Gość: mart_aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 21:24 No tak coraz ich wiecej , a co sadzicie o naszym małym skromnym osiedlowym sklepie na Granicznej chodzi mi o Gram ,troche sie w nim zmieniło czy na lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terka Re: sklepy w ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 21:41 kogo to obchodzi teraz liczy się tylko KAUFLAND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: sklepy w ciechanowie IP: *.chello.pl 07.02.10, 22:15 Gram jest super, ten na Wyzwolenia także, dobre ceny produkty ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: sklepy w ciechanowie IP: 77.255.202.* 07.02.10, 22:28 W Gramie na Granicznej bywałem w tamtym roku bardzo często,kupując tam spore ilości alkohole (głownie wódki), bardzo fajna była taka blond kasjerka, ona zawsze pozartwoała i wgl, nie wiem czy jeszcze tam pracuje, ostatnio jej nie widzialem. Byłem za to niedawno w gramie na Wyzwolenia - syf porównywalny z tym z Biedronki, kupy papierow walją sie po podłodze, może sie niezle przejechac na foliach leżących na środku..., kiedyś było tam lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: sklepy w ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:46 U to kawałek czasu nie byłes ,a teraz nie powiem bo zmienił wyglad ,jest przejżyscie ,czysto i miło a nawazniejsze ze ceny maja super no i obsługa tez ok. Odpowiedz Link Zgłoś