Dodaj do ulubionych

Żule pod halą pułtuską

IP: *.chello.pl 09.05.10, 17:59
Coś powinno się z nimi zrobić. Tylko stoją pod sklepem, śmierdzą, niszczą
budynek, zaczepiają dzieci. To nie są bezdomni tylko prawdziwe żule. Kiedy nie
przejść to mają zawsze wino lub jakiś inny trunek. Co on nich sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ads Re: Żule pod halą pułtuską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 19:05
      tak powinna policja cos z nimi zrobic a nie porzadnej pachnacej nie demolujacej
      mlodziezy wlepiac mandaty za piwo na ławce.
      • Gość: Bob Re: Żule pod halą pułtuską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 19:43
        www.youtube.com/watch?v=2pdK-Vg6pyI
        Najgorsi są ci dwaj!
      • Gość: gulop Re: Żule pod halą pułtuską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 20:46
        Ten pierwszy to młodszy z braci D.
        • Gość: Bulet Re: Żule pod halą pułtuską IP: *.chello.pl 09.05.10, 23:54
          przecież ich się zna. ich nie da sie nie zauwazyć hehehehehe:)
          • Gość: Zuta Re: Żule pod halą pułtuską IP: 109.243.11.* 10.05.10, 01:22
            Parę razy szłam przy hali pułtuskiej i najadłam się przez nich strachu! Czasami
            torują drogę i patrzą się tymi nieprzytomnymi oczami.Teraz zawsze przechodzę na
            drugą stronę.
            Rzeczywiście dziwne,bo jak młodzi ludzie siedzą w parku z piwem to policja od
            razu interweniuje a oni stoją już tam od paru lat i nic.
            • Gość: Beatka Re: Żule pod halą pułtuską IP: 178.56.5.* 10.05.10, 07:54
              Mam pomysł, aby wokół sklepu panował porządek a żule nie sikali po
              klatkch: właściciel sklepu sprzedający alkohol powinien w byłym
              sklepie z torebkami (w tej chwili pustym) zrobic łazienkę dla swoich
              klientów, w które sikaliby do oporu.
              Sądzę, ze nie będzie to dla niego ciężka inwestycja, gdyz przez lata
              pracując świątek i piątek nastukał sporo kasy
    • Gość: To Re: Żule pod halą pułtuską IP: *.opera-mini.net 30.09.10, 20:33
      A to polska wlasnie
      • Gość: ja Re: Żule pod halą pułtuską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 20:57
        Jeżeli piją denaturat, a większość z nich tak, to policja nie ma prawa nic im zabronić.
        • Gość: Paradoks Re: Żule pod halą pułtuską IP: *.opera-mini.net 30.09.10, 21:03
          no tak bo to nie alkohol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka