Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 21:27 Jak wam idą przygotowania do studniówek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monikaa Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:21 no właśnie ?:) podobno dwójka ma w tym roku dużą studniówkę :) współczuje jedynie Bemowi .... ja w tamtym roku byłam na studniówce w bemie i było w trójce i oprócz zespołu było świetnie :) a z tego co wiem od znajomych z bema to w tym roku mają na sali weselnej w chruszczewie ... miłych imprez wszystkim życzę ;) i powodzenia na maturzee :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: Studniówki?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 01:16 Sala w Chruszczewie podobno jest całkiem przyzwoita,nie wiem czego tu współczuć :p Ja na swoją studniówkę na szczęście nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos:P Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 09:13 ja chodzę do Bema i naszczęście na studniówkę nie ideę teraz dopiero okazało się że brakuje kasy na zespół <lol2> i nie dość . że koszt balu wynosi 400zł za parę dochodzą jeszcze dopłaty na zespół i na bilet wejściowy <lol2> to ich załatwili :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;s Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 09:50 a co to studniówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos:P Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 10:01 studniówka w Chruszczewie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Studniówki?! IP: *.tktelekom.pl 23.01.10, 10:06 oj dzieci za kilka lat będziecie bardzo żałować, że nie byliście na własnej studniówce :)taki bal jest tylko raz w życiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos:P Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 10:13 taki bal to mogę sobie sam zrobić:P i tez bedzie ostry balet tylko w innej formnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Studniówki?! IP: 188.33.58.* 23.01.10, 11:28 jesli bal studniowkowy postrzegasz jedynie jako okazje do upicia sie, to rzczywiscie nie warto wydawac pieniedzy. Rzecz w tym ze studniowka to okazja do swietowania ze znajomymi ze szkoly sredniej byc moze juz ostatni raz przed matura, jest to noc ktora pamieta sie przez wiele lat i wraca do niej wspomnieniami. Na studiach zrozumiesz ze to wlasnie podczas studniowki skonczyla sie beztroska, a zaczelo dorosle zycie, np wlasnie studenckie. Zastanow sie czy rzeczywiscie zamiast pieknych wspomnien, ktorych sie nie zapomina czy chocby zdjec i filmu ze studniowki wolisz miec kaca, ktorego wolalbys nie pamietac. Mialam studniowke rok temu i choc bylo wokol niej duzo negatywnego szumu, wiele niedociagniec i nieporozumien to nie zaluje ze na niej bylam. pozdrawiam Maturzystów i zycze udanej zabawy na studniowce i powodzenia na maturze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Studniówki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 12:55 do "ktoś;p" zgadzam się w 100 procentach tylko że ja idę na nią , nie dość że sala mała do tańczenia to zdzierają z nas pieniądze ... ale zobaczymy jaka to będzie impreza za prawie 500 zł (licząc kamerzystę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Studniówki?! IP: 213.199.253.* 30.01.10, 13:58 Ale ci zazdroszczę tej studniówki:(((Swoją miałam dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Studniówki?! IP: *.chello.pl 23.01.10, 14:10 Byłam na 2 studniówkach. Pierwsza to moja a druga mojego męże :) Obydwie wspominam jako dwa nasze najwspanialsze bale (mój i mojego męża)!!!! Bawiliśmy się cudownie z resztą cała moja klasa szalała na parkiecie do białego rana. Śmiało mogę napisać: niech żałują Ci co się nie zdecydowali pójść na studniówkę. Wspomnienia pozostają do końca życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Do maturzysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.10, 21:18 A co Ty z zdz jesteś,że tak podkreśliłeś tego kamerzystę? Hehe. Za parę lat to ja nie będę pamiętać jak wyglądali ludzie z mojego LO a co dopiero mówić o jakimś balu.Takich bali w życiu są setki. Poza tym życie to nie impreza i tyle się w nim zdarzy,że studniówka za parę lat stanie się dla tegorocznych maturzystów jedynie nic nie znaczącym epizodem. Poza tym jeśli ktoś podejmuje decyzje o tym,że nie będzie brał udziały w studniówce tzn że ma ku temu powody i należy jego decyzję uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś