bowbelt 08.08.09, 18:25 Oglądałem wczoraj szoł Dody i jakoś dennie się prezentowała. Zobaczcie jej fotkę FOTO - aż mnie zatkało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przerażony Re: DODA w Sopocie IP: *.net.stream.pl 08.08.09, 21:57 Ojej, moje życie już nigdy nie będzie takie jak przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 13:02 a kto to jest ta Doda ?.Ciagle gdzies o niej slysze.To jakas "aktorka " z seriali ? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_sensi Re: DODA w Sopocie 09.08.09, 13:03 hahahaha a kiedy ta pseudo gwiazda dobrze się zaprezentowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 16:14 To zdjęcie jest z Opola bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrófka Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 16:37 Też uważam że wyglądała i śpiewała tragicznie. Wcześniej przynajmniej dzieciom się podobała jako lalka Barbi, a w tym nowym image to tylko zamknąć ją w tej klatce i pokazywać w cyrku ;) Odpowiedz Link Zgłoś