Gość: ja IP: *.tktelekom.pl 05.08.10, 12:44 szukam fryzjera na terenie ciechanowa.chodzi mi o samo podcinanie,cieniowanie włosów.jakie sa ceny za takie uslugi?i kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miśka Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 17:53 Ja chodzę do takiej pani Doroty na ulicy Płońskiej, na przeciwko pizzeri Capri - wchodzi się w podwórko. Fajnie cieniuje włoski i jest niedroga, zawsze płacę do 30 zł, za cięcie nigdy mnie więcej nie skasowała i jeszcze nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona, a jest moja fryzjerka od około 3 lat jakoś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: 94.254.230.* 06.08.10, 19:34 To jest obok tego sklepu spożywczego? Może ja bym się tam przeszła skoro dobrze cieniuje. A co sądzicie o Pani Lidii,która ma salon na Kargoszynie,bo też myślałam żeby do niej się przejść.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:25 u Lidki byłam raz i w sumie cięcie ok, tylko grzywke mi spieprzy** i lakieru chyba z pół na mnie wypryskała, wiec mi osobiście nie podchodzi, ale slyszałam że ludzie ją chwalą.. Pani Dorota ma wejści w podwórko, dokładnie to na przeciwko tego sklepu z materialami biurowymi przy Capri, obok wejścia w podworko jest sklep spozywczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: 188.33.81.* 06.08.10, 23:24 A myślisz,że ta Pani Dorota dobrze by wycieniowała włosy do ramion z grubości plus grzywka na skos? Czy może lepiej wychodzi jej to na włosach krótkich? Boję się,bo parę lat już nie byłam u fryzjera po tym jak mnie w Szantalu obcięli na garnek z ogonem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: *.chello.pl 07.08.10, 09:42 Takiemu klientowi co chodzi do fryzjera co parę lat to nikt nie dogodzi,proponuję obciąć się maszynką na zero i parę lat będzie spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: *.chello.pl 07.08.10, 09:43 no i przede wszystkim wtedy będzie bardzo nie drogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 11:57 Moje włosy też sa z tych do ramion, nawet ciut ponad, więc myślę, że pani Dorota podoła wyzwaniu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna8 Re: niedrogi fryzjer w c-nów 15.08.10, 13:21 Mam zamiar sie do p. Doroty wybrac w tym tygodniu, wiec dam Wam znac, jak poszlo. Byc moze troche naiwnie, ale mam nadzieje, ze choc czesc porad na tym forum to nie zawsze jest kryptoreklama samych zainteresowanych. --...--..-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: niedrogi fryzjer w c-nów IP: 109.243.178.* 15.08.10, 13:38 A dlaczego miałaby to być autoreklama? Ja też lubię czasami coś pochwalić,czasami skrytykować by ostrzec innych co nie oznacza,że jestem z konkurencji :) Daj znać jak poszło koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś