Gość: JamŁasica IP: 213.199.253.* 05.03.10, 20:55 Co się stało z ciechanowskim antykwariatem na placu kosciuszki? Został gdzieś przeniesiony czy zamknięty? A może jest w ciechanowie jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Antykwariat IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 22:20 Pani zlikwidowała swoją działalnosc i przeszła na emeryturę Odpowiedz Link Zgłoś
pan-lasica Re: Antykwariat 05.03.10, 22:54 a jest jakis inny w Ciechanowie?? potrzebuje sie w parę ksiązek zaopatrzyć a w księgarniach takich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Antykwariat IP: 81.219.158.* 06.03.10, 23:04 Właśnie zapewne zamknęła bo budynek ma zostać wyburzony.... Ale mimo wszystko powiem że to spora strata dla naszego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona t. Re: Antykwariat IP: *.xdsl.centertel.pl 06.03.10, 23:09 byłam częstym gościem u pani Krysi :)zaopatrzylam sie tam w wiele ciekawych ksiażek, nawet plyty cd dwie nabylam :)) wielka szkoda że juz nie ma Antykwariatu :((( a budynek mial zostac zburzony, juz pod koniec listopada antykwariat zostal zamkniety, ksiazki byly "na gwalt" wypzredawane..a budynek jak stał tak stoi do dzis, i jak narazie jakos cicho o rozbiórce..... PRZYWRÓCIĆ ANTYKWARIAT NA MIEJSCE!!!!!!!!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sierp i Młot Re: Antykwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 10:39 Ja też tam często bywałem, można było kupić tanio książki. Myślę że ten antykwariat był bardzo potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Antykwariat IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 11:47 a czy nie orientuje się ktoś co stało się z wszystkimi przedmiotami z antykwariatu? Napewno nie zostały wszystkie wyprzedane, czy istnieje mozliwość odkupienia reszty? Może ja bym pociągnął to dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona t. Re: Antykwariat IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.10, 21:14 wiem ze wiekszosc rzeczy wrocilo do prawowitych właścicieli.. fajnie jakby ktoś dalej to poprowadził :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezyc Re: Antykwariat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.10, 21:55 Witam, zapraszam do wystawienia, kupowania i wymieniania się książkami na aukcjelokalne.pl.W innym wątku opisałem po krótce ten system. Jest to produkt ciechanowiskiej myśli programistycznej i udostępniony jest całkowicie za darmo. W tej chwili nowych i użyanych książek z różnych zakątków jest tam ok 100 (większośc z ciechanowa). Oczywiście wybór pewnie nie taki jak u P.Krysi, ale są pozycje i po 2,3 i 5 zł. System fukncjonuje od ok. miesiąca. Im więcej nas będzie tym bardzej będzie to miało sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEC Re: Antykwariat IP: *.biznesdsl.etel.pl 08.03.10, 09:43 Szkoda. Bywałem tam i zakupiłem kilkanaście książek. Rzeczywiście wstyd, że w Ciechanowie nie będzie antykwariatu. W sieci to nie to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona t. Re: Antykwariat IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.10, 09:56 dokładnie... ja też wole poszperać, obejrzeć dokładnie, poczuć ten specyficzny zapach.... mam nadzieje ze ktos sie obudzi i otwarzy cos podobnego, z takim samych klimatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Antykwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 19:20 Pani Krysia musiała zamknąć bo mimo dużej ilości klientów nie starczało na koszty utrzymania. A i swoją drogą planowana rozbiórka budynku też się do tego przyczyniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gpsc Re: Antykwariat IP: *.chello.pl 08.03.10, 20:33 Eozbiorka budynku o metryce siegajacej co najmniej 18 wieku? A to ciekawe... Czy zgode podpisze/podpisala ta sama osoba w WKZ co niedoszla dewastacje zamku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Krysia Re: Antykwariat IP: 213.199.253.* 13.03.10, 12:24 Pozdrawiam wszystkich moich klientów,dziękuję za miłe słowa i za to,że klientom wciąż brak antykwariatu i szukają dla mnie lokalu.Jeśli nadarzy się możliwość to bardzo chętnie przywrócę działalność antykwariatu.Mi również brakuję swojskiego klimatu tej piwniczki i moich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś