Gość: ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 01:38 Polecam filmik wypowiedzi na temat stanu drogi :) śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vip Re: ciechanów - sońsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 08:25 Od 2007r.PO_PSL obiecało nam drogi , bo za PiSu były złe drogi i było tysiące zabitych. Kto pamięta taki spot reklamowy, gdzie mowa miłości mówiła o winie PiSu za śmierć tysięcy na drogach ? To polecam szczególnie pewnemu lemingowi z sieci Matcom ci tu pisze. Oto przykład drogi złej jakości jakiej za tej koalicji miało nie być. Przypomnę ,że drogę otwarto z wielką pompą i popijawą ze świeckim poświęceniem tablic pamiątkowych. Borkowski jak Borkowski stara się jak każdy ważny prezes w tym mieście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drogowiec-is-me Re: ciechanów - sońsk 11.05.10, 08:41 Dla głupiego świat zawsze jest śmieszny a brak wiedzy olejem z bańki się nie uzupełni; na potwierdzenie słów kierownika PZD - a w zasadzie pociętej i tym samym zmanipulowanej wypoowiedzi jest niezależna opinia biegłych inżynierów bodaj z uniwersytetu wrocławskiego a nie wymysł PZD dlaczego się tak stało a nie inaczej(ale tego już "wielcy redaktorzy" nie podali) ale cóż co to byłaby za wiadomość do kuriera jeśli była by potwierdzona wiedzą fachową; WIADOMOŚĆ (dla części mediów) JEST TYLKO WTEDY GDY NIE PIES LECZ CZŁOWIEK POGRYZIE PSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: ciechanów - sońsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 08:56 a ty o czym napisałeś panie drogowiec-is-me? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdef Re: ciechanów - sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 09:31 Na pewno może chodzi o to, że teraz niektórzy się wnerwili na dyrektora za pewne fiaskowe osiedle i jak mu nie przyłożą to mają dzień nieudany. Do psychologa powinni pójść frustraci osiedlowi a nie puszczać ze złości filmiki w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ciechanów - sońsk IP: *.xdsl.centertel.pl 11.05.10, 09:41 No i "natura" pomogła!!;)) Droga sie wyprostowała!!:))A co do dróg to zapraszam na przejażdżke przez Sońsk tam jet dopiero rozpierducha!! Tego bałaganu nie da sie opisać to trzeba zobaczyć!! Wykonawca jest debeściak! Droga rozryta na maxa od poczatku maja nic ale to nic sie nie dzieje!! No i wszystko jest ok!! Ciekawy jestem kto będzie płacił za zawieszenia samochodów zniszczone na tym "remontowanym " odcinku drogi??? Gdzie jest inwestor tego remontu i jakikolwiek nadzór nad tym bałaganem!!?? Ot typowe "Polskie drogi"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ciechanów - sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 09:52 Nie siej "gościu" propagandy antydrogowej. Teraz "znajdzie" się dużo chętnych żeby wyżywać się na drogach. Jak chcesz dowiedzieć się jak jest w temacie dróg to poczytaj "gościu" na stronie 2. www.extraciechanow.pl/img_glowne/284.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: ciechanów - sońsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 10:06 łolaboga jakie tytuły biją po oczach z Extra stracona szansa poraziła mnie a buuuum buuuum sie okaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ciechanów - sońsk IP: *.xdsl.centertel.pl 11.05.10, 11:28 Ja nie sieję propagandy!! Zapraszam kazdego chetnego niech przejedzie sie conajmniej 2 razy dziennie przez Sońsk jak ja to musze robić jadąc do pracy do Ciechanowa i napewno zmieni zdanie a potem dopiero zapraszam do dyskusji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogomir Re: ciechanów - sońsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 14:48 A ja uważam, że w sprawie drogi w Sońsku trzeba zwołać 3 zebrania z mieszkańcami Krubina żeby wystosowali rezolucję potępiającą radnego JB. Odpowiedz Link Zgłoś