujemy odzież damską, odzież młodzieżową, odzież outlet oraz odzież ciążowa .
            Proponowana przez nas odzież to aktualnie obowiązujące trendy w modzie, dodatkowo w połączeniu z najlepszą jakością materiałów zapewnia komfort i wygodę.
            W swojej ofercie mamy odzież najbardziej renomowanych producentów, takich jak: Marks&Spencers, Wrangler, LEE, River Island , New Look, Next, Gap, Asos, Atmosphere, Jane Norman, Dorothy Perkins, Evans, Miss Selfridge, Monsoon,Top Shop, Wallis, Mothercare, Per Una, Principles itp...
            Zadowolenie naszych Klientek jest najważniejsze, dlatego też staramy się, aby oferowana przez nas odzież, była nie tylko elegancka i modna, ale przede wszystkim wygodna i starannie wykonana, z najwyższej jakości materiałów.

Polecamy:
            Płaszcze Ciążowe
            Kurtki Ciążowe
            Tuniki Ciążowe
            Bluzki Ciążowe
            Swetry Ciążowe
            Spodnie Ciążowe
            Jeansy Ciążowe
            Rybaczki Ciążowe
            Ogrodniczki Ciążowe
            Spódnice Ciążowe
            Sukienki Ciążowe

Babski Świat to markowe i wygodne Ubrania Ciążowe renomowanych producentów, w której przyszłe mamusie poczują się modne i atrakcyjnie a nawet sexy!
            Odzież którą znajdziesz w naszym sklepie, podkreśla piękno ciążowej sylwetki, sprawia że czujesz się piękna!

Babski Świat - Markowa Odzież Damska, Odzież Ciążowa, OUTLET
            ul. Cieszyńska 128
            43-303 Bielsko-Biała
            • Gość: mama Re: Odzież ciążowa IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 21:19
              Ja polecam sklep na Biznes Centrum obok fotografa. Działa już kilkanaście lat. Ubierałam się tam podczas pierwszej ciąży i teraz. Ubrania nie są super tanie, ale jeśli ktoś stawia na materiał i chce przechodzić w nich całą ciążę to polecam. Miła i znająca się na fachu kobietka, potrafi świetnie doradzić i ma naprawdę ładne rzeczy. To jest profesjonalny sklep ciążowy nie h&m czy coś podobnego. :)
              • Gość: Ania Re: Odzież ciążowa IP: *.xdsl.centertel.pl 15.12.10, 22:19
                Też polecam ten sklep. Ubrania starczają na całą ciążę i są bardzo gustowne. :)
            • ulek0 Re: Odzież ciążowa 31.05.11, 13:26
              cześć dziewczyny, ja znalazłam właśnie fajny sklepik z ubraniami ciążowymi sklep.modaboutique.eu i go przeglądam ,nawet ciekawie wygląda i już widzę dla siebie sukienkę na lato :)
          • Gość: Młoda mama Re: Odzież ciążowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.11, 11:03
            Robiłam tam zakupy. Ceny jak za zwykłe ubrania, a nie ciążowe. Jakościowo bardzo dobre, polskich producentów, a nie chińszczyzna. Spodnie od 50zł, bluzki od 39zł. Myślę, że warto, tym bardziej, że większość rzeczy jest uniwersalna w kroju i pasuje również po ciąży. A ubranka dla noworodków są bardzo dobrej jakości i niedrogie. Zresztą można kupić chyba wszystko co potrzeba ciężarnej i młodej mamie. Osobiście polecam, bo warto.
            • Gość: Młoda mama Re: Odzież ciążowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 11:25
              Chodzi o ten sklep przy Biedronce na Północy, "Będę Mamą" nie napisałam w poprzednim poście, a chyba jednak warto.
              • Gość: Ania Re: Odzież ciążowa IP: *.venaritmo.com 22.02.11, 14:04
                Ja zarówno w pierwszej i drugiej ciąży kupowałam z Jagiellończykach na pierwszym piętrze. Spodnie super gatunkowo,nic się z nimi nie działo i wystarczyły na całą ciążę. Na biznes mają prawie te same modele,a jednak sporo droższe. Ja osobiście byłam zadowolona,wydaje mi się ,że jak na polskich producentów to ceny przystępne. Do tego jest miła i cierpliwa obsługa.
                Z H&M nie byłam zadowolona,jeans się nie poddawał, starczyły na 3 miesiące,trafiłam na kiepski model chyba.
    • biedroneczka2006 Re: Odzież ciążowa 20.11.13, 13:58
      Kiedyś byłam w Białym Domku w sklepie ciążowym i kupiłam parę bardzo ładnych rzeczy w przystępnej cenie, ale wszystkie wydałam :( A teraz znowu potrzebuję i szukałam tam sklepu. Bałam się, że go zlikwidowano, ale na szczęście został tylko przeniesiony parę metrów dalej. Na parter do wieżowca za Biedronką na Iwaszkiewicza. I znów zrobiłam fajne zakupy, dla dzidzi też ;) Jak ktoś ma potrzebę, to polecam. Zresztą nie trzeba chodzić, pani powiedziała, że mają też sklep internetowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka