Dodaj do ulubionych

Antykwariat

IP: 213.199.253.* 05.03.10, 20:55
Co się stało z ciechanowskim antykwariatem na placu kosciuszki? Został gdzieś
przeniesiony czy zamknięty? A może jest w ciechanowie jakiś inny?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Antykwariat IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 22:20
      Pani zlikwidowała swoją działalnosc i przeszła na emeryturę
    • pan-lasica Re: Antykwariat 05.03.10, 22:54
      a jest jakis inny w Ciechanowie?? potrzebuje sie w parę ksiązek zaopatrzyć a w
      księgarniach takich nie ma
      • Gość: Adam Re: Antykwariat IP: 81.219.158.* 06.03.10, 23:04
        Właśnie zapewne zamknęła bo budynek ma zostać wyburzony....

Ale mimo wszystko powiem że to spora strata dla naszego miasta...
        • Gość: iwona t. Re: Antykwariat IP: *.xdsl.centertel.pl 06.03.10, 23:09
          byłam częstym gościem u pani Krysi :)zaopatrzylam sie tam w wiele
          ciekawych ksiażek, nawet plyty cd dwie nabylam :))

wielka szkoda że juz nie ma Antykwariatu :(((
          a budynek mial zostac zburzony, juz pod koniec listopada antykwariat
          zostal zamkniety, ksiazki byly "na gwalt" wypzredawane..a budynek
          jak stał tak stoi do dzis, i jak narazie jakos cicho o
          rozbiórce.....

PRZYWRÓCIĆ ANTYKWARIAT NA MIEJSCE!!!!!!!!!

pozdrawiam :)
          • Gość: Sierp i Młot Re: Antykwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 10:39
            Ja też tam często bywałem, można było kupić tanio książki. Myślę że ten
            antykwariat był bardzo potrzebny.
            • Gość: abc Re: Antykwariat IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.10, 11:47
              a czy nie orientuje się ktoś co stało się z wszystkimi przedmiotami z antykwariatu?
              Napewno nie zostały wszystkie wyprzedane, czy istnieje mozliwość odkupienia reszty?
              Może ja bym pociągnął to dalej :)
              • Gość: iwona t. Re: Antykwariat IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.10, 21:14
                wiem ze wiekszosc rzeczy wrocilo do prawowitych właścicieli.. fajnie
                jakby ktoś dalej to poprowadził :))))
                • Gość: ksiezyc Re: Antykwariat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.10, 21:55
                  Witam,
                  zapraszam do wystawienia, kupowania i wymieniania się książkami na
                  aukcjelokalne.pl.W innym wątku opisałem po krótce ten system. Jest
                  to produkt ciechanowiskiej myśli programistycznej i udostępniony
                  jest całkowicie za darmo. W tej chwili nowych i użyanych książek z
                  różnych zakątków jest tam ok 100 (większośc z ciechanowa).
                  Oczywiście wybór pewnie nie taki jak u P.Krysi, ale są pozycje i po
                  2,3 i 5 zł. System fukncjonuje od ok. miesiąca. Im więcej nas będzie
                  tym bardzej będzie to miało sens.
                  • Gość: SEC Re: Antykwariat IP: *.biznesdsl.etel.pl 08.03.10, 09:43
                    Szkoda. Bywałem tam i zakupiłem kilkanaście książek. Rzeczywiście
                    wstyd, że w Ciechanowie nie będzie antykwariatu. W sieci to nie to
                    samo :(
                    • Gość: iwona t. Re: Antykwariat IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.10, 09:56
                      dokładnie... ja też wole poszperać, obejrzeć dokładnie, poczuć ten
                      specyficzny zapach.... mam nadzieje ze ktos sie obudzi i otwarzy cos
                      podobnego, z takim samych klimatem :)
                      • Gość: Ania Re: Antykwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 19:20
                        Pani Krysia musiała zamknąć bo mimo dużej ilości klientów nie starczało na koszty utrzymania. A i swoją drogą planowana rozbiórka budynku też się do tego przyczyniła.
                        • Gość: Gpsc Re: Antykwariat IP: *.chello.pl 08.03.10, 20:33
                          Eozbiorka budynku o metryce siegajacej co najmniej 18 wieku? A to
                          ciekawe... Czy zgode podpisze/podpisala ta sama osoba w WKZ co
                          niedoszla dewastacje zamku?
                    • Gość: pani Krysia Re: Antykwariat IP: 213.199.253.* 13.03.10, 12:24
                      Pozdrawiam wszystkich moich klientów,dziękuję za miłe słowa i za to,że klientom
                      wciąż brak antykwariatu i szukają dla mnie lokalu.Jeśli nadarzy się możliwość to
                      bardzo chętnie przywrócę działalność antykwariatu.Mi również brakuję swojskiego
                      klimatu tej piwniczki i moich klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka