Dodaj do ulubionych

Zmiana opon na letnie

IP: *.chello.pl 15.03.10, 20:35
słuchajcie niedługo kończy się zima i trzeba będzie zmienić opony na
letnie !!! Może polecicie mi jakiś warsztat zależy mi na stosunku dobrej
jakości i pieniędzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Zmiana opon na letnie IP: *.chello.pl 15.03.10, 20:40
      Ja zmieniam opony u tego gościa przed Farbexem ale tego pierwszego od
      miasta. Młody chłopak ale stara się zaje....!! no i co moim zdaniem jest
      ważne pomoże dobrać opony ale tak byś nie przepłacił i to mi się u niego
      podoba. Solidność wykonania plus szczerość to jest to czego moim zdaniem
      mozna szukać ze świecą u innych!!!
    • Gość: op Re: Zmiana opon na letnie IP: *.chello.pl 16.03.10, 02:04
      a ja jeżdżę na Pułtuską ale do drugiego jadąc od miasta - po sąsiedzku z salonem Renault. Ma pojęcie o tym co robi, rozsądne ceny, elegancko wszystko zawsze wyczyszczone, nie odwala kiszki
      • Gość: jo-la 21 Re: Zmiana opon na letnie IP: *.147.45.1.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.10, 06:10
        A ja do pierwszego od miasta to fakt młody się bardzo stara ceny ok. i
        można przechować opony.Polecam.
        • Gość: ciechanowianin Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 13:43
          Szybko i sprawnie i co najważniejsze tanio można zmnienić opony w
          Zakładzie Komunikcji Miejskiej przy ul. Gostkowskiej. tam też mają
          tanie i dobre paliwo bo sami na nim jeźdzą, gdzie jest też
          najnowocześniejszy system zapłaty za paliwo. Wrzucasz np. 50 zł i
          za tą kwotę lejesz paliwo.
          • Gość: arek w internecie NETcar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 11:45
            ja od lat kupuje w sklepach internetowych, duzy wybór i najtaniej. a zmianę to
            najlepiej jechać poza miasto, bo tam zawsze mniejsze kolejki i inne stawki
            • Gość: Kamil Re: w internecie NETcar IP: *.chello.pl 31.03.10, 19:11
              Nie wiem gdzie znajdzie lepsze u nas na Pęchcinie obok Myjni
              samochodowej i firmy Siódemka stalowe za 40 zmienamy i 50 za
              alusy... za przełożenie z wyważeniem. Mamy 8 miesięczną wyważarkę
              więc wszystko ładnie skonfigurowane:) Zapraszam 503 95 78 93
              • Gość: ola Re: w internecie NETcar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 15:54
                no to muszę do was podjechać z moimi oponkami
            • Gość: sardyna Re: w internecie NETcar IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.10, 14:15
              letnie opony też mam od nich, BARUM BRILLANTIS 2 195/65R15 91T
            • Gość: trelek Re: w internecie NETcar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 13:46
              tylko w necie. Taniej i szybciej. Tym bardziej że nie płaci się za wysyłke w
              takim netcar więc bardzo
              wygodnie.
              • Gość: parówka Re: w internecie NETcar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:55
                racja, dobre opony to podstawa. Ja często jeżdżę z dzieciakami, więc stawiam na
                bezpieczeństwo.
                • Gość: bezi Re: w internecie NETcar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:26
                  bezpieczniej będzie trzymać dzieci w domu:)
                  • Gość: parówka Re: w internecie NETcar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:07
                    niestety tak sie nie da bo do szkoły muszą jakoś dojechac:)
      • Gość: mks Re: Zmiana opon na letnie IP: *.zep.com.pl 09.04.10, 09:18
        Witam,

Również zmieniam oponki u tego sąsiadującego z salonem Renault, już tyle lat,
        zna się na rzeczy i jest dokładny dokładny, przechować oponki też można wszystko
        ładnie zakonserwowane i przygotowane do zimowania.
    • bruum Re: Zmiana opon na letnie 16.03.10, 14:00
      Od ładnych paru lat opony kupuję przez internet. Wychodzi taniej niż u
      któregokolwiek z oponiarzy w mieście, nawet po zapłaceniu za wymianę i wyważenie.
      • Gość: Asia Re: Zmiana opon na letnie IP: *.chello.pl 16.03.10, 14:28
        Brum Może podasz adres strony internetowej:) pozdrawiam
        • Gość: nina Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:45
          tak tak ciekawe jak będziesz miał problem z oponą i będziesz chciał ją za
          reklamować !!! to wtedy na felgę nawiniesz mokrą skarpetkę albo wcale nie
          będziesz jeździł!!! Ja właśnie miałam taką sytuację sklep internetowy kazał mi
          przysłać wadliwą oponę a ja w tym czasie bujałam się ZKM. Nie warto oszczędzać
          tych paru groszy !!!!!
          • Gość: Guillermo Re: Zmiana opon na letnie IP: *.chello.pl 16.03.10, 14:57
            ja mam zapasowa opone w bagazniku, ale ja to w ogole jakis dziwny jestem...
        • bruum Re: Zmiana opon na letnie 16.03.10, 17:54
          Prwadopodobnie mój wpis poleci za kryptoreklamę ale co mi tam :)Raz kupowałem na
          oponeo.pl a zazwyczaj po prostu szukałem na wszelkich możliwych wyszukiwarkach
          typu ceneo czy skapiec. Przed zakupem warto się upewnić czy oponki nie są
          zleżałe, tzn czy nie jest to np wyprzedaż starych zapasów magazynowych. Opony
          też mogą być przeterminowane.
        • Gość: też szukający Re: Zmiana opon na letnie IP: *.chello.pl 17.03.10, 00:15
          ceneo.pl
          allegro.pl
          nokaut.pl
          opona.pl
          przy kwocie 220-240 zł w wulkanizacji można kupić w internecie po 180zł
        • Gość: Irek Re: Zmiana opon na letnie IP: 213.199.253.* 11.04.10, 20:40
          Co z ta stroną?
    • Gość: Gosia Re: Zmiana opon na letnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 15:46
      Achtel.
      Zmieniam tam opony od lat i jestm zadowolona.
      • Gość: kierowca Re: Zmiana opon na letnie IP: 213.199.253.* 16.03.10, 16:19
        Od lat zmieniam opony na Płockiej, u p.Jerzego, obok hurtowni papierosów.
        Solidny facet, niedrogi i nigdy nie miałem problemów. Jak trzeba to doradzi i
        sprowadzi dobre oponki. Polecam!
        • Gość: Zadowolony Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 17:22
          A ja zmieniałem na zimę opony bez kolejki w nowym warsztacie
          wulkanizacyjnym na końu ulicy przasnyskiej jadąc od Ciechanowa po
          lewej stronie. Tak chciałem szybko wszędzie kolejki a tam pusto i
          byłem bardzo zadowolony z obsługi - i tam pewnie zostanę polecam
          • Gość: XYZ Niechodzka 40 IP: *.chello.pl 16.03.10, 23:04
            ZAPRASZAM NA UL. NIECHODZKĄ 40
            MAJĄ NAJLEPSZY SPRZĘT W CIECHANOWIE
            SAM WŁAŚCICIEL TAK SIĘ CHWALI
            • Gość: arek Re: Niechodzka 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 08:27
              Niema jak skromność :)
        • Gość: Tomek Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 14:44
          Dokładnie tak, szybko solidnie i w dobrej cenie
    • Gość: zgredek Re: Zmiana opon na letnie IP: 80.54.36.* 18.03.10, 18:59
      zależy mi na stosunku dobrej
      > jakości i pieniędzy[/b]
      Andrzej nie czepiam sie, ale jak to zrozumiec??
      Pamietaj jednak o dobrej gumie. Hihi
      • Gość: NN Re: Zmiana opon na letnie IP: *.chello.pl 19.03.10, 22:24
        tu piszemy o gumach nie zakładamy nowych wątków:)
        • Gość: g Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 22:45
          "Zakładzie Komunikcji Miejskiej przy ul. Gostkowskiej. tam też mają
          tanie i dobre paliwo bo sami na nim jeźdzą, gdzie jest też
          najnowocześniejszy system zapłaty za paliwo. Wrzucasz np. 50 zł i
          za tą kwotę lejesz paliwo. "

Tak ? No a ten wspanialy system wyda Ci reszte jesli bedzie juz
          pelen bak a nie wlal jeszcze za dana kwote ?
          • Gość: ciechanowianin Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 18:41
            Tak ten wspaniały system sprzedaży paliwa wyda Ci resztę , gdy nie
            ma miejsca na zapłacone paliwo w baku, tylko należy mieć paragon
            jaki wydaje automat , na którym będzie kwota zapłacona i ilość
            paliwa wydanego. Po różnicę wartości. zwracasz się do pana obok w
            kantorze lub do kasy ZKM . Nie ma więc obawy , że nie dostaniesz
            zwrotu róznicy wartości paliwa wydanego a zapłaconego. trzeba tylko
            pamiętać o pobraniu z automatu paragonu. Sam to przeszedłem i nie
            miałem żadnego kłopotu.
    • Gość: ded Re: Zmiana opon na letnie IP: *.xdsl.centertel.pl 21.03.10, 12:58
      Ja wyprobowalem kilku wulkanizatorow i chypa najlepiej sprawdza sie Pan na wylotowce na grudusk tam w dolku za rolbudem. Ja mam po drodze ale daleko od miasta nie jest. Chlopacy mili, ceny jak wszedzie, ich ciezarki zawsze trzymaja sie najdluzej (jezdze po takim terenie ze mam z tym problem szczegolnie w zime). Odrazdzam zaklad miszlę na wesolej. Jak wywazalem tylna opone w moto to nie przetarli jej, a poniewaz byla brudna od smaru z lancucha to ciezarki odkleily sie po tygodniu. Po felki i opony warto jechac do wroblewskiego na gruduskiej przy sklepie spozywczym (prawa strona jesli wyjezdzasz z miasta). W budmat auto 2 ceny warszawskie.
      • Gość: fred Re: Zmiana opon na letnie IP: *.chello.pl 21.03.10, 13:11
        a ja polecam na Pęchcinie tuż obok nowej myjni samochodowej i
        siódemki tanio szybko i solidnie
        • Gość: gosc Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 23:03
          "miszlę" dziwnie piszesz, ale nic.

Ja zakladalem u Bolka nowa gume do moto i koles wyczyscil felge
          czyscikiem w sprayu Wurth w miejscu montazu ciezarka.

Swoja droga to mogles sam troche wyczyscic felge, a nie dawac z
          syfem po smarze. Widac tak dbasz o moto :P
          • Gość: gosc Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 10:53
            Ciekawe czy ktos z forumowiczow zmienial opony w zakladzie widocznym
            na foto [URL=http://img28.imageshack.us/i/zdjcie0131.jpg/][IMG]
            http://img28.imageshack.us/img28/6840/zdjcie0131.jpg[/IMG][/URL] .
            (Jadac w strone Gruduska przed Szulmierzem. Taki sam napis jest z
            obu stron) Jesli tak potrafia zmieniac opony i wulkanizowac jak
            pisac to ja bym im raczej podziekowal. Ze tez nikt im jeszcze nie
            zwrocil uwagi, albo ze sami sie nie scieli...
            • Gość: gosc Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 10:55
              img28.imageshack.us/img28/6840/zdjcie0131.jpg
              • Gość: nauczyciel Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 22:53
                Jaka miescina i jaki warsztat taka reklama ;) Farby zabraklo na J to
                jest I ;)
                • Gość: a Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 12:23
                  analfabetytzm sie szerzy
                  • Gość: trh Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 22:39
                    a ja zmieniałem w nowo otwartym warsztacie na gruduskiej w komisie
                    • Gość: zadowolony klient Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 16:10
                      Proponuję wystrzegać się warsztatów, w których dokręcanie nakrętek koła na
                      szpilki lub śrub w gwint piasty odbywa się od razu pneumatycznie, bez
                      uprzedniego nakręcenia przynajmniej dwóch zwojów ręcznie.
                      Poza tym szanujący siebie i klienta mechanik powinien dokręcić te nakrętki lub
                      śruby ostatecznie przy pomocy klucza dynamometrycznego.
                      Mechanika, który robi to prawidłowo spotkałem w warsztacie na ulicy Pułuskiej.
                      Pierwszy od strony centrum miasta przed salonem Renault.
                      • Gość: zadowolony klient Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 17:29
                        Mój wpis nie ma nic wspólnego z wpisem "trh" mimo, że tak by wynikało z
                        sekwencji wpisów. Proszę więc nie odczytywać go jako uwag pod adresem komisu na
                        Gruduskiej. Nie byłem tam nigdy i nic nie wiem na temat jakości tamtych usług.
                        • Gość: gosc Re: Zmiana opon na letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 20:56
                          Klucz dynamometryczny to wiekszosci ciechanowskich wulkanizatorow
                          sie co najwyzej snil :)

Nawet jakby go juz mieli to i tak by go nie kalibrowali wcale lub
                          raz na sto lat, wiec i tak by sie to minelo z celem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka