Gość: ewa IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 16:05 no i sa pierwsze zwolnienia w szpitalu i co dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 16:19 a kogo zwolnili? Janiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g9987 Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 20:42 Zwolnią wszystkich pracowników tzw. pomocniczych.Zostana tylko medyczni, i sami będą robić wszystko. Pozdrawiam tych co nie wiedza ile mają kasy, a mogli by dac tym co jej nie mają wcale,ale cóż już taki los biedaka, zawsze wiatr w oczy. Większośc z tych zwolnionych w piątek to pracownicy tzw. szarzy nie żadne szychy, i kto by pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modnisia Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 19:43 O jejku czym tu się przejmować-ja i tak znajdę niejedną robotkę wystarczy że się zakręcę tu i tam, wiem przy kim trzeba,mam szerokie horyzonty, mój mąż szczególnie ma rozszerzony horyzont, same znajomości, wszystkim jest dobrze znany i lubiany, więc czym tu się denerwować.No ale kto nie ma takiego męża jak ja to cóż normalka bida z nędzą, współczonko dla takich babeczek. Ja to wam się czym pochwalić, pozdrowiona dla tych kobitek którymi rządzą faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: zwolnienia IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.09, 21:52 to twoj maz jest pantoflarzem ktory pracuje na taka modnisie i wcale ci nie zazdroszcze a znajomosci to zwykle sie koncza jak potrzebujesz pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: zwolnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 22:59 A czego chcecie? Kolejne ekipy rządzące zatrudniają swoich przydupasów, a ci swoich.Jak dochodzi do zwolnień to wielki krzyk. Miejcie pretensje do kolejnych dyrektorów szpitala, że pozwalali na samowolę. I po co tylu radców prawnych w takiej instytucji? Przecież to nie jest sąd ani prokuratura. Wystarczyłby jeden fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modnisia Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 20:50 Już nie pracuje, jest na rencie-kochaniutki.W domciu wszystko mi zrobi odkurzy, popierze w ręku,wyczyści buciki,no i mam jego kasiorkę, którą dysponuję.Ale on i tak zawsze każe mi kupowac co sobie chcę, jest taki milutki i dobrutki.Oczywiście wszyscy my chodzimy w ubrankach markowych jak najbardziej.Moje życie jest superkowe, do pracy przychodze codziennie w czymś innym no i wiecie moi drodzy wszystkim gały wychodza z zazdrości, tak mi zazdroszczą tych ciuszków.A co do pracy to ja spoko nie boję się mam swoje ścieżynki i wszędzie się wepcham już taka jestem superkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprawda Re: zwolnienia IP: *.biznesdsl.etel.pl 29.10.09, 09:55 nie odkurzam ! nie piorę i nie jestem milutki i dobrutki ! i kocham bonanzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widoki Re: zwolnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 18:05 Zostaną lekarze, którzy i tak pracują w swoich przychodniach bądż w przychodniach swoich kumpli. Kasa robi kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej modnisia Re: zwolnienia IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.09, 18:26 hey trendy babko Ja też jestem superesiowata.naprawde... no... Powinnyśmy się zaprzyjeźnić, ale tak na zawsze, na dobre i na złe, na zakupy w arkadii i na wczasy wakacyjne,, No,,,, nie sądzisz.... A o prace sie nie martw, przecież PRACA NIE ZAJĄC NIE UCIEKNIE pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 18:29 a ilu lekarzynów zwolnili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zwolnienia IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.09, 15:37 oni nie biora sie za gore zwalniaja tych najmniej zarabiajacych tak bylo tak bedzie tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniona Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 17:59 Czemu nikt nie napisze że zwalniają całą kuchnię!Nie będą już gotować w szpitalu jedzenie będzie jeździć sobie do szpitala,takie to cuda będą.Pozwalniano już z biur, kilka pielęgniarek, a kto będzie następny czas pokaże. Trzymam kciuki za tych co zostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yre Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 19:30 Moze niech lekarze ida do kuchni. Do tego sie nadaja. Ile tam tych ludzi w kuchni? 30? 40? i po ile na reke zarabiaja po 1200? 1400? no to w najgorszym przypadku to zarabiaja wszyscy razem gdzies z 50 tysiakow. To podzielic to na kase lekarzy to jakies gora 5 osob. HAHAHA FARSA! Włądze obudzcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biednisia Re: zwolnienia IP: 195.160.253.* 02.11.09, 18:12 witaj a może częśc już niepotrzebnych ciuchów ci zawala chętnie bym sie nimi zajeła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 20:12 Grunt, że starczy na nowe stanowiska dyrektorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: zwolnienia IP: *.chello.pl 01.11.09, 22:07 Sami jesteśmy sobie winni. W TV jak protestowali lekarze złego słowa nie słyszałem o ich proteście - "niech zarabiają jak najwięcej" - krzyczały zaszczute, starsze Panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: zwolnienia IP: *.chello.pl 02.11.09, 06:48 to chyba oglądaliśmy różne relacje telewizyjne. Poza tym zwolnienia maja na celu likwidację "zbędnych" stanowisk, które zostały wskazane przez audyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyuiop Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 10:45 człowieku wsadz sobie głowę po kran z zimną wodą audyt wykazał że kuchnia w szpitalu jest niepotrzebna? --takiej głupoty to nie słyszałem jeszcze nigdzie ,to co nowa pani prezes będzie wozić jedzenie z knajpy dla chorych ? -,przecież tam leżą ludzie chorzy na różne choroby i proces leczenia jest związany z odpowiednim żywieniem i dietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: zwolnienia IP: *.biznesdsl.etel.pl 02.11.09, 11:47 i cóż z tego :) doprawdy myślisz, że dyrekcja szpitala nie ma większych zmartwień niż troska o PACJENTÓW ? a co do zwolnień to niestety: aby móc płacić jednym trzeba przestać płacić drugim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 13:50 A właściwie to po co pielęgniarki, sanitariusze i lekarze? Bez tych darmozjadów będzie dużo spokojniej w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notoco Re: zwolnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 17:32 i właśnie takie myślenie... a w zasadzie jego brak... niektórych pracowników powoduje spięcia w szpitalu. Lekarze i pielęgniarki nie są darmozjadami bo to oni...a w zasadzie lekarze... wypracowują kontrakt z NFZ. Aby leczyć konkretne choroby szpital musi zatrudnić odpowiednich lekarzy. Nie ma lekarzy = nie ma kontratu = nie ma pieniedzy na pensje dla pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 20:18 Pokażcie mi ludzie którzy to lekarze u nas leczą? żaden z nich.Laryngolodzy to ostatnio nawet do poradni nie schodzą, bo im tyłki zaciążyły tylko pacjenci biegają na szóste piętro! do czego to podobne! Czy nowa dyrekcja pozwala na taką arogancję? W poradniach jest okropnie, lekarze wykonują swoje obowiązki na odwal się,pielęgniarki zaś sa opryskliwe i niegrzeczne dla pacjentów. Ludzie to wy wszyscy z wykształceniem medycznym pomyliliście się z zawodem, nie powinniście go wykonywać, nie macie żadnych predyspozycji!Do poradni przychodzą kiedy chcą, wychodzą tez kiedy mają na to ochotę, czy tak się wykonuje swoje obowiązki. NFZ weźmie się wam za te zleżałe tyłeczki od lenistwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: zwolnienia IP: *.multimo.pl 03.11.09, 20:54 człowieku jeśli uważasz że nikt nic nie potrafi to może ty pokażesz co potrafisz i zlikwiduj NFZ bo właśnie ta instytucja kradnie pieniądze które należą się szpitalowi to NFZ ustala limity przyjęć w poradniach jakby szpital miał pieniądze to nikogo nie trzeba zwalniać i wszyscy by godnie zarabiali a pacjenci byliby zadowoleni życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:02 super obcykanych mamy pacjentów w mieście Ciechanowie-wszystko wiedzą wszystkim się interesują tylko że to nie pisze pacjent ale osoba zatrudniona w szpitalu-takie hopki to nie na tym forum, tu nie ma ściemy-tu rządzi prawda, kłamstwo możesz sobie siać pośród swoich pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: zwolnienia IP: *.multimo.pl 05.11.09, 08:43 przykro że tak nisko oceniasz mieszkańców Ciechanowa ,pacjentami szpitala są również urzędnicy , którzy znają przepisy od podszewki , a jeśli sądzisz że to kłamstwo to wystarczy przeczytać ustawę o NFZ i finansowaniu szpitali tam wszystko jest napisane czarno na białym jakie prawa ma fundusz, a szpital tylko obowiązki Odpowiedz Link Zgłoś