Dodaj do ulubionych

Studniówki?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 21:27
Jak wam idą przygotowania do studniówek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monikaa Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:21
      no właśnie ?:) podobno dwójka ma w tym roku dużą studniówkę :)
      współczuje jedynie Bemowi .... ja w tamtym roku byłam na studniówce w bemie i
      było w trójce i oprócz zespołu było świetnie :) a z tego co wiem od znajomych z
      bema to w tym roku mają na sali weselnej w chruszczewie ...
      miłych imprez wszystkim życzę ;)
      i powodzenia na maturzee :)
      • Gość: Lilu Re: Studniówki?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 01:16
        Sala w Chruszczewie podobno jest całkiem przyzwoita,nie wiem czego tu współczuć :p
        Ja na swoją studniówkę na szczęście nie idę.
    • Gość: ktos:P Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 09:13
      ja chodzę do Bema i naszczęście na studniówkę nie ideę teraz dopiero
      okazało się że brakuje kasy na zespół <lol2> i nie dość . że koszt
      balu wynosi 400zł za parę dochodzą jeszcze dopłaty na zespół i na
      bilet wejściowy <lol2> to ich załatwili :P
    • Gość: ;s Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 09:50
      a co to studniówka?
      • Gość: ktos:P Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 10:01
        studniówka w Chruszczewie:P
        • Gość: ... Re: Studniówki?! IP: *.tktelekom.pl 23.01.10, 10:06
          oj dzieci za kilka lat będziecie bardzo żałować, że nie byliście na własnej
          studniówce :)taki bal jest tylko raz w życiu!!!!
          • Gość: ktos:P Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 10:13
            taki bal to mogę sobie sam zrobić:P i tez bedzie ostry balet tylko w
            innej formnie:P
            • Gość: studentka Re: Studniówki?! IP: 188.33.58.* 23.01.10, 11:28
              jesli bal studniowkowy postrzegasz jedynie jako okazje do upicia sie, to rzczywiscie nie warto wydawac pieniedzy. Rzecz w tym ze studniowka to okazja do swietowania ze znajomymi ze szkoly sredniej byc moze juz ostatni raz przed matura, jest to noc ktora pamieta sie przez wiele lat i wraca do niej wspomnieniami. Na studiach zrozumiesz ze to wlasnie podczas studniowki skonczyla sie beztroska, a zaczelo dorosle zycie, np wlasnie studenckie. Zastanow sie czy rzeczywiscie zamiast pieknych wspomnien, ktorych sie nie zapomina czy chocby zdjec i filmu ze studniowki wolisz miec kaca, ktorego wolalbys nie pamietac.
              Mialam studniowke rok temu i choc bylo wokol niej duzo negatywnego szumu, wiele niedociagniec i nieporozumien to nie zaluje ze na niej bylam.

pozdrawiam Maturzystów i zycze udanej zabawy na studniowce i powodzenia na maturze;)
              • Gość: maturzysta Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 12:55
                do "ktoś;p" zgadzam się w 100 procentach tylko że ja idę na nią , nie dość że
                sala mała do tańczenia to zdzierają z nas pieniądze ... ale zobaczymy jaka to
                będzie impreza za prawie 500 zł (licząc kamerzystę)
                • Gość: Katarzyna Re: Studniówki?! IP: 213.199.253.* 30.01.10, 13:58
                  Ale ci zazdroszczę tej studniówki:(((Swoją miałam dawno temu
    • Gość: Marta Re: Studniówki?! IP: *.chello.pl 23.01.10, 14:10
      Byłam na 2 studniówkach. Pierwsza to moja a druga mojego męże :)
      Obydwie wspominam jako dwa nasze najwspanialsze bale (mój i mojego męża)!!!!
      Bawiliśmy się cudownie z resztą cała moja klasa szalała na parkiecie do białego
      rana.
      Śmiało mogę napisać: niech żałują Ci co się nie zdecydowali pójść na studniówkę.
      Wspomnienia pozostają do końca życia!
      • Gość: Lilu Do maturzysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 21:18
        A co Ty z zdz jesteś,że tak podkreśliłeś tego kamerzystę? Hehe.
        Za parę lat to ja nie będę pamiętać jak wyglądali ludzie z mojego LO a co
        dopiero mówić o jakimś balu.Takich bali w życiu są setki.
        Poza tym życie to nie impreza i tyle się w nim zdarzy,że studniówka za parę lat
        stanie się dla tegorocznych maturzystów jedynie nic nie znaczącym epizodem.
        Poza tym jeśli ktoś podejmuje decyzje o tym,że nie będzie brał udziały w
        studniówce tzn że ma ku temu powody i należy jego decyzję uszanować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka