IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:40
czy ma ktośnamiar na DOBREGO tapicera z ciechanowa, lub okolic??
Obserwuj wątek
    • Gość: p64 Re: tapicer IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.10.09, 22:03
      jest taki ktoś robi mega dobrze i na prawdę za dobre pieniadze mieszka na armii
      krajowej 20 czwarta klatka na parterze ,,,pan zdzisiu,,, wart swej roboty i tani
      ,,,korzystałem z jego usług,,,
      • Gość: tygrys254 Re: tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 22:06
        ooo, dzieki wielkie... zależy mi na solidnej i dość szybkiej
        robocie :-)
        • Gość: selerka Re: tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 13:00
          na ul.Lelewela jest b.dobry tapicer pan Czesław ale niestety schodzi
          mu się z robotą ma bardzo dużo zleceń
          • iwka224 Re: tapicer 11.10.09, 23:15
            i jest drogi...
            • Gość: Najfajniejszy Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.centertel.pl 12.10.09, 00:22
              Tak to rzeczywiście najlepszy i rzeczywiście nie najtańszy tapicer w naszym
              mieście. Natomiast jeśli macie parę groszy i zależy Państwu na tym żeby stary
              grat ponownie promieniował nowym blaskiem to nie szukajcie nikogo innego, bo w
              obrębie wielkiej aglomeracji warszawskiej nie znajdziecie nikogo bardziej
              kompetentnego, profesjonalnego i zakochanego w swoim zawodzie. Pozdrawiam R.
              • Gość: tygrys254 Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 13:58
                poszukam jednak kogos tańszego- słyszałem ze jest jeden taki- ale
                zapomialem nazwiska (tylko mi wymówić..- poczekam, może ktoś z was
                podpowie..)
              • Gość: cześkowa Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:14
                w 2002 robił mi wersalkę zwykłą składaną zapłaciłam 900zł. To dużo?
                Zważywszy na fakt że służy do dziś.Dałaam mu tylko dno to
                korytko.Jest codziennie używana do spania.Nic do dnia dzisiejszego
                się nie dzieje z nią złego.Materiał też ok.Ale nie wszyskim chce
                usługę wykonać.NIe wiem czy tak ma dużo roboty czy się zestarzał ale
                marudzi...
                • Gość: tygrys254 Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 16:46
                  takk... tylko ze słyszalem ze z materialem cienko u Niego, ze
                  zaduzego wyboru nie ma. a nie orientujecie sie, czy przyjezdza do
                  klijenta do domu?
                  • Gość: cześkowa Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 17:24
                    przyjeżdża do klienta i wzorników ma FULL,widziałam je osobiście
                    • Gość: dalikates Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 17:36
                      ja slyszalem o nim niezbyt dobre opinie..
                      najlepiej radze udac sie do hurtowni tapicerskiej, oni tam moze
                      kogos poleca?
                      powodzenia.
    • Gość: rzulciutki Re: tapicer IP: *.chello.pl 12.10.09, 21:21
      660171781 najlepiej w czasie godzin pracy między 8 a 16
      • Gość: tygrys254 Re: tapicer IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 23:11
        a czy moge poprosic o nazwisko, albo chociaz imie tego pana.. zebym
        wiedzial co gadac :-)
        • Gość: rzulciutki Re: tapicer IP: *.chello.pl 13.10.09, 19:11
          pan sławek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka