Gość: marek.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:20 co myslicie o firmie budowlanej sarnowskiego z ropel,bo ja ze to partacz jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikumiku44 Re: budownictwo sarnowski IP: *.home.aster.pl 17.05.10, 14:50 Witam,jego ekipa robiła remont mojego domu. Sam szef pojawiał sie raz na kilka dni,jego "pracownicy" byli ciągle nagrzani,jeden z nich uważający sie za elektryka omal nie puścił z dymem całego domu,pracowali w systemie 30min pracy,godzina przerwy.Przy rozliczeniu doszło do "małej pomyłki" kiedy to za wyburzenie ścianki policzył sobie 5tys złotych!NIE POLECAM,szkoda nerwów,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.p Re: budownictwo sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 09:11 bierze ludzi z lapanki z pod sklepow co nie maja pojecia tak jak on sam,robil dach u mojej ciotki ktory teraz przecieka bo przykrecal blache jak szlo a nie w łaty a co najgorsze to blache zaczał ciąć kątówką.pozdrawiam.nie bierzcie go Odpowiedz Link Zgłoś