Dodaj do ulubionych

Częstochowskie tramwaje

31.07.09, 15:13
Wczoraj wracalem z konceru Feel :D bylo fajnie , wszytko bylo spoko dopoki nie
wsiadlem w tramwaj, masa ludzi wsiadla pod promenada :D Nastepny przystanek
"Hala Polonia", tutaj poprostu załamka.Drzwi sie otwieraly i zamykaly, wiec
ludzie odeszli od drzwi, drugim problemem dla tramwaju bylo ruszenie, i tak
przez 15 min drzwi sie zamykaly i otwieraly :D Tragedia !!!
Obserwuj wątek
    • masal034 Re: Częstochowskie tramwaje 31.07.09, 15:16
      Bo powinno być tak, że jak odbywa się większa impreza to tramwaj powinien
      odjeżdżać jeden po drugim a nie z 10 minutowymi przerwami.
      • Gość: . Re: Częstochowskie tramwaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:33
        bo odjezdzały po dwa naraz ale skoro hołota pcha sie na chama to dziwne zeby
        drzwi mialy sie domykac...
        • Gość: Oi Re: Częstochowskie tramwaje IP: *.rev.masterkom.pl 31.07.09, 15:44
          To musiały by być jeszcze tramwaje a nie skansen z lat osiemdziesiątych
          ubiegłego wieku.
          • siwusek_nygga Re: Częstochowskie tramwaje 31.07.09, 15:47
            powinni zrobic te nowsze tramwaje a nie wehikuły np. jak we wroclawiu, kupuja
            autobusy a o tramwajach zapomnieli
            • dyziek_o Re: Częstochowskie tramwaje 31.07.09, 19:43
              O! - "siwusku"; - czyżby przeszkadzał Ci stan taboru miejskiego?????
              Wobec powyższego - /zakładam, że Ty jesteś ten dobry pasażer/
              było by dobrze, gdybyś zwrócił uwagę swoim kolegom, by wracając z
              meczu, imprezy czy cholera wie skąd jeszcze, zostawili w spokoju
              tapicerkę w pojazdach, szyby na przystankach i parę innych jeszcze rzeczy. Bo
              to kosztuje. I prezes miast kupić Ci nowy wagon, musi zapłacić tapicerowi za
              naprawę pociętego siedzenia albo ślusarzom za remont wiaty. A Ty myślałeś, że
              jak Cię nie nakryją jak kopiesz w szybę na przystanku, to mogą Ci naskoczyć??????!
              Jak widzisz, głupio myślałeś. Ot - miast nowego wagonika
              zapindalasz bratku starą ruiną w której się drzwi nie zamykają.
              I podejrzewam, że będziesz tak zapindalał do czasu, aż nie zmądrzejecie i nie
              przestaniecie niszczyć wspólnego przecież dobra.
              Ja nie " zapindalam" tramwajem bo mam brykę. Dlatego, nim kopniesz
              następnym razem - pomyśl. To nie boli.
              Dyzio.
        • Gość: Gienek emeryt Re: Częstochowskie tramwaje IP: 195.205.202.* 31.07.09, 16:07
          na Rakowie też się pchają na chama do tramwaju...należy zgładzic gadów...
          • Gość: siwusek_nygga Re: Częstochowskie tramwaje IP: *.net.stream.pl 31.07.09, 22:10
            ja nie z tych co kopia po przystankach,maluja,ani nie niszcza tapicerki :D
            takze pykaj
            • dyziek_o Re: Częstochowskie tramwaje 01.08.09, 06:55
              Ależ drogi "siwusku" - przecież zaznaczyłem, że zakładam, iż należysz do tych
              porządnych - czyż nie?
              Ja prosiłem tylko, byś kolegom zwrócił uwagę.........
              Mnie nie musisz niczego tłumaczyć. A tym bardziej - się.
              Dyzio.
              • Gość: siwusek_nygga Re: Częstochowskie tramwaje IP: *.net.stream.pl 01.08.09, 19:35
                akurat nie zadaje sie z takimi ludzmi wiec nie mam komu uwagi zwracac, a za
                darmo po mordzie dostac bym nie chcial :D
                • dyziek_o Re: Częstochowskie tramwaje 02.08.09, 18:45
                  No i tu tkwi sedno sprawy.
                  Tak tłumaczą się wszyscy którym zwracam uwagę - by zwrócili uwagę
                  widząc........etc,etc.
                  W końcu morda nie szklanka. Nawet jak Ci ją raz obiją, to i tak będziesz
                  miał satysfakcję, że w dobrej intencji.
                  Co Ci szkodzi zaryzykować?! - gwarancji, że po dziobie nachwytasz
                  przecież nie ma. Może warto spróbować?
                  Pozdrawiam, Dyzio.
                  • Gość: nocny stróż Re: Częstochowskie tramwaje IP: *.net.stream.pl 02.08.09, 20:41
                    Szanowny Dyźku,piszesz, że

> Tak tłumaczą się wszyscy którym zwracam uwagę - by zwrócili uwagę
                    > widząc........etc,etc.

a może tak sam byś spróbował a nie wyręczał się innymi. Podpuszczaczy wszak u
                    nas dostatek. Do roboty już mniej. Zaryzykuj, bo jak sam napisałeś

> W końcu morda nie szklanka. Nawet jak Ci ją raz obiją, to i tak
                    > będziesz miał satysfakcję, że w dobrej intencji.

Stać Cię ta taki gest, czy tylko wolisz pokrzykiwać bezpiecznie zza płota?
                    Czytając Twoje wypowiedzi rysuje mi się taki właśnie obraz wiejskiego mędrka
                    krzykacza, co to głośno woła ale tylko wtedy gdy za własnym płotem bezpiecznie
                    siedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka