Dodaj do ulubionych

Dobry adwokat

• Gość: agula 750 Re: Dobry adwokat IP: 212.87.240.* 17.05.11, 14:33
      Chciałam zapytać czy znacie jakiegoś dobrego i konkretnego adwokata od wypadków w sobotę auto potraciło moje dziecko i chciałabym się dowiedzieć coś o odszkodowaniu z OC
      • Gość: ewa Re: Dobry adwokat IP: *.sfc.pl 17.05.11, 16:26
        Polecam Pana Mecenasa Adriana Kwiatkowskiego, ma kancelarię na Jana Pawła II w Częstochowie, dokładny adres znajdziesz w internecie. Specjalizuje się w sprawach komunikacyjnych.
      • misza_78 Re: Dobry adwokat 20.03.16, 12:50
        Moge polecić młodego i ambitnego adwokata Bartosza Czekała, który prowadził mi sprawe o rozwód i aktualnie o kontakty z dziećmi, trafiłam do niego z polecenia koleżanki z pracy której prowadził sprawę o odszkodowanie więc może kontakt się przyda. Jest bardzo konkretny i pomocny, ma ludzkie podejscie do klienta a to dziś raczej rzadkość. Przyjmuje w Czestochowie na ulicy śląskiej i z tego co wiem też w katowicach.
      • dalla22 Re: Dobry adwokat 05.05.16, 11:24
        Polecam kancelarię z Częstochowy PSB: adwokaci-psb.pl.
      • ardad Re: Dobry adwokat 17.05.16, 11:50
        Polecam Kancelarię Adwokacką Adriana Nowickiego, otrzymałem fachową pomoc. Miły i rzeczowy adwokat. Tutaj jest jego strona www.adriannowicki.pl
    • Gość: obserwator Re: Dobry adwokat IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 07.06.11, 18:39
      Wygląda na to, że najwięcej punktów za skuteczność swoich działań - nie piszę w kontekście moralności - w całej tej dyskusji na forum może otrzymać adwokat Maksymilian Domagała IPN

"... podaje się do publicznej wiadomości, co następuje: Sąd Apelacyjny w Warszawie, V Wydział Lustracyjny, prawomocnym orzeczeniem z dnia 22 listopada 2004 r. w sprawie V AL 7/03 stwierdził, że: Maksymilian Domagała, syn Maksymiliana, urodzony 5 grudnia 1948 r. w Częstochowie, złożył niezgodne z prawdą oświadczenie, o którym mowa w art. 6 ust. 1 ustawy z dnia 11 kwietnia 1997 r. o ujawnieniu pracy lub służby w organach bezpieczeństwa państwa lub współpracy z nimi w latach 1944-1990 osób pełniących funkcje publiczne. Prezes Sądu Apelacyjnego w Warszawie: K. Karpiński" - OBWIESZCZENIE PREZESA SĄDU APELACYJNEGO W WARSZAWIE z dnia 25 maja 2009 r.

Adwokat Jasnej Góry wróci do zawodu? ... wrócił !... występuje na salach sądowych.

Ciekawe tylko, dlaczego "maluczkim" mówi się, że bycie kłamcą lustracyjnym to coś złego skoro z tego tytułu nie ponosi się żadnej konsekwencji, nawet w tak poważnej PALESTRZE.
      • Gość: ja Re: Dobry adwokat IP: *.play-internet.pl 07.06.11, 18:50
        Każdy być może, ale nie Kasprzyk.Po swoim występie w telewizji powinien na długo zaprzestać takiej działalności.
      • Gość: mg Re: Dobry adwokat IP: *.netcominternet.pl 07.06.11, 20:35
        Wiecie co przeglądając ten post i widząc czepianie się mec. Domagały żal mi pewnych osób. Mnie osobiście mecenas prowadził dość skomplikowaną sprawę cywilną. I gdy powiedział na pierwszej wizycie że klient ma sprawę przegraną tak było, choć w to długo wątpiłem (do wyroku). Za co mu serdecznie dziękuję i pozdrawiam

Moim zdaniem nie powinniśmy brać pod uwagę czy ktoś roił, łoił, czy pracuje dla tych czy tamtych, tylko jaka jest skuteczność.

Wszyscy polecają tego, tamtego, wypisują różne pierdoły lecz polecając adwokata po nazwisku zróbmy jakiś sądaż typu ten i ten plus w cywilnym inny minus w karnym etc.
        • marek74000 Re: Dobry adwokat 23.09.13, 11:26
          Bardzo trafny komentarz "mg" . Mnie rowniez pomogl Maksymilian Domagala , a bylem pewien ze jestem na przegranej pozycji Pan mecenas wyprowadzil mnie z bledu wygrywajac sprawe i nikt mi nie powie, ze jest taki czy inny. Dlatego tak jak kolega "mg" napisal oceniajcie pod wzgledem kto od jakich spraw czy karnych czy cywilnych a nie komentarze po zlosci czesto wypisywanie niestety przez przeciwnikow w sprawie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Marek
    • Gość: niki Re:zły adwokat IP: 195.205.171.* 05.08.13, 11:29
      łuczkiewicz cham ponad wszystkim i wszystkimi
      • Gość: mały Re:zły adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 12:54
        W CZTĘSTOCHOWIE NIE MA DOBRYCH ADWOKATÓW
      • marek74000 Re:zły adwokat 23.09.13, 11:19
        z tym się zgodze. stracilem tylko pieniadze i czas. Nieskuteczny
    • jan1225 opinia 03.06.14, 20:55
      Mecenas Krasimir KARKOSZKA to człowiek podchodzący do prowadzonych przez siebie spraw w sposób niezwykle profesjonalny ze zrozumieniem i wyczuciem.Zaangażowany i skuteczny.Nie wchodzi w żadne układy z sędziami,nie liże ich tyłków i nie daje się im podporządkować.Byłby bardzo skuteczny na rozerwanie panujących układów w sądach w Częstochowie.Swoją wiedzą i doświadczeniem daje gwarant na wygranie zleconej sprawy.Jeszcze jedno nie jestem znajomym Mecenasa.
      • kortezja Re: opinia 04.06.14, 16:57
        Ostatnio bylem u mec. Kalusa na Dabrowskiego kolo ZUSU. Jest "szortski", ale mnie pomogl - wlasnie w karnej sprawie...
    • jan1225 opinia 05.06.14, 22:31
      Jestem byłym oficerem Wojska Polskiego.Z tego faktu jestem dumny.Ukończyłem dwie akademie, w tym Akademię Obrony Narodowej,powołanej do życia 10 lat po transformacji ustrojowej.Wojsko nauczyło mnie pokory,dyscypliny,współpracy z ludżmi,szacunku do innych ludzi,nie wywyższania się, skromności,cieszenia się z sukcesów jak i radzenia z porażkami.Wielokrotnie korzystałem i nadal korzystam z usług kancelarii adwokackiej Pana ięstwoKRASIMIRA KARKOSZKI z ŁODZI.Dla mnie Pan Mecenas jest profesjonalistą w każdym calu o wysokim poziomie wiedzy fachowej i kultury.Dba o dobro klienta i walczy o jego interesy na sali sądowej jak przysłowiowy lew.Nie wchodzi w żadne układy z sędziami i nie daje się im podporządkować.Czytając opinie o Mec.Karkoszce jestem zbulwersowany wpisami osób,które krzywdzą swoimi opiniami tego człowieka.Na dodatek robią to anonimowo,jakby brakowało im odwagi.Są to dla mnie frustraci i mściciele.Zwycięstwo bądż porażka na sali sądowej nie zależy tylko od adwokata.Są tam również sędziowie i jakie kontrowersyjne wyroki wydają to codziennie dowiadujemy się z masmediów.Jakie państwo tacy sędziowie.Także nim komuś wystawimy złą laurkę to się głęboko zastanówmy sami nad sobą i weżmy pod rozwagę jeszcze inne osoby w tym proceduralnym łańcuszku.Z całą odpowiedzialnością polecam Mec.KARKOSZKĘ z ŁODZI
      • jan1225 uzupełnienie do opinii 06.06.14, 12:46
        Przepraszam za to, że się nie podpisałem.Andrzej Włodarczyk
    • nog66 Re: Dobry adwokat 22.07.14, 18:22
      Pożyczki gotówkowe na oświadczenie 4tys
      Pożyczki gotówkowe do 25tys zaświadczenie o dochodach
      mimimum formalności
      dochud od 700
      tel 690999189
    • zuzannakaro dobry adwokat częstochowa 27.10.14, 14:09
      Ja korzystałam z pomocy Adw.Moniki Wypych (dąbrowskiego 24/18)i musze przyznać ze nie mozna się przyczepić do niczego. Wysluchala mnie tyle ile trzeba było,rozpytala o szczegóły po czym szczegółowo wyjaśniła cala ta procedurę rozwodowa. Zaproponowała mi najbardziej odpowiednie rozwiązanie dla mnie. Co ważne, odbiera telefony, oddzwAnia, informuje tel lub mailowo o każdym etapie w sprawie. Prponuje spotkania,jeśli widzi potrzebę.Na prawdę profesjonalna babka, do tego bardzo pogodna z dużą energia. Cena również odpowiednia. Polecam zdruzgotanym pomocą innych prawników.
      • mercedesa1 Re: dobry adwokat częstochowa 06.11.14, 22:24
        Mnie Pani mecenas prowadziła sprawy cywilne, a jakis czas temu powierzyłem jej obsługę firmy. Rzeczywiście bardzo pozytywna osoba, ale przede wszystkim bardzo pracowita i kompetentna. Dużo informuje o tym co w jakiej sprawie i na jakim etapie, odbiera nawet bardzo pozno komórke. W sprawach firmy podsuwa rozwiazania ,mowi o tym co trzebaby zrobic. Polecam.
        Koniec rozmowy na czacie
        • mercedesa1 Re: dobry adwokat częstochowa 06.11.14, 22:26
          Mnie Pani mecenas Monika Wypych prowadziła sprawy cywilne, a jakis czas temu powierzyłem jej obsługę firmy. Rzeczywiście bardzo pozytywna osoba, ale przede wszystkim bardzo pracowita i kompetentna. Dużo informuje o tym co w jakiej sprawie i na jakim etapie, odbiera nawet bardzo pozno komórke. W sprawach firmy podsuwa rozwiazania ,mowi o tym co trzebaby zrobic. Polecam.
          • ardad Re: dobry adwokat częstochowa 16.05.16, 11:15
            Polecam Kancelarię Adwokacką Adriana Nowickiego, otrzymałem fachową pomoc. Miły i rzeczowy adwokat. Tutaj jest jego strona www.adriannowicki.pl
    • martuska987 Re: Dobry adwokat 10.11.17, 12:29
      Polecam kancelarię Mecenasa Przemysława Nocunia z Częstochowy (zajmuje się sprawami również spoza regionu i w szerokiej tematyce) z pomoca Pana Mecenasa moja sprawa zakonczyła się sprawniej i z sukcesem.Pod każdym wzglendem polecam współpracę, bardzo wysoka jakość usług, dobry kontakt, mocne zaangażowanie, pomimo problemów miła i luźna atmosfera do rozmów. Na sali rozpraw wysoka kultura wypowiedzi i bardzo trafne argumenty poparte prawnie.
      www.kancelaria-nocun.pl/
    • topadwokat Re: Dobry adwokat 18.01.19, 12:13
      Od spraw karnych w Częstochowie polecam dobrego adwokata Adriana Nowickiego, adres: ul. Żwirki i Wigury 6/14, tel. 695 623 151.
    • justysianna Re: Dobry adwokat 05.04.24, 13:57
      Ja z mojej strony byłam zadowolona z kancelarii którą prowadzi pani adwokat Chróścielewska. Wszystko perfekt pod linijkę w trakcie sprawy i sukces pierwsza klasa.
    • justysianna Re: Dobry adwokat 09.04.24, 12:27
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Tu sobie zobaczcie: www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065
    • kingapopik Re: Dobry adwokat 05.06.24, 14:24
      Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę karnaą-uniewinnienie od wszystkoch zarzutôw!!!!!
      Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze www.skuteczny-adwokat.com/prawo-karne/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • pepi234 Re: Dobry adwokat 13.01.25, 13:27
      Adwokat Wawrzyniec Chróscielewski - POLECAM - 100 % sukces w mojej sprawie!
      Ma 1 miejsce wśród adwokatów od spraw karnych.
      www.skuteczny-adwokat.com/prawo-karne/
      Widać, że siedzi w tych sprawach od kilkunastu lat, non stop się dokształca, zna każdy kruczek prawny. Sądy się z Nim liczą, szanują. Człowiek czuje się pewnie przy Panu Mecenasie, bo walczy o klienta jak o siebie. Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 zapiszcie sobie.
    • palinkaa9 Re: Dobry adwokat 22.05.25, 16:05
      Z całym przekonaniem polecam adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego. Prowadził moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, pełnym profesjonalizmem i determinacją. Był zawsze świetnie przygotowany, konkretny i spokojny – co w trudnych momentach dawało mi ogromne poczucie bezpieczeństwa. Widać, że naprawdę zależało mu na wygranej i sprawiedliwości. Dzięki niemu sprawa zakończyła się sukcesem, a ja mogę wreszcie odetchnąć. Pan Mecenas to nie tylko doskonały prawnik, ale też człowiek, który potrafi słuchać i wspierać. Dziękuję z całego serca i polecam każdemu, kto szuka skutecznego adwokata z klasą!
    • maria_ski39 Re: Dobry adwokat 04.11.25, 19:16
      Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna.
      W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat.
      Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna.
      Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne.
      Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność.
      Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów.
      Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać.
      Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam.
      Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • asiamala Re: Dobry adwokat 09.04.26, 14:58
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka