Gość: MM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:01 Nie znam "Wokol Ciechanowa", dlatego czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego Prezydent Ciechanowa wniosl pozew przeciwko gazecie -z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaTUSKany Re: Pozew Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:19 Szkalują Prezydenta, a społeczeństwo Ciechanowa ma mieć taki przekaz , że go szkalują tylko,że nie wiemy jakich wyrazów używaja w wojnie polsko-polskiej abo miejsko-gminnej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magikmix Re: Pozew Prezydenta 12.11.10, 11:21 czy tak czy tak to my malutcy mamy myśleć tak jak chcą nasze władze i do tego mówić to co one chcą ... taki żeycie Odpowiedz Link Zgłoś
magikmix Re: Pozew Prezydenta 12.11.10, 11:19 Ja też nie słyszałem o takin wydawnictwie, ale jeśli wnosi pozew to pewnie napisali o nim coś co mu nie pasuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: Pozew Prezydenta IP: *.chello.pl 12.11.10, 11:22 Został w niej nieźle oczerniony. Uważa, że to są pomównienia bezpodstawne i żeby zachować twarz chce to udowodnić w sądzie. Więc na razie należy się powstrzymać od komentarzy i poczekać co na to niezawisły sąd. P.S. Wokół Ciechanowa to strasznie tendencyjna gazeta, moim zdaniem stworzona tylko na potrzeby tegorocznych wyborów samorządowych i coś mi się wydaje, że jej dni są policzone. Po wyborach zapewne przestanie się ukazywać. No i to dziwna gazeta, nawet adresu redakcji nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaTUSKany Re: Pozew Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 11:44 Kiedyś wielu z nas wierzyło w ETOS NIEZAWISŁEGO SADU więc niech ta wiara dziecięca w nas pozostanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magikmix Re: Pozew Prezydenta 12.11.10, 11:59 piękne czasy to były ale trzeba być realistą prawo już dawno nie równa się ze sprawiedliwością i odwrotnie też Odpowiedz Link Zgłoś