Dodaj do ulubionych

Homoseksualisci

IP: 77.255.197.* 15.02.10, 21:30
Czy sa takowi w ciechanowie????
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzyżowiec Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:47
      Homoseksualizm to paskudna choroba i dla tego każdy kto jest gejem
      powinien w*****dalać

Pozdrawiam
      • pawloskarawlos1 Re: Homoseksualisci 15.02.10, 21:52
        Podobno niejaki Krzyżowiec ma skłonności. Info niepotwierdzone. ;-P
        • naokolo_wiezy_cisnien Re: Homoseksualisci 15.02.10, 22:33
          Ja też coś wiem na ten temat. Na przykład pan przedsiębiorca xx, pan radny XY, a
          pan prezes ZWT i pan dyrektor SKM też, a jakże. Wiem, ale nie powiem. Tajemnica
          państwowa.

I wyobraźcie sobie drodzy forumowicze własne nazwiska w miejscach wyiksowanych.
          Podoba wam się taka Polska?
          • Gość: ooo Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:43
            o panu radnym XY nie wiedziałem. ciekawe, ciekawe ...
          • Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 00:54
            Osobniki na tak niskim szczeblu ewolucji nie posiadają
            wyobraźni.Empatii też.Nie wymagaj niemożliwego.
            A w odpowiedzi na pytanie autorki: NIE!!!!Geje i lesbijki to
            tajemnicze istoty zamieszkujące planetę K-PAX i okazjonalnie
            porywające ludzkie niemowlęta,aby złożyć je w ofierze swojemu
            bóstwu - Latającemu Potworowi Spagetti.Widuje się ich głównie w
            okolicach stolicy,czyli na obszarach umiarkowanie cywilizowanych.
            ps nie rozumiem celu zadawania tak idiotycznych pytań.Liczyłaś na
            jakieś nazwiska.Takie małe polowanko na czarownice?
            • Gość: Antykomuch Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 02:07

Szczerze??? G...o mnie to obchodzi! Może są, ale na pewno w tym temacie się nie
              ujawnią i nie podadzą swoich danych osobowych, co uwzględniła w swoim poście
              wyżej Monika. A co do samego słownictwa - geje i lesbijki,to wolę archaizmy -
              pedał, ciota,cw..., lesba...i niech tak zostanie. Jako cywilizowani ludzie
              omijajmy szerokim łukiem takich pojęć jak geje i lesbijki. To margines, od
              którego trzeba się trzymać z daleka. Tak samo od wszelakich mediów, które
              propagują nowy trend bycia tolerancyjnym. O jakiej tolerancji my tu rozkminiamy?
              To naturalne,że na wiosnę przychodzą roztopy i natura zaczyna kwitnąć - pierwsze
              pąki na konarach drzew, krzewów, pierwsza trawa, mlecze,liście babki... Lato -
              najpiękniejsza pora roku. Upały, zielone liście, kolorowe kwiaty - esencja roku.
              Jesień - spadające żółte liście,opady deszczów, pierwsze chłody. Zima - opady
              śniegu, mrozy. Natura... Mężczyzna i kobieta to dwa pierwiastki, które się
              uzupełniają i tak powinno być. Co innego to wybryk natury - jakby w lipcu miał
              spaść snieg i temperatura 10 stopni na minusie. Albo dzisiaj widząc
              nieodśnieżone miasto z dnia na dzień wyskoczyłoby plus 35 stopni. To taki sam
              wybryk natury jakimi są pedały i lesby. I tyle w tym temacie.
              • integra85 Re: Homoseksualisci 16.02.10, 02:59
                "To margines, od
                którego trzeba się trzymać z daleka."
                Byłbys zdziwiony ile osób z Twojego otoczenia zalicza się do
                tego "marginesu".W zasadzie ja też nie lubie słowa "tolerancja".To
                takie łaskawe przyzwolenie na coś, co jest złe i ogólnie bleee.Otóż
                ani ja,ani nikt inny nie ma prawa stawiać się w pozycji
                wszystkowiedzącego autorytetu i mówić innym jak mają żyć.Każdy
                cywilizowany człowiek to rozumie.To,że forum internetowe pozwala Ci
                publicznie wylać trochę swojego jadu naprawdę nie czyni Cię
                madrzejszym ani godnym uwagi.Mogłabym podjąć dalszą polemikę,ale
                doświadczenie nauczyło mnie z kim warto,a z kim nie należy
                dyskutować.
              • Gość: MzC Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:34
                Antykomuchu,omijaj szerokim łukiem kościoły,to wylęgarnia pedałów,ciot,cw...
                • Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 15:40
                  "MzC" a gdzież ta tolerancja dla ludzi uczęszczających do Kościoła?
                  Kociuł przed nikim nie zamyka drzwi, więc zboczeńcy i dewiańci też
                  mają tam wolny wstęp.
                  • Gość: MzC Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:52
                    zboczeńcy i dewianci to tam "pracują",i skąd wiesz że jestem tolerancyjny?
          • Gość: :) Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 01:50
            A jakie to ma znaczenie? A ty lubisz jak ktoś ci pod kołderkę zagląda?:)
          • pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 16.02.10, 10:03
            i kto to pisze pierwszy kapuś miejski na tym forum,który realizuje coś co mu się
            podoba dopóki jego nazwiska nie powiesza na forum

wystarczy w wyszukiwarce poszukać jego tekstów

naokolo_wiezy_cisnien napisał:

> Ja też coś wiem na ten temat. Na przykład pan przedsiębiorca xx, pan radny XY,
            > a
            > pan prezes ZWT i pan dyrektor SKM też, a jakże. Wiem, ale nie powiem. Tajemnica
            > państwowa.
            >
            > I wyobraźcie sobie drodzy forumowicze własne nazwiska w miejscach wyiksowanych.
            > Podoba wam się taka Polska?
            • Gość: harpun Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 12:49
              Przecież to ironia, matole!
              • Gość: ona bi Re: Homoseksualisci IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.10, 18:56
                to wszystko było jest i bedzie
                geje są w Ciechanowie
                lesbijki i bi też
                • Gość: marcjanna Re: Homoseksualisci IP: 77.255.206.* 16.02.10, 19:55
                  Oczywiście, że tak..., a kto jest homo to i tak większośc w ciechanowie
                  wie....
                  • Gość: Pogromca pedałów [...] IP: 94.254.218.* 16.02.10, 20:05
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: emeryt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 20:08
                      • Gość: wiktoria [...] IP: 77.255.206.* 16.02.10, 20:47
                        • Gość: gość [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.10, 22:15
                          • Gość: SławekG [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 22:49
                        • Gość: :) [...] IP: *.pzu.pl 17.02.10, 14:51
      • rafal1757 Re: Homoseksualisci 17.02.10, 21:13
        popieram kolego. A jesli ktos sie nie wstydzi chodzic za raczke z osobnikeim tej samej plci, to dlaczego milaby sie wstydzic swojego nazwiska, na forum jemu poswieconemu ..?
        • Gość: Pogromca pedałów Pedały IP: 94.254.224.* 17.02.10, 21:56
          Cóż, niestety, pedalstwo to najbardziej zakłamany gatunek..., nazwiesz pedała
          pedałem, powiesz, że to zboczenie jest dla Ciebie obrzydliwe, to zostaniesz
          okrzyknięty jakimś "homofobem" czy innym "nietolerancyjnym kołtunem" lub
          "ciemnogrodem", czy czymś tam jeszcze co tylko pedały są zdolne wymyślać w
          swoich zboczonych umysłach... Ujawnisz swoje nazwisko, to spotkają cię szykany
          ze strony pedalskiego lobby..., które coraz bardziej się panoszy i rozrasta jak
          rak... Jakoś brak mi tolerancji dla obrzydliwych alienacji i zboczeń. Niestety,
          dewianci seksualni, w imię fałszywie pojętej wolności, narzucają większości swój
          skrzywiony obraz ludzkiej seksualności. A jeśli pedały i lesbijki czują się źle
          w Ciechanowie, to jest to jak najbardziej pozytywne zjawisko, że wśród
          większości mieszkańców naszego miasta nie ma miejsca dla zboczeńców i wszelkiej
          maści dewiantów.
          • 17karolina Re: Pedały 18.02.10, 20:34
            Przerażaja mnie niektóre wpisy. Zajmijcie sie własną dupą a nie homo.
            Człowiek,jak człowiek. Jeżeli nie zrobił mi krzywdy to co mamy mieć do niego.
            Moim zdaniem więcej sku...synów i oszustów jest hetero. Czy kiedykolwiek ktoś
            słyszał aby w związku homoseksualnym parter pobił partnera, a ile facetów katuje
            żony,czy słyszeliście żeby jakiś homoseksualista zgwałcił kogoś, ja nie a ilu
            mężczyzn zgwałciło kobiety, słyszeliście o pedofilach homoseksualistach, ja
            szczerze mówiąc niewiele...
            Pomyślcie czasem jak piszecie takie głupoty.
            Czy krytykujecie kogoż kto, ma inne poglądy i np ma inna wiare ale jest
            przesympatycznym człowiekiem, cenicie go za to jaki jest dla was a nie za jego
            religię, wiec poznajmy najpierw gejów czy lesbijki i dopiero ich oceniajmy.
      • Gość: Ola Re: Homoseksualisci- to nie choroba IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 00:57
        Wg WHO (World Health Organization- Światowa Organizacja Zdrowia) homoseksualizm
        NIE JEST CHOROBĄ. To nie depresja i lekarstwa ani terapia u psychologa nie
        pomogą. Homoseksualizm istnieje tak długo jak po ziemi stąpają ludzie. To nie
        ich wybór tylko matki natury. Zanim zaczniecie ubliżać osobom o innej
        orientacji, zastanówcie się nad tym bo może się zdarzyć, że Wasze dziecko lub
        najbliższy przyjaciel okazać się homo i co wtedy???
        To normalni ludzie,mający uczucia, plany na przyszłość ale mają trudniej niż
        ludzie hetero bo jesteśmy narodem nietolerancyjnym.
        Tak się składa, że geje okazują się być lepszymi przyjaciółmi dla kobiet niż
        inna kobieta. Lepiej doradzą np. w wyborze sukienki na imprezę i nie tylko.
        Pozdrawiam
    • pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 17.02.10, 15:37
      gdybym był moderatorem nie pogadalibyście sobie na tym forum o homo w ten
      chamski sposób elito Ciechanowa :-)
      • Gość: C-nowski Wawiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:45
      • Gość: nat Re: Homoseksualisci IP: 213.199.253.* 17.02.10, 16:07
        Drodzy wspaniali forumowicze. CO macie na myśli mówiąc, że homoseksualiści to
        totalny margines? Zdziwilibyście się ilu gejów i ile lesbijek jest wśród Was. W
        Ciechanowie sporo jest takich ludzi, ale nikomu sie nie przyznają bo dlaczego
        mają być napiętnowani do końca życia przez mieszkańców miasta, którzy nie do
        końca mają rozwinięte pojęcie o homoseksualizmie. Dajecie tylko kolejne
        przykłady, że Polska, CIechanów to totalny zaścianek tolerancyjny. Zapewnę zaraz
        dostanę pociski, że jestem "lewa" :) Nie moi drodzy, nie jestem. Po prostu znam
        takich ludzi i są o wiele bardziej wartościowi od zwykłch "szaraczków".
        Cerem, moge być moderatorem? :P:P
        • Gość: . Re: Homoseksualisci IP: 77.255.165.* 17.02.10, 16:56
          Heh, dziwi mnie, że pokasowano te opinie..., sam jestem biseksualny i
          wg mnie nie było tam nic, co mogłoby kogokolwiek urazic...
          • Gość: emeryt Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 19:38
            To już nie to forum.
    • Gość: gosia Re: Homoseksualisci IP: 213.251.189.* 17.02.10, 19:42
      były , były niesmaczne słowa
      • Gość: pogromca pedałów Re: Homoseksualisci IP: 188.33.153.* 17.02.10, 20:59
        I to jest tolerancja? Czy tzw. "poprawność polityczna" to pozwolenie na cenzurę
        prewencyjną? Czy pedały i lesbijki mają prawo ograniczać wolność słowa i
        wypowiedzi ludziom, dla których homoseksualizm jest obrzydliwy? I co to za gadki
        o tolerancji i ciemnogrodzie, jeśli ogranicza się publiczne forum, na którym
        widnieją opinie niepochlebne o tym zboczeniu? Co powoduje taką niechęć do
        większości społeczeństwa, które w zdrowym odruchu odrzuca wynaturzenia?
        • Gość: C-nowski Wawiak Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:54
          Te forum jest jakieś chore, a w zasadzie nie forum tylko jego moderatorzy.
          Kasowane są posty, w których ludzie negatywnie wypowiadają się o pederastach,
          natomiast te tzw. "tolerancyjne" zostają. Tzn., że nie można napisać prosto z
          mostu, że coś jest złe.
          • Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 13:16
            Moderatorzy stosują cenzure prewencyjną. Na tematy niewygodne lub
            tabu dla mocodawców cenzorów nie ma tutaj wolności słowa i wsobody
            wypowiedzi. A przymusu dla kochania dewiantów nie ma, więc korzystam
            z prawa ich nielubienia.
            • pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 18.02.10, 13:44
              akurat wielu niesmacznie pisało

a fe, a fe

ponieważ wstydzą się tego to nie ponawiają tych prób
              • Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 13:46
                Cóż, niesmacznie jest epatowanie dewiacjami. Niesmaczne jest również
                cenzurowanie prewencyjne. Ale ani zboczeńcy ani cenzorzy się nie
                wstydzą swojego postępowania.
                • pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 18.02.10, 13:54
                  tutejszy ty już nie manipuluj

bo wiesz co tam było :-)

piszcie o nich bez pogardy wszak w Ciechanowie zachowują się przyzwoicie
                  • Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 13:57
                    Ludzie piszą tak jak czują. Trudno mówić o przyzwoitości dewiantów i
                    zboczeńców. Wobec powyższego, ciężko oczekiwać akceptacji
                    niezdrowych zachowań seksualnych i tolerancji dla narzucania jednego
                    słusznego poglądu na rozmaitej maści wyalienowanych osobników.
                    • Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:36
                      Skąd tyle nienawiści?Mogę Cię zapewnić,że osobom odmiennej
                      orientacji wcale na Twojej opinii nie zależy,więc nie warto się tak
                      bulwersować.Tylko sobie szkodzisz,a efekt i tak żaden.
                      ps. jak ja się cieszę,że już nie mieszkam w tej mieścinie.Takich
                      ludzi jak szanowni forumowicze z reguły omijam na kilometr.
                      • Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 14:53
                        Jakiej nienawiści?
                      • Gość: C-nowski Wawiak Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:14
                        Wychodzi na to, że "jestem szaraczkiem" ponieważ nie toleruję pedałów. A to
                        ciekawe. W dzisiejszych czasach, żeby być tzw."trendy" trzeba akceptować to co
                        złe-czyli "tolerancję". A niech już sobie będą pedały i lesby, ale niech będzie
                        tak jak jest teraz. Niech oni na ulicę nie wychodzą demonstrować. Ślub, aborcja
                        dla nich...przecież to jest chore.
                        • Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 15:21
                          Doskonała większość to tzw. "szaraczki", jak pogardliwie jesteśmy
                          nazywani przez "tolerancyjnych". Dla większości jednak zachowania
                          pedałów i lesbijek są poprostu obrzydliwe i tyle. Tolerowanie
                          dewiacji i nienaturalnych zachowań, ok, to ludzie ale dlaczego
                          narzucają większości na siłę swój chory pogląd na seksualność
                          człowieka?
                          • Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:58
                            Załóżmy hipotetycznie,że jestem lesbijką.Jakim prawem mnie obrażasz?
                            Nazywanie kogoś zboczeńcem i inne Twoje teksty są obraźliwe.Co daje
                            Ci prawo do takiego postępowania?Czy ja włażę Ci z butami do łózka i
                            mówię,że mi się nie podoba to, co robisz w swoim życiu PRYWATNYM?
                            Swoją opinię można wyrazić w sposób kulturalny.Chociaż nnie rozumiem
                            Twojego stanowiska,to masz do niego prawo.
                            • Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 16:20
                              Cóż, do niedawna homoseksualizm był oficjalnie uznawaną powszechnie
                              przez lekarzy za anomalię i odchylenie od normy. Niestety, przez
                              krzykliwe i wpływowe środowiska "kochających inaczej" pogląd naukowy
                              pod presja polityczną został zmieniony. Jednak mimo to, jest to
                              anomalia, choć wystepuje u ok. 3% populacji ludzkiej, naturalne dla
                              naszego gatunku są zachowania heteroseksualne, i tego nawet
                              najwięksi krzykacze spod tęczowej flagi nie zmienią.
                              • Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:05
                                Czy to jest Twoja sprawa?Twój problem?Jesteś może autorytetem w tej
                                dziedzinie?
                                Geje i lesbijki to nie tylko Ci z parad równości.Większość ceni
                                swoją prywatność i nie życzy sobie rozstrząsania prywatnych spraw
                                przez "znawców" tematu.Nikt nie mówi Ci co masz robić,Ty nie mów
                                innym.
                                • Gość: emeryt Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:19
                                  A gdzie prawo do szczęścia, jestem hetero i nie wyobrażam sobie aby ktoś chciał mnie przekonać żeby było inaczej , żebym mieszkał z osobą do której nic nie czuję, i dlatego właśnie chcę aby każdy był z drugą osobą bez znaczenia czy to on i on czy on i ona czy ona i ona ważne jest szczęście i wolny nie narzucony głównie moralnie wybór nie widzę tu żadnego zboczenia przecież nikt nikomu w ten sposób nie wyrządza krzywdy .
                                  Myślę że największym zboczeniem jest natomiast wstrzemięzliwość . To co jest bardziej zboczone dwóch facetów nie ukrywających że to robią czy parę on i ona oszukującą się że mogą żyć bez seksu , albo jego samego oszukującego samego siebie. Przecież popęd seksualny jest jednym z największych u każdej istoty .
                                  --
                                  Przed wykasowaniem niech się jeden z drugim zapozna z regulaminem.
                                  • 17karolina Re: Homoseksualisci 18.02.10, 20:36
                                    Przerażaja mnie niektóre wpisy. Zajmijcie sie własną dupą a nie homo.
                                    Człowiek,jak człowiek. Jeżeli nie zrobił mi krzywdy to co mamy mieć do niego.
                                    Moim zdaniem więcej sku...synów i oszustów jest hetero. Czy kiedykolwiek ktoś
                                    słyszał aby w związku homoseksualnym parter pobił partnera, a ile facetów katuje
                                    żony,czy słyszeliście żeby jakiś homoseksualista zgwałcił kogoś, ja nie a ilu
                                    mężczyzn zgwałciło kobiety, słyszeliście o pedofilach homoseksualistach, ja
                                    szczerze mówiąc niewiele...
                                    Pomyślcie czasem jak piszecie takie głupoty.
                                    Czy krytykujecie kogoż kto, ma inne poglądy i np ma inna wiare ale jest
                                    przesympatycznym człowiekiem, cenicie go za to jaki jest dla was a nie za jego
                                    religię, wiec poznajmy najpierw gejów czy lesbijki i dopiero ich oceniajmy.
                                    • Gość: . Re: Homoseksualisci IP: 77.255.222.* 18.02.10, 20:46
                                      Karolina ma rację..., homo są lepsi od hetero.
                                      • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 22:43
                                        • Gość: nat Re: Homoseksualisci IP: 213.199.253.* 19.02.10, 10:11
                                          Tak, wiekszość z Was jest "szaraczkami". Ktoś tam coś napomknął o zwierzętach.
                                          Otóż zwierzaki też mają popędy seksualne do tej samej płci. Tylko się o tym nie
                                          mówi. Albo się mówi pokazując to w programach typu "najzabawniejsze zwierzęta
                                          świata" i robi się z tego cyrk. To nie jest wynaturzenie ani żadna anomalia
                                          umysłowa. To jest zwykła miłość taka, jakiej doświadczamy my, hetero. Dla hetero
                                          dziwnym jest kochanie tej samej płci co jesteśmy sami. Homo nie wyobrażają sobie
                                          kochania płci przeciwnej. W ich oczach to my jesteśmy anomalią. Nie probujemy
                                          tych ludzi poznać. Ciekawe co byście zrobili, gdyby Wasza najlepsza
                                          przyjaciołka/przyjaciel oznajmili Wam, że są homo? Ludzie, którym ufaliście i
                                          których dażyliście szacunkiem ze względu na to jacy są więc problem homo nie
                                          powinien stanowić problemu bo to jest część ich natury - tak jak poczucie humoru
                                          czy marazm, tak bycie homoseksualistą.
    • Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 19.02.10, 10:09
      Wszyscy razem w ogóle stanowimy sume mniejszości. Każdy z nas ma
      równe prawa, w tym prawo do prywatności. Na nasze społeczeństwo
      składają się osoby zróżnicowane płciowo, wiekowo, zdrowia i choroby,
      wyglądu, wykształcenia, zamieszkania, koloru skóry-włosów-oczu
      itp.... Jacy jestesmy to nasza prywatna i indywidualna sprawa. Sami
      jesteśmy swoimi dysponentami, mamy różnorakie przekonania religijne
      polityczne czy wyznajemy różne wartości etyczne i moralne. Stąd tez
      w Ciechanowie zamieszkują ludzie bedący: kobietami i mężczyznami,
      dziećmi, młodzieżą, dorosłymi i staruszkami, heteroseksualni, homo
      seksualni, biseksualni i aseksualni, biali, żółci, czerwoni i
      czarni, różnorakich wyzań i przekoanń politycznych. Łączy nas
      miejsce zamieszkania, tolerujemy się na wzajem, rozumiemy nasza
      odmienność wobec pozostałych otaczających nas współmieszkańców,
      darzymy się nawzajem szacunkiem. Sami decydujemy o sobie jacy
      jesteśmy i kim jesteśmy dla siebie i dla innych. Wszelkie
      uprzedzenia rodza się z niezrozumienia, a mogą sie przerodzić w
      niechęć, prowadząc do nienawiści. Historia uczy, że nienawiść
      prowadzi do nieszczęścia. Na zakończenie więc zacytuję: "...od
      nienawiści racz nas chronić Panie..." (Każdy ma jakiegoś Pana,
      samego siebie, Boga, własne sumienie lub wewnętrzne przekonania).
      • Gość: mieszkaniec Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:50
        Drodzy internauci!!!
        czy u nas mieszkaja czy nie ludzie inaczej kochajacy to czy musimy ich na forum
        wyzywac? Trzeba byc tolerancyjnym booo kto wie co bybylo gdyby nasze dziecko
        powiedzialo ,,tato mamo jestem gejem,,?? wtedy bysmy ich nie wyzywali od
        pedalow. A pozatym kto jaki jest niech bedzie... w naszym miescie mysle ze stac
        nas na to aby wykazac sie grzecznoscia dla takich osob!!!
        • Gość: zaTUSKany o Re: Homoseksualisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:55
          zgadzam się z przedmówcą mieszkańcem, bo sam tego doświadczam na tym forum

Drodzy internauci!!!
          czy u nas mieszkaja czy nie ludzie inaczej kochajacy to czy musimy ich na forum
          wyzywac?
        • Gość: homofobka Re: Homoseksualisci IP: *.147.71.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.10, 19:05
          Ja też kiedyś bylam bardzo tolerancyjna, bronilam jak lew
          odmienności seksulanych, mialam ludziom za zle,ze nie akceptują
          inności, otwarcie dyskutowalam na ten temat. Ale, ale, w pewnej
          firmie trafil mi się szef homo i się zaczeło....Tępił kobiety,
          traktując je jak zło ostateczne, a zatrudnial "chłopaczków" po
          podstawówce i zawodówce mianujac ich kierownikami
          działów....Prywatna firma , więc wszystko wolno....kobiety zaś z
          kilkoma fakultetami i doświadczeniem spychane były do podrzednych
          stanowisk....No i zmienilam poglądy....Nikomu nie życzę takiej
          sytuacji...
          • Gość: ... Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 20:52
            A jeśli szef prywatnej firmy zatrudniałby swoich krewniaków po
            podstawówce to byłabyś przeciwko rodzinie?
    • Gość: zgredek Re: Homoseksualisci IP: *.multimo.pl 20.02.10, 16:44
      A w niedziele wiekszosc z Was pojdzie do kosciola i bedzie gorliwie
      bic sie w piers udajac mocno wierzacych ludzi, ktorzy ukamionowali
      by najchetnie tych ktorzy wystaja poza ramki.
      Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Jesli robia to ludzie
      swiadomi i z wlasnego wyboru.
    • Gość: JKM Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 21:30
      Korwin Mikke masakruje pedalstwo w programie młodzież kontra :D

www.youtube.com/watch?v=3-5UQbAIBhI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka