to-mex 21.05.10, 16:11 Czy znacie jakiegoś fotografa z Ciechanowa (może być też amator) który robi oryginalne, artystyczne zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: admin Re: Fotograf IP: *.tktelekom.pl 21.05.10, 19:45 napisz na redakcja@ciechanowinaczej.pl admin zajmuje się fotografią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: Fotograf IP: *.chello.pl 22.05.10, 00:01 www.lukaszbach.pl robil u mojej kumpeli zdjecia, fajnie wyszly i niedrogo placila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 10:40 www.nafotogrfii.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan lazika Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 11:50 uzytkownik LAZIKAMATOR z tego forum robi takie zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Fotograf 22.05.10, 17:49 Ja robię tylko zwyczajne zdjęcia, ale jeśli znajdziecie asystenta z pomysłem, lub sami jesteście kreatywni, może wyjść coś wyjątkowego. Jestem na etapie tworzenia portfolio - zniżki za zezwolenie na umieszczenie zdjęć. Gwarantuję bardzo wysoką jakość obrazu. Szczegóły i kontakt przez forum fotociechanow.fora.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
nistka Re: Fotograf 23.05.10, 20:33 Dysponuję niezłym sprzętem pełnoklatkowym, jasną optyką, wyzwalaczami radiowymi do pracy w plenerze i w pomieszczeniach, często wykorzystuję blendy. Mam za sobą doświadczenie z sesjami plenerowymi i reportażowymi. Fotografia nie jest moim zawodem, ale traktuję ją jako zabawę i jestem otwarty na nowe pomysły. Kontakt: 509 032 565 lub 604 459 637. Odpowiedz Link Zgłoś