Dodaj do ulubionych

Imagine Cup 2010

IP: *.chello.pl 20.10.09, 16:48
bez zbędnego tłumaczenia (zainteresowani wiedzą ocb)
a więc: szukam ludzi, którzy może próbowali swoich sił w poprzednich edycjach,
lub chcą spróbować, zbieram skład, chętni/zainteresowani niech się podpisują ;]
Obserwuj wątek
    • bruum Re: Imagine Cup 2010 20.10.09, 16:52
      A może jednak coś więcej na ten temat. Bo na chwilę obecna to temacik
      klasyfikuje się na "osiołka" i jeśli nie uzupełnisz informacji to tam wyląduje.
      • Gość: lol Re: Imagine Cup 2010 IP: *.chello.pl 20.10.09, 17:01
        no co więcej... szukam ludzi na ten turniej, chyba nie muszę pisać, że to jest
        technologiczny turniej dla studentów informatyki organizowany przez Microsoft
        lol jak ktoś będzie chętny to na bank o tym wie co to jest ;] tępaków nie
        potrzeba mi, którzy będą pytać: "ok mogę iść ale co to jest" <
        • bruum Re: Imagine Cup 2010 20.10.09, 20:40
          A nie uważasz, że gdybyś napisał to wszystko normalnym językiem to łatwiej
          byłoby Ci kogoś znaleźć? Czy studiowanie informatyki zwalnia Cię z używania
          języka polskiego w przystępnej i prawidłowej formie?
          • Gość: lol Re: Imagine Cup 2010 IP: *.chello.pl 20.10.09, 21:07
            ... zrozum, jeśli ktoś jest informatykiem, interesuje się tym to na pewno wie co
            to jest Imagine Cup. Jak ktoś nie wie to wiadomo, że go nie wezmę i nie
            interesuję się tym to po co mam pisać, dla ludzi, którzy w ogole na to nie
            pójdą? ale ok tu jest link niech czytają:
            www.microsoft.com/poland/edukacja/imaginecup/
            • Gość: addhoc Re: Imagine Cup 2010 IP: *.chello.pl 20.10.09, 22:04
              Nie wiem czy wiesz ale najlepsi informatycy są z zamiłowania a nie z wyuczenia:)
              Zresztą tyczy się chyba każdej branży!
              • Gość: lol Re: Imagine Cup 2010 IP: *.chello.pl 20.10.09, 22:08
                co mi po informatyku , który "ma zamiłowania do tego" a nic kompletnie nie łapie
                ;] ja potrzebuję konkretnych ludzi, profesjonalistów, a nie noobów :)
                • Gość: addhoc Re: Imagine Cup 2010 IP: *.chello.pl 20.10.09, 22:31
                  No to jedź sam jak z Ciebie taki pro. Dobierzesz sobie gości na miejscu:)
                  • Gość: lol Re: Imagine Cup 2010 IP: *.chello.pl 20.10.09, 22:42
                    ojojoj no i widzę, że się w ogóle nie orientujesz to po co pisać, szkoda
                    czasu... ;] finały Imagine Cup w tym roku odbędą się w Polsce, a najpierw trzeba
                    przejść eliminacje, w których do 11 stycznia trzeba zarejestrować projekt ;] to
                    tak ogółem ;p przydało by się jednak kilka osób, projekt wymyśleć i opisać
                    podstawy to nie problem ale przekształcić w wersję finalną trudniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka