Gość: wiktoria IP: 77.255.197.* 15.02.10, 21:30 Czy sa takowi w ciechanowie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyżowiec Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:47 Homoseksualizm to paskudna choroba i dla tego każdy kto jest gejem powinien w*****dalać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawloskarawlos1 Re: Homoseksualisci 15.02.10, 21:52 Podobno niejaki Krzyżowiec ma skłonności. Info niepotwierdzone. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
naokolo_wiezy_cisnien Re: Homoseksualisci 15.02.10, 22:33 Ja też coś wiem na ten temat. Na przykład pan przedsiębiorca xx, pan radny XY, a pan prezes ZWT i pan dyrektor SKM też, a jakże. Wiem, ale nie powiem. Tajemnica państwowa. I wyobraźcie sobie drodzy forumowicze własne nazwiska w miejscach wyiksowanych. Podoba wam się taka Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:43 o panu radnym XY nie wiedziałem. ciekawe, ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 00:54 Osobniki na tak niskim szczeblu ewolucji nie posiadają wyobraźni.Empatii też.Nie wymagaj niemożliwego. A w odpowiedzi na pytanie autorki: NIE!!!!Geje i lesbijki to tajemnicze istoty zamieszkujące planetę K-PAX i okazjonalnie porywające ludzkie niemowlęta,aby złożyć je w ofierze swojemu bóstwu - Latającemu Potworowi Spagetti.Widuje się ich głównie w okolicach stolicy,czyli na obszarach umiarkowanie cywilizowanych. ps nie rozumiem celu zadawania tak idiotycznych pytań.Liczyłaś na jakieś nazwiska.Takie małe polowanko na czarownice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 02:07 Szczerze??? G...o mnie to obchodzi! Może są, ale na pewno w tym temacie się nie ujawnią i nie podadzą swoich danych osobowych, co uwzględniła w swoim poście wyżej Monika. A co do samego słownictwa - geje i lesbijki,to wolę archaizmy - pedał, ciota,cw..., lesba...i niech tak zostanie. Jako cywilizowani ludzie omijajmy szerokim łukiem takich pojęć jak geje i lesbijki. To margines, od którego trzeba się trzymać z daleka. Tak samo od wszelakich mediów, które propagują nowy trend bycia tolerancyjnym. O jakiej tolerancji my tu rozkminiamy? To naturalne,że na wiosnę przychodzą roztopy i natura zaczyna kwitnąć - pierwsze pąki na konarach drzew, krzewów, pierwsza trawa, mlecze,liście babki... Lato - najpiękniejsza pora roku. Upały, zielone liście, kolorowe kwiaty - esencja roku. Jesień - spadające żółte liście,opady deszczów, pierwsze chłody. Zima - opady śniegu, mrozy. Natura... Mężczyzna i kobieta to dwa pierwiastki, które się uzupełniają i tak powinno być. Co innego to wybryk natury - jakby w lipcu miał spaść snieg i temperatura 10 stopni na minusie. Albo dzisiaj widząc nieodśnieżone miasto z dnia na dzień wyskoczyłoby plus 35 stopni. To taki sam wybryk natury jakimi są pedały i lesby. I tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
integra85 Re: Homoseksualisci 16.02.10, 02:59 "To margines, od którego trzeba się trzymać z daleka." Byłbys zdziwiony ile osób z Twojego otoczenia zalicza się do tego "marginesu".W zasadzie ja też nie lubie słowa "tolerancja".To takie łaskawe przyzwolenie na coś, co jest złe i ogólnie bleee.Otóż ani ja,ani nikt inny nie ma prawa stawiać się w pozycji wszystkowiedzącego autorytetu i mówić innym jak mają żyć.Każdy cywilizowany człowiek to rozumie.To,że forum internetowe pozwala Ci publicznie wylać trochę swojego jadu naprawdę nie czyni Cię madrzejszym ani godnym uwagi.Mogłabym podjąć dalszą polemikę,ale doświadczenie nauczyło mnie z kim warto,a z kim nie należy dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MzC Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:34 Antykomuchu,omijaj szerokim łukiem kościoły,to wylęgarnia pedałów,ciot,cw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 15:40 "MzC" a gdzież ta tolerancja dla ludzi uczęszczających do Kościoła? Kociuł przed nikim nie zamyka drzwi, więc zboczeńcy i dewiańci też mają tam wolny wstęp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MzC Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:52 zboczeńcy i dewianci to tam "pracują",i skąd wiesz że jestem tolerancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 01:50 A jakie to ma znaczenie? A ty lubisz jak ktoś ci pod kołderkę zagląda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 16.02.10, 10:03 i kto to pisze pierwszy kapuś miejski na tym forum,który realizuje coś co mu się podoba dopóki jego nazwiska nie powiesza na forum wystarczy w wyszukiwarce poszukać jego tekstów naokolo_wiezy_cisnien napisał: > Ja też coś wiem na ten temat. Na przykład pan przedsiębiorca xx, pan radny XY, > a > pan prezes ZWT i pan dyrektor SKM też, a jakże. Wiem, ale nie powiem. Tajemnica > państwowa. > > I wyobraźcie sobie drodzy forumowicze własne nazwiska w miejscach wyiksowanych. > Podoba wam się taka Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harpun Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 12:49 Przecież to ironia, matole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona bi Re: Homoseksualisci IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.10, 18:56 to wszystko było jest i bedzie geje są w Ciechanowie lesbijki i bi też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcjanna Re: Homoseksualisci IP: 77.255.206.* 16.02.10, 19:55 Oczywiście, że tak..., a kto jest homo to i tak większośc w ciechanowie wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca pedałów [...] IP: 94.254.218.* 16.02.10, 20:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria [...] IP: 77.255.206.* 16.02.10, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.10, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SławekG [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 22:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.pzu.pl 17.02.10, 14:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal1757 Re: Homoseksualisci 17.02.10, 21:13 popieram kolego. A jesli ktos sie nie wstydzi chodzic za raczke z osobnikeim tej samej plci, to dlaczego milaby sie wstydzic swojego nazwiska, na forum jemu poswieconemu ..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca pedałów Pedały IP: 94.254.224.* 17.02.10, 21:56 Cóż, niestety, pedalstwo to najbardziej zakłamany gatunek..., nazwiesz pedała pedałem, powiesz, że to zboczenie jest dla Ciebie obrzydliwe, to zostaniesz okrzyknięty jakimś "homofobem" czy innym "nietolerancyjnym kołtunem" lub "ciemnogrodem", czy czymś tam jeszcze co tylko pedały są zdolne wymyślać w swoich zboczonych umysłach... Ujawnisz swoje nazwisko, to spotkają cię szykany ze strony pedalskiego lobby..., które coraz bardziej się panoszy i rozrasta jak rak... Jakoś brak mi tolerancji dla obrzydliwych alienacji i zboczeń. Niestety, dewianci seksualni, w imię fałszywie pojętej wolności, narzucają większości swój skrzywiony obraz ludzkiej seksualności. A jeśli pedały i lesbijki czują się źle w Ciechanowie, to jest to jak najbardziej pozytywne zjawisko, że wśród większości mieszkańców naszego miasta nie ma miejsca dla zboczeńców i wszelkiej maści dewiantów. Odpowiedz Link Zgłoś
17karolina Re: Pedały 18.02.10, 20:34 Przerażaja mnie niektóre wpisy. Zajmijcie sie własną dupą a nie homo. Człowiek,jak człowiek. Jeżeli nie zrobił mi krzywdy to co mamy mieć do niego. Moim zdaniem więcej sku...synów i oszustów jest hetero. Czy kiedykolwiek ktoś słyszał aby w związku homoseksualnym parter pobił partnera, a ile facetów katuje żony,czy słyszeliście żeby jakiś homoseksualista zgwałcił kogoś, ja nie a ilu mężczyzn zgwałciło kobiety, słyszeliście o pedofilach homoseksualistach, ja szczerze mówiąc niewiele... Pomyślcie czasem jak piszecie takie głupoty. Czy krytykujecie kogoż kto, ma inne poglądy i np ma inna wiare ale jest przesympatycznym człowiekiem, cenicie go za to jaki jest dla was a nie za jego religię, wiec poznajmy najpierw gejów czy lesbijki i dopiero ich oceniajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Homoseksualisci- to nie choroba IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 00:57 Wg WHO (World Health Organization- Światowa Organizacja Zdrowia) homoseksualizm NIE JEST CHOROBĄ. To nie depresja i lekarstwa ani terapia u psychologa nie pomogą. Homoseksualizm istnieje tak długo jak po ziemi stąpają ludzie. To nie ich wybór tylko matki natury. Zanim zaczniecie ubliżać osobom o innej orientacji, zastanówcie się nad tym bo może się zdarzyć, że Wasze dziecko lub najbliższy przyjaciel okazać się homo i co wtedy??? To normalni ludzie,mający uczucia, plany na przyszłość ale mają trudniej niż ludzie hetero bo jesteśmy narodem nietolerancyjnym. Tak się składa, że geje okazują się być lepszymi przyjaciółmi dla kobiet niż inna kobieta. Lepiej doradzą np. w wyborze sukienki na imprezę i nie tylko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 17.02.10, 15:37 gdybym był moderatorem nie pogadalibyście sobie na tym forum o homo w ten chamski sposób elito Ciechanowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nowski Wawiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Homoseksualisci IP: 213.199.253.* 17.02.10, 16:07 Drodzy wspaniali forumowicze. CO macie na myśli mówiąc, że homoseksualiści to totalny margines? Zdziwilibyście się ilu gejów i ile lesbijek jest wśród Was. W Ciechanowie sporo jest takich ludzi, ale nikomu sie nie przyznają bo dlaczego mają być napiętnowani do końca życia przez mieszkańców miasta, którzy nie do końca mają rozwinięte pojęcie o homoseksualizmie. Dajecie tylko kolejne przykłady, że Polska, CIechanów to totalny zaścianek tolerancyjny. Zapewnę zaraz dostanę pociski, że jestem "lewa" :) Nie moi drodzy, nie jestem. Po prostu znam takich ludzi i są o wiele bardziej wartościowi od zwykłch "szaraczków". Cerem, moge być moderatorem? :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Homoseksualisci IP: 77.255.165.* 17.02.10, 16:56 Heh, dziwi mnie, że pokasowano te opinie..., sam jestem biseksualny i wg mnie nie było tam nic, co mogłoby kogokolwiek urazic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 19:38 To już nie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Homoseksualisci IP: 213.251.189.* 17.02.10, 19:42 były , były niesmaczne słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca pedałów Re: Homoseksualisci IP: 188.33.153.* 17.02.10, 20:59 I to jest tolerancja? Czy tzw. "poprawność polityczna" to pozwolenie na cenzurę prewencyjną? Czy pedały i lesbijki mają prawo ograniczać wolność słowa i wypowiedzi ludziom, dla których homoseksualizm jest obrzydliwy? I co to za gadki o tolerancji i ciemnogrodzie, jeśli ogranicza się publiczne forum, na którym widnieją opinie niepochlebne o tym zboczeniu? Co powoduje taką niechęć do większości społeczeństwa, które w zdrowym odruchu odrzuca wynaturzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nowski Wawiak Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 12:54 Te forum jest jakieś chore, a w zasadzie nie forum tylko jego moderatorzy. Kasowane są posty, w których ludzie negatywnie wypowiadają się o pederastach, natomiast te tzw. "tolerancyjne" zostają. Tzn., że nie można napisać prosto z mostu, że coś jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 13:16 Moderatorzy stosują cenzure prewencyjną. Na tematy niewygodne lub tabu dla mocodawców cenzorów nie ma tutaj wolności słowa i wsobody wypowiedzi. A przymusu dla kochania dewiantów nie ma, więc korzystam z prawa ich nielubienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 18.02.10, 13:44 akurat wielu niesmacznie pisało a fe, a fe ponieważ wstydzą się tego to nie ponawiają tych prób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 13:46 Cóż, niesmacznie jest epatowanie dewiacjami. Niesmaczne jest również cenzurowanie prewencyjne. Ale ani zboczeńcy ani cenzorzy się nie wstydzą swojego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Homoseksualisci 18.02.10, 13:54 tutejszy ty już nie manipuluj bo wiesz co tam było :-) piszcie o nich bez pogardy wszak w Ciechanowie zachowują się przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 13:57 Ludzie piszą tak jak czują. Trudno mówić o przyzwoitości dewiantów i zboczeńców. Wobec powyższego, ciężko oczekiwać akceptacji niezdrowych zachowań seksualnych i tolerancji dla narzucania jednego słusznego poglądu na rozmaitej maści wyalienowanych osobników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:36 Skąd tyle nienawiści?Mogę Cię zapewnić,że osobom odmiennej orientacji wcale na Twojej opinii nie zależy,więc nie warto się tak bulwersować.Tylko sobie szkodzisz,a efekt i tak żaden. ps. jak ja się cieszę,że już nie mieszkam w tej mieścinie.Takich ludzi jak szanowni forumowicze z reguły omijam na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 14:53 Jakiej nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nowski Wawiak Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:14 Wychodzi na to, że "jestem szaraczkiem" ponieważ nie toleruję pedałów. A to ciekawe. W dzisiejszych czasach, żeby być tzw."trendy" trzeba akceptować to co złe-czyli "tolerancję". A niech już sobie będą pedały i lesby, ale niech będzie tak jak jest teraz. Niech oni na ulicę nie wychodzą demonstrować. Ślub, aborcja dla nich...przecież to jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 15:21 Doskonała większość to tzw. "szaraczki", jak pogardliwie jesteśmy nazywani przez "tolerancyjnych". Dla większości jednak zachowania pedałów i lesbijek są poprostu obrzydliwe i tyle. Tolerowanie dewiacji i nienaturalnych zachowań, ok, to ludzie ale dlaczego narzucają większości na siłę swój chory pogląd na seksualność człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 15:58 Załóżmy hipotetycznie,że jestem lesbijką.Jakim prawem mnie obrażasz? Nazywanie kogoś zboczeńcem i inne Twoje teksty są obraźliwe.Co daje Ci prawo do takiego postępowania?Czy ja włażę Ci z butami do łózka i mówię,że mi się nie podoba to, co robisz w swoim życiu PRYWATNYM? Swoją opinię można wyrazić w sposób kulturalny.Chociaż nnie rozumiem Twojego stanowiska,to masz do niego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 18.02.10, 16:20 Cóż, do niedawna homoseksualizm był oficjalnie uznawaną powszechnie przez lekarzy za anomalię i odchylenie od normy. Niestety, przez krzykliwe i wpływowe środowiska "kochających inaczej" pogląd naukowy pod presja polityczną został zmieniony. Jednak mimo to, jest to anomalia, choć wystepuje u ok. 3% populacji ludzkiej, naturalne dla naszego gatunku są zachowania heteroseksualne, i tego nawet najwięksi krzykacze spod tęczowej flagi nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:05 Czy to jest Twoja sprawa?Twój problem?Jesteś może autorytetem w tej dziedzinie? Geje i lesbijki to nie tylko Ci z parad równości.Większość ceni swoją prywatność i nie życzy sobie rozstrząsania prywatnych spraw przez "znawców" tematu.Nikt nie mówi Ci co masz robić,Ty nie mów innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:19 A gdzie prawo do szczęścia, jestem hetero i nie wyobrażam sobie aby ktoś chciał mnie przekonać żeby było inaczej , żebym mieszkał z osobą do której nic nie czuję, i dlatego właśnie chcę aby każdy był z drugą osobą bez znaczenia czy to on i on czy on i ona czy ona i ona ważne jest szczęście i wolny nie narzucony głównie moralnie wybór nie widzę tu żadnego zboczenia przecież nikt nikomu w ten sposób nie wyrządza krzywdy . Myślę że największym zboczeniem jest natomiast wstrzemięzliwość . To co jest bardziej zboczone dwóch facetów nie ukrywających że to robią czy parę on i ona oszukującą się że mogą żyć bez seksu , albo jego samego oszukującego samego siebie. Przecież popęd seksualny jest jednym z największych u każdej istoty . -- Przed wykasowaniem niech się jeden z drugim zapozna z regulaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
17karolina Re: Homoseksualisci 18.02.10, 20:36 Przerażaja mnie niektóre wpisy. Zajmijcie sie własną dupą a nie homo. Człowiek,jak człowiek. Jeżeli nie zrobił mi krzywdy to co mamy mieć do niego. Moim zdaniem więcej sku...synów i oszustów jest hetero. Czy kiedykolwiek ktoś słyszał aby w związku homoseksualnym parter pobił partnera, a ile facetów katuje żony,czy słyszeliście żeby jakiś homoseksualista zgwałcił kogoś, ja nie a ilu mężczyzn zgwałciło kobiety, słyszeliście o pedofilach homoseksualistach, ja szczerze mówiąc niewiele... Pomyślcie czasem jak piszecie takie głupoty. Czy krytykujecie kogoż kto, ma inne poglądy i np ma inna wiare ale jest przesympatycznym człowiekiem, cenicie go za to jaki jest dla was a nie za jego religię, wiec poznajmy najpierw gejów czy lesbijki i dopiero ich oceniajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Homoseksualisci IP: 77.255.222.* 18.02.10, 20:46 Karolina ma rację..., homo są lepsi od hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Homoseksualisci IP: 213.199.253.* 19.02.10, 10:11 Tak, wiekszość z Was jest "szaraczkami". Ktoś tam coś napomknął o zwierzętach. Otóż zwierzaki też mają popędy seksualne do tej samej płci. Tylko się o tym nie mówi. Albo się mówi pokazując to w programach typu "najzabawniejsze zwierzęta świata" i robi się z tego cyrk. To nie jest wynaturzenie ani żadna anomalia umysłowa. To jest zwykła miłość taka, jakiej doświadczamy my, hetero. Dla hetero dziwnym jest kochanie tej samej płci co jesteśmy sami. Homo nie wyobrażają sobie kochania płci przeciwnej. W ich oczach to my jesteśmy anomalią. Nie probujemy tych ludzi poznać. Ciekawe co byście zrobili, gdyby Wasza najlepsza przyjaciołka/przyjaciel oznajmili Wam, że są homo? Ludzie, którym ufaliście i których dażyliście szacunkiem ze względu na to jacy są więc problem homo nie powinien stanowić problemu bo to jest część ich natury - tak jak poczucie humoru czy marazm, tak bycie homoseksualistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Re: Homoseksualisci IP: 213.77.42.* 19.02.10, 10:09 Wszyscy razem w ogóle stanowimy sume mniejszości. Każdy z nas ma równe prawa, w tym prawo do prywatności. Na nasze społeczeństwo składają się osoby zróżnicowane płciowo, wiekowo, zdrowia i choroby, wyglądu, wykształcenia, zamieszkania, koloru skóry-włosów-oczu itp.... Jacy jestesmy to nasza prywatna i indywidualna sprawa. Sami jesteśmy swoimi dysponentami, mamy różnorakie przekonania religijne polityczne czy wyznajemy różne wartości etyczne i moralne. Stąd tez w Ciechanowie zamieszkują ludzie bedący: kobietami i mężczyznami, dziećmi, młodzieżą, dorosłymi i staruszkami, heteroseksualni, homo seksualni, biseksualni i aseksualni, biali, żółci, czerwoni i czarni, różnorakich wyzań i przekoanń politycznych. Łączy nas miejsce zamieszkania, tolerujemy się na wzajem, rozumiemy nasza odmienność wobec pozostałych otaczających nas współmieszkańców, darzymy się nawzajem szacunkiem. Sami decydujemy o sobie jacy jesteśmy i kim jesteśmy dla siebie i dla innych. Wszelkie uprzedzenia rodza się z niezrozumienia, a mogą sie przerodzić w niechęć, prowadząc do nienawiści. Historia uczy, że nienawiść prowadzi do nieszczęścia. Na zakończenie więc zacytuję: "...od nienawiści racz nas chronić Panie..." (Każdy ma jakiegoś Pana, samego siebie, Boga, własne sumienie lub wewnętrzne przekonania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:50 Drodzy internauci!!! czy u nas mieszkaja czy nie ludzie inaczej kochajacy to czy musimy ich na forum wyzywac? Trzeba byc tolerancyjnym booo kto wie co bybylo gdyby nasze dziecko powiedzialo ,,tato mamo jestem gejem,,?? wtedy bysmy ich nie wyzywali od pedalow. A pozatym kto jaki jest niech bedzie... w naszym miescie mysle ze stac nas na to aby wykazac sie grzecznoscia dla takich osob!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany o Re: Homoseksualisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 16:55 zgadzam się z przedmówcą mieszkańcem, bo sam tego doświadczam na tym forum Drodzy internauci!!! czy u nas mieszkaja czy nie ludzie inaczej kochajacy to czy musimy ich na forum wyzywac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofobka Re: Homoseksualisci IP: *.147.71.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.10, 19:05 Ja też kiedyś bylam bardzo tolerancyjna, bronilam jak lew odmienności seksulanych, mialam ludziom za zle,ze nie akceptują inności, otwarcie dyskutowalam na ten temat. Ale, ale, w pewnej firmie trafil mi się szef homo i się zaczeło....Tępił kobiety, traktując je jak zło ostateczne, a zatrudnial "chłopaczków" po podstawówce i zawodówce mianujac ich kierownikami działów....Prywatna firma , więc wszystko wolno....kobiety zaś z kilkoma fakultetami i doświadczeniem spychane były do podrzednych stanowisk....No i zmienilam poglądy....Nikomu nie życzę takiej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 20:52 A jeśli szef prywatnej firmy zatrudniałby swoich krewniaków po podstawówce to byłabyś przeciwko rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Homoseksualisci IP: *.multimo.pl 20.02.10, 16:44 A w niedziele wiekszosc z Was pojdzie do kosciola i bedzie gorliwie bic sie w piers udajac mocno wierzacych ludzi, ktorzy ukamionowali by najchetnie tych ktorzy wystaja poza ramki. Nie mam nic przeciwko homoseksualistom. Jesli robia to ludzie swiadomi i z wlasnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKM Re: Homoseksualisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 21:30 Korwin Mikke masakruje pedalstwo w programie młodzież kontra :D www.youtube.com/watch?v=3-5UQbAIBhI Odpowiedz Link Zgłoś