Gość: tygrys254 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:40 czy ma ktośnamiar na DOBREGO tapicera z ciechanowa, lub okolic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p64 Re: tapicer IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.10.09, 22:03 jest taki ktoś robi mega dobrze i na prawdę za dobre pieniadze mieszka na armii krajowej 20 czwarta klatka na parterze ,,,pan zdzisiu,,, wart swej roboty i tani ,,,korzystałem z jego usług,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys254 Re: tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 22:06 ooo, dzieki wielkie... zależy mi na solidnej i dość szybkiej robocie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selerka Re: tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 13:00 na ul.Lelewela jest b.dobry tapicer pan Czesław ale niestety schodzi mu się z robotą ma bardzo dużo zleceń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najfajniejszy Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.centertel.pl 12.10.09, 00:22 Tak to rzeczywiście najlepszy i rzeczywiście nie najtańszy tapicer w naszym mieście. Natomiast jeśli macie parę groszy i zależy Państwu na tym żeby stary grat ponownie promieniował nowym blaskiem to nie szukajcie nikogo innego, bo w obrębie wielkiej aglomeracji warszawskiej nie znajdziecie nikogo bardziej kompetentnego, profesjonalnego i zakochanego w swoim zawodzie. Pozdrawiam R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys254 Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 13:58 poszukam jednak kogos tańszego- słyszałem ze jest jeden taki- ale zapomialem nazwiska (tylko mi wymówić..- poczekam, może ktoś z was podpowie..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cześkowa Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:14 w 2002 robił mi wersalkę zwykłą składaną zapłaciłam 900zł. To dużo? Zważywszy na fakt że służy do dziś.Dałaam mu tylko dno to korytko.Jest codziennie używana do spania.Nic do dnia dzisiejszego się nie dzieje z nią złego.Materiał też ok.Ale nie wszyskim chce usługę wykonać.NIe wiem czy tak ma dużo roboty czy się zestarzał ale marudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys254 Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 16:46 takk... tylko ze słyszalem ze z materialem cienko u Niego, ze zaduzego wyboru nie ma. a nie orientujecie sie, czy przyjezdza do klijenta do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cześkowa Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 17:24 przyjeżdża do klienta i wzorników ma FULL,widziałam je osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalikates Re: Tapicer Czesiu Podliński - mój kolega IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 17:36 ja slyszalem o nim niezbyt dobre opinie.. najlepiej radze udac sie do hurtowni tapicerskiej, oni tam moze kogos poleca? powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulciutki Re: tapicer IP: *.chello.pl 12.10.09, 21:21 660171781 najlepiej w czasie godzin pracy między 8 a 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys254 Re: tapicer IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 23:11 a czy moge poprosic o nazwisko, albo chociaz imie tego pana.. zebym wiedzial co gadac :-) Odpowiedz Link Zgłoś