gosita213 30.07.09, 18:21 witam, proszę o opinie o tej szkole, dobre i złe. oraz o kierunku KOSMETYKA. dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosita213 Re: Szkoła "Profesja"?? 31.07.09, 21:06 czy naprawdę nikt nic nie wie o tej szkole??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz-wa Re: Szkoła "Profesja"?? IP: *.196.240.229.threembb.co.uk 01.08.09, 00:08 Chcesz miec papierek to idz tam. Ale skoro tylko o papier chodzi to moze prościej, szybciej i taniej będzie kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: Szkoła "Profesja"?? IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 01.08.09, 01:13 słyszałam, ze profesja jest kiepska. ja zastanawiam sie jeszcze nas Academicusem lub Żakiem. moze się spotkamy na kosmetyce?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Szkoła "Profesja"?? 01.08.09, 13:34 może :) moja koleżanka chodziła do profesji na kosmetykę i jest bardzo zadowolona, teraz pracuje w zawodzie :) o żaku słyszałam bardzo niefajne opinie, a o academicusie nic nie słyszałam. ale już sie zapisałam do profesji, więc na pewno z niej nie zrezygnuje. jak sie zdecydujesz gdzie idziesz to daj znać, może sie spotkamy :) powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Szkoła "Profesja"?? 01.08.09, 13:36 wiesz co, po to tam idę żeby sie czegoś nauczyć, a chcę, więc sie naucze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiwlys Re: Szkoła "Profesja"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 09:55 Strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkjkj Re: Szkoła "Profesja"?? IP: *.net.stream.pl 01.08.09, 15:50 jeżeli chcesz się czegoś nauczyć to na pewno nie tam.wiem coś o tym bo tam chodziłam strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Szkoła "Profesja"?? 03.08.09, 13:48 chodziłaś na kosmetykę? dawno temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjkjkjk Re: Szkoła "Profesja"?? IP: *.net.stream.pl 03.08.09, 16:49 Chodziłam na wizaż.Na kosmetykę chodziłam gdzie indziej.Naprawdę niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Szkoła "Profesja"?? 03.08.09, 22:15 a możesz napisać coś więcej? czemu nie polecasz? i gdzie chodziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkhgf Re: Szkoła "Profesja"?? IP: *.net.stream.pl 04.08.09, 10:36 Nic nowego się nie nauczyłam ani dowiedziałam,naprawdę lepiej iść na jakiś kurs więcej zapłacić i czegoś się nauczyć,chyba że zależy ci tylko na papierku,chociaż mogę się mylić ale mam złe doświadczenie z tą szkołą Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: Szkoła "Profesja"?? 04.08.09, 10:41 mam nadzieje że nie jest tam tak źle bo juz sie zapisałam i nie zrezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: do jkjkhgf IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 17:00 kolezanki chodzily na ksmetyke do profesji. Papierek jest i nic po za tym. Nic nie potrafia. dradzam Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: do jkjkhgf 04.08.09, 17:20 napisałaś że chodziłaś na kosmetykę gdzie indziej, gdzie? chciałabym wiedzieć bo każda szkoła warta jest przemyślenia i sprawdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkjk Re: do jkjkhgf IP: *.net.stream.pl 04.08.09, 20:39 chodziłam do żaka ale to już dawno temu, powiem tylko ze trzeba było się uczyć.i naprawdę jak ktoś chciał to się mógł dużo nauczyć.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: do jkjkhgf 05.08.09, 15:12 wiesz co masz rację, ja też jestem zdania że jak się chcę, to można się nauczyć nawet od najgorszych nauczycieli. cóż, ide do profesji, za pare miesięcy napisze jak jest. pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: do jkjkhgf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 17:29 W życiu nie pójde do kosmetyczki po kursie w szkole typu Żak, Profesja itp. Znajoma studiuje kosmetologie na akademii medycznej, większość przedmiotów ma takich jak na kierunku lekarskim, to jest rzetelne przygotowanie do zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjkkjk Re: do x IP: *.net.stream.pl 05.08.09, 22:18 zgadzam się z tobą, ale u nas niestety niema wyższej szkoły kosmetycznej tylko same studium a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: do x 06.08.09, 11:46 obie macie racje, najlepiej skończyć dobrą szkołę, no ale nasza kochana częstochowa sie takiej szkoły i kierunku nie dorobiła. więc kożystam z tego co jest. a swoją drogą to muszę powiedzieć że chodzę do kosmetyczki do "solmedu" i ta pani też skończyła podobną szkołę (chodziła na jagielońską), a jest naprawdę wykwalifikowaną kosmetyczką i zna sie na rzeczy :) sama też z chęcią bym tam poszła ale jestem osobą pracującą a tam są zajęcia i w weekendy i w tygodniu :( a może ktoś coś napisze o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 szkoła na Jagielońskiej??? 07.08.09, 15:33 wie ktoś coś na temat tej szkoły? kierunek kosmetyka Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: szkoła na Jagielońskiej??? 11.08.09, 22:16 czy może mi ktoś odpowiedzieć??? na temat szkoły na jagielońskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: szkoła na Jagielońskiej??? IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 12.08.09, 12:19 moja koleżanka uczyła sie zawodu na jagiellonskiej. i jest dobra kosmetyczką. ja raczej zdecyduje sie na Academicusa. rozmawiałam z koleżanką która jest kierowniczką SPA i mówiła ze jak przyjmowała kosmetyczki do pracy to one nawet nie widziałey czym sie różni mikrodermabrazja diamentowa od korundowej. żenua. i rzeczywiście mówiła ze laski po szkołach policealnych niewiele sie nadają. ale jak to mówiły moje koleżanki z Academicusa, które tam uczyły, nie każda się nadaje. jak juz widzi ze dziewczyna podchodzi do masażu twarzy mając tipsy to nie mam pytań... ja i tak pójdę do szkoły policealnej bo chodzi mi o to zeby nabyc podstawy a nie zacząc i skończyc edukację na miesięcznych kursach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: szkoła na Jagielońskiej??? IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 12.08.09, 12:21 kursami to ja moge podnieść swoje kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: szkoła na Jagielońskiej??? 12.08.09, 17:08 masz racje, chce sie nuczyć i tak zrobie, niezależnie od szkoły do której pójde. a póżniej można sie dalej dokształcać i uczyć różnych nowinek.życzę Ci powodzenia :) może kiedyś sie spotkamy jako kosmetyczki :) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: szkoła na Jagielońskiej??? IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 12.08.09, 18:30 gosita, pewnie mówisz o edycie z solmedu, co? tak, to dobra kosmetyczka.i własnie z moją koleżanką uczyły sie zawodu na jagiellońskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosita213 Re: szkoła na Jagielońskiej??? 13.08.09, 20:19 nie wiem jak ma na imię, jakoś nigdy nie pytałam :( taka blondynka, mówiła mi że chodziłam na jagielońską jakieś 7 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoła "Profesja"?? IP: *.edata.net.pl 21.08.13, 10:37 jeśli choidzi o profesję to sprawa wygląda następująco trzeba chodzić jeśli ktoś się uczy to jest sporo nauki przynajmniej na informatyce sprzęt jakim dysponuje szkoła to powiem szczerze lepiej mieć swojego laptopa samo ukończenie szkoły niedaje nic powtarzam nic zero na świadectwie nie ma nawet wzmianki o kierunku na którym się kształcisz dopiero zdanie egzaminu państwowego daje uprawnienia do wykonywania zawodu i używania tytułu np. technik informatyk jeśli ktoś zamierza robić którąś z tych szkół to niech się nie łudzi ,że bez egzaminu państwowego będzie miał tytuł Egzamin Państwowy trzeba zdać w przeciwnym razie strata czasu i pieniędzy, świadectwo szkoły to tylko ładna laurka która niczego nie potwierdza tylko dyplom dyplom i jeszcze raz dyplom z pieczęcią państwowej komisji egzaminacyjnej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś