Gość: Marta IP: *.chello.pl 24.10.10, 15:34 Szukam do wspólnego chodzenia z kijaszkami, kogoś z okolic naszego "nibycentrum". dostałam kijaszki i chętnie bym je wykorzystała. kontakt na e-mail: star_marta@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wicia Re: Nordic Walking IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 16:24 niezły pomysł. ja niestety jeszcze nie mam kijaszków:( więc nie dołączę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chetny Re: Nordic Walking IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 22:24 Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: Nordic Walking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 22:44 chyba nie wchodzę w grę, bo jestem z centrum ;) ps. gdzie jest nibycentrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,, Re: Nordic Walking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 10:25 witaj Marta, chodze juz pól roku, trasa armii krajowej do płónskiej i z powrotem nową sciezka rowerową,tj ok. 3km trzy razy w tyg. godzina 16, albo 19, czy znalazłas juz kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nordic Walking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 22:47 Hej, Marta, ja się przechadzam w parku Konopnickeij, skwerek przy klasztorku, Orylska albo Augustiańska albo nad Łydynią w parku Dąbrowskiego. Niestety nieregularnie. Nie odzywasz się, może już z kimś spacerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś