IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.10, 10:07
szukam dobrego ginekologa który przyjmuje na NFZ i pomoże skutecznie zajśc w ciaże najlepiej kobietę
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: ginekolog IP: *.chello.pl 11.05.10, 19:45
      Takie rzeczy tylko erze !!!!!
      • Gość: miki Re: ginekolog IP: *.chello.pl 11.05.10, 19:45
        Takie rzeczy tylko w erze !!!
        • Gość: mikuś Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 08:36
          Znowu wątek o ginekologach!!!!
          Niewątpliwie ginekolog facet lepiej pomoże zajść w ciąże...
          • Gość: 333 Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 12:28
            Dwaj kretyni sie odezwali (a może jeden tylko pod zmienioną nazwą.)Lepiej
            milczcie bo wasze komentarze nie są stosowne, widać że to jakiś małolat bez
            pojęcia pisze
            Co do gina w ciechanowie który jest na nfz, jest kobietą i pomoże zajść w ciąze
            to nie wiem czy się taki znajdzie.dobrym specjalistą jest dr Sopliński
            nie wiem jakie badania mialaś już robine, co Ci dolega itp i jak dlugo sie
            staracie i czy jest jakaś diagnoza. jeśli ten problem już trwa radze zrobić
            badania hormonalne a mąż badanie nasienia,wtedy troche wam sie wyjaśni.życze
            powodzenia
            • Gość: meżatka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 16:01
              a czy doktor Sopliński przyjmuję na NFZ? Jeśli tak to gdzie?
              • Gość: 333 Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:25
                z tego co wiem dr Soplinski przyjmuje tylko prywatnie.niestety :(
                • Gość: meżatka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 20:14
                  A ile u niego kosztuje wizyta? A jako ginekolog na 1 raz to warty polecenia?
                  • Gość: 333 Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:28
                    Jest warty polecenia, jest z nim kontakt, a to jest bardzo ważne w takiej
                    sytuacji.Koszt wizyty w zależności co robi ale chyba ok 100 zł,czyli normalna
                    cena.Wiem ze USG kosztuje 80 zl. Pojdziesz do niego tam jest cennik.Przyjmuje na
                    Przybosia- niedaleko Awansu -w bok od Sienkiewicza.
                    Ma czas dla pacjentek i odpowiada na pytania zrozumiale i wyjaśnia wątpliwe kwestie
                    • Gość: meżatka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 12:26
                      Ale jak to jest płacę 100 zł za wizytę do tego 80 zł za USG? I za każde inne
                      badanie oddzielnie?? Pytam tak dokładnie o ceny bo mam obecnie kryzys finansowy.
                      • Gość: 333 Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 11:04
                        nie nie płacisz oddzielnie.nie pamietam cen wiec nie chce Cie wprowadzać w
                        błąd.chyba całość badania cytologia, USG narządów rodnych i piersi i badanie
                        ginekologiczne to koszt ok 160-200 zl ale mowie nie pamietam dokladnie i nie
                        sugeruj sie tym, najlepiej to sprawdzić osobiscie.wiem tylko ze nie jest to
                        więcej niż 200 zł.
                        a co do kasy to niestety ten problem który Ciebie dotyka jest kosztowny.
                        najlepiej by było isc na NFZ ale czas ktory jest potrzebny na czekanie...szkoda
                        gadac.najlepiej działac jak najszybciej bo tu czas odgrywa znaczaca role
          • Gość: ola Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 15:48
            Jeśli komuś się nie podoba temat o ginekologach to po co tu wchodzić.
            Dla waszej wiadomości kobiety uczęszczają do ginekologów i to dość często, nie
            tylko gdy zachodzą w ciążę!!
            Natomiast kobieta zakładająca temat ma trudna sytuację, nikomu nie życzę
            problemów z zajściem w ciążę, dlatego moglibyście Panowie opanować się z głupimi
            komentarzami. Bo to akurat zazwyczaj z wami jest problem!!:)
    • Gość: :) Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 15:45
      Polecam dr Pawlaka
      • Gość: to ja Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:24
        Sopliński to facet. A czy Pawlak facet czy nie to nie wiem. Ale
        jeśli oni są dobrzy to idź tam droga Kobieto i życzę powodzenia. Ale
        tak najlepiej to zapytać swojego lekarza, np. rodzinnego czy tzw
        pierwszego kontaktu! On Ci powie. Po co pisać i pytać o takie sprawy
        na forum? Tu zawsze znajdzie się jakiś głupek lub głupka i wtedy
        jesteś narażona na głupkowate podejście do Twojego problemu.
        Tymczasem życzę Ci powodzenia i naprawdę serdecznie pozdrawiam!!
        • Gość: 333 Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:30
          Pawlak to tez facet.a lekarz rodzinny to niestety w takiej sytuacji nie pomoze
          i lepiej szukać dobrego fachowca w odpowiedniej
          dziedzinie:ginekolog,endokrynolog,androlog, urolog-ci ostatni dla facetow
    • Gość: i83h2j usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 18:19
      pozwolę sobie podpiąć się pod ten temat.
      mój ginekolog zalecił mi zrobienie tego badania i tu pytanie - ile to kosztuje prywatnie i który z ciechanowskich ginekologów może wykonać to badanie z opisem?
      • Gość: xxx Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 03:03
        > pozwolę sobie podpiąć się pod ten temat.
        > mój ginekolog zalecił mi zrobienie tego badania i tu pytanie - ile
        to kosztuje
        > prywatnie i który z ciechanowskich ginekologów może wykonać to
        badanie z opisem
        > ?
        Bez opisu to nikt, ale z opisem to... wszyscy ginekolodzy!!!
        Ludzie!!! Zastanówcie się trochę jak coś piszecie!!!
        Warto trochę pomyśleć, niż pisać bzdury!
        Po co takie ple, ple!!!!!!!!!?
        Zapytać kogoś kompetentnego, ale nie na tym forum, bo robicie z
        siebie jeszcze większych głupków niż jesteście!!!!!!!!!!!
      • Gość: sss Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 07:12
        USG dopochwowe wykona doktor Pawlak. Posiada USG 4XD, podejrzewam, że takiego
        aparatu nie ma żaden lekarz w Ciechanowie.
        Wizyta u niego kosztuje 150 zł i zawiera: badanie ginekologiczne, cytologię, usg
        dopochwowe i usg piersi. Wyśmienity lekarz, chodzę do niego 10 lat, prowadził
        dwie moje ciąże,szczerze polecam
        • Gość: gość Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.chello.pl 14.05.10, 08:30
          Napisz proszę co to jest USG 4XD ?
          • Gość: sss Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 09:56
            usg 4XD jest to najnowszy aparat który pokazuje obraz bardzo dokładnie, tzw,
            trójwymiarowy
        • Gość: ajshdu7 Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 13:57
          znalazłam w internecie, że dr Pawlak przyjmuje na ul. Spółdzielczej 2. Nie jest to przypadkiem w Medicusie? czy pan dr przyjmuje też prywatnie?zależałoby mi na prywatnej wizycie
          • Gość: sss Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 14:07
            dr Pawlak przyjmuje na Spółdzielczej na drugim piętrze poniedziałki i czwartki
            od 16 do 18. Zwykle jest już o 15. Przyjmuje tylko prywatnie
            • Gość: ajshdu7 Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 14:40
              dzięki wielkie za pomoc. a może masz jego nr telefonu? nie mogę nigdzie znaleźć
              • Gość: sss Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 14:50
                23 673-25-99 proszę dzwonić pn - czwartek godz.16-18
                • Gość: dziękuję Re: usg dopochwowe - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:56
                  dziękuję
    • Gość: JA Re: ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 12:39
      A MOŻE KTOŚ WIE JAK W POLIKLINICE PRZYJMUJE GINEKOLOG NA NFZ CZY TRZEBA SIĘ
      ZAPISYWAC?
      • Gość: sss Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 13:05
        wczoraj zapisywałam koleżankę z pracy do ginekologa, do polikliniki na NFZ to ma
        termin na 28 maja, 4 lekarzy do wyboru, we VITA MED nie przyjmują zapisów, żaka
        się kontaktować po 1 lipca
    • Gość: ja Re: ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 13:08
      dzięki
      • Gość: Ag Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:45
        próbuj do dr Grzelczyk-polecam . w szpitalu przyjmuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka