Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 19:13 Planuję remont kuchni, kogo polecilibyście mi do wykonania mebli. Zależy mi, jak każdemu zresztą, żeby mebelki były wykonane solidnie i w przystępnej cenie. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 19:24 Watek juz byl zakladany polecam odszukanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 23:26 Niedawno robili mi meble - firma z Sokołówka Aga-Mat, jestem zadowolona, mają swoja stronę, możesz obejrzeć przykładowe meble w ich wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 123 Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:23 Moje były robione przez firmę Perfekt, która ma siedzibę przy ul. Pułtuskiej na przeciwko szpitala - www.perfekt-sikorski.euroadres.pl/index2.php?id=ofirmie Z realizacji byłam bardzo zadowolona, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Meble kuchenne IP: *.chello.pl 24.11.10, 12:52 Ja firmy Perfekt niestety nie polecam. Praca wykonana bardzo niestarannie, nieterminowo i zupełnie inaczej niż w ustaleniach. A jak się okazało wcale nie tak tanio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Meble kuchenne IP: *.chello.pl 23.11.10, 23:37 ja z kolei polecam pana andrzeja - młody chłopak - robi to, co sobie zamarzysz i idzie z duchem czasu. nie ma sie do czego przyczepić. polecam gorąco. podaję numer do niego 519 69 33 95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:38 solidnie i niedrogo polecam Adam Dudkiewicz tel. 608 576 707 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Meble kuchenne IP: 213.199.253.* 24.11.10, 10:26 Który to ten Andrzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:09 www.aga-mat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:12 też polecam Adama z "aga-mat" , mają swoją stronę www.aga-mat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:26 Ale wiocha ten Aga-mat! Totalny brak gustu. Kto tak urządza kuchnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 19:53 Popieram. Fronty w mydełka i łuczki to już przeżytek a tu widocznie forsują styl retro. Gdzie jakiś pomysł, polot, koncepcja, nowoczesne wzornictwo...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:00 Ja też polecam Adama z Aga-mat. Zrobił mi zarąbiście kuchnię, położył terakotę i wykonał meble. Wszystko z pomysłem i bez poprawek. A kiedyś w Milenie zrobili mi szafę i od 6 m-cy bujam się z poprawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyneonek Re: Meble kuchenne 08.12.10, 11:14 jak się komuś nie podoba to może skorzystać z kogoś innego, a pojęcie "wiocha".... każdy ma takie meble jakie mu się podobają, obrażasz w tym momencie osoby które te meble zamawiają Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.85 Re: Meble kuchenne 08.12.10, 20:25 Ja nie polecam "fachowca" z Regimina.Gosciu jest mało dokładny .Kłamczuch,krętacz i ma problemy z ukończeniem roboty. O jakichkolwiek poprawkach możecie zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
anetatk Re: Meble kuchenne 13.02.17, 16:59 Dokładnie klamczuch oszust kretacz mi szafy też nie dokończył czekam od miesięcy i nie oddał zaliczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Meble kuchenne IP: 46.112.252.* 25.11.10, 19:19 Nie mam zamiaru się licytować, bo nie znam wszystkich fachowców z Ciechanowa. Po prostu chciałam wypowiedzieć swoją opinię, bo chyba od tego jest to forum. Pozdrawiam i życzę udanych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalski Re: Meble kuchenne IP: 109.243.175.* 24.11.10, 22:07 ja mam kuchnie od firmy akon z ogrodowej, stylowo i bardzo solidnie, pan konarzewski godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Meble kuchenne IP: 109.243.175.* 24.11.10, 23:05 Zgodze sie z przedmowca. Dodam ze pan Konarzewski jest na czasie jesli chodzi o "kuchenne trendy" :P a i wykonaniu nie mozna nic zarzucic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 08:53 to jakie ma meble zależy od gustu zamawiajacego a nie czy pan Adam lub Andrzej ma taki gust , to nie oferta ich firmowego sklepu a wykonanie zamówienia przez klienta , fronty i fason wybiera klient z dostępnej w Polsce oferty. Liczy się wykonanie i cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 08:56 Z tego co widziałam pan Konarzewski nie należy do tanich wykonawców a i z solidnością wykonania bywa róznie , gdy zaczynał swoją działalnośś xx lat temu ceny i solidnośc wykonania były ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Meble kuchenne IP: 46.112.252.* 25.11.10, 19:21 Nie mam zamiaru się licytować, bo nie znam wszystkich fachowców z Ciechanowa. Po prostu chciałam wypowiedzieć swoją opinię, bo chyba od tego jest to forum. Pozdrawiam i życzę udanych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Meble kuchenne IP: 46.112.34.* 07.12.10, 23:05 bardzo dużo zalezy od tego czy p. adam czy p. andrzej maja dobry gust bo jak ktos nie potrafi doradzić, ani zaproponowac czegos fajnego to nawet oferta frontów z calej Polski nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 20:54 Widzieliście może u kogoś , kto ma niedużą kuchnię, meble, np. w kolorze venge? Podobają mi się ciemne meble, ale niektórzy mi odradzają, mówią, że w niewielkiej kuchni 2,90 x 2m źle będą wyglądać, ale nawet wtedy, gdy dam jasne blaty, jasna podłogę i ściany? Jeśli ktoś widział jak się prezentują takie mebelki w małej kuchni, proszę o podzielenie się wrażeniami. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 15:30 zamawiał ktoś może u Kochańskiego ze śmiecińskiej? ja mam zamiar zamówić ale się waham,ma ktoś kuchnię od niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 08:25 ja zamawiałam u kochańskiego ale po roku mebelki sie wlasciwie zaczely rozlatywac. niestety jaka cena taka jakosc. on robi takie bardziej jednorazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 08:27 polecam wyzej wymienionego pana andrzeja. mlody chlopak robi meble wedlug fantazji klienta. z tego co wiem to juz zalozyl firme, a wiadomo ze jak ktos rusza z interesem to sie stara. jego numer to 519693395 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 18:59 Ja mam niedużą kuchnie i meble wenge z blatem jasnym, beżowym, ściany mam jasne, żeby nie bylo za ciemno i mi się podoba. Wcale nie pomniejsza pomieszczenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Meble kuchenne IP: *.146.133.39.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.11, 14:07 Na Ciechanowskim rynku nie ma dobrych fachowców oni sa tylko dobrzy do brania kasy a potem to tylko nerwy człowiek sobie szarpie.Robiłam sobie kuchnię 1,5 temu w firmie LUXBETER koło Pepco nikomu nie polecam kolesie dobrzy w gadce a poza tym szkoda czasu i pieniedzy.Teraz szukam kogoś kto by mi wprowadził małe poprawki,bo aż mi się płakać chce jak patrzę na tą kuchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Meble kuchenne IP: *.180.107.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 16:50 do gościa małe poprawki to nic wielkiego .ROBIŁEM kuchnie w tej firmie czyli w lux better, dostałem projekt, wycenę a nastepnie podpisałem umowę i czekałem na montaż.Praca którą zleciłem wykonana była wg. projektu i terminowo ale jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.Ja jestem zadowolony z wykonanej pracy polecam powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne IP: *.182.139.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.11, 11:30 Robiłem meble w firmie lux better .Facet od pomiaru może trochę mądrala Ale meble zrobili świetnie . I napewno jeszcze raz zaproszę tego mądralę bo znają sie na robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne IP: *.158.216.210.pat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.11, 13:53 Ja też robiłem meble w lux-better to prawda facet od pomiaru mądrala ale ma dobre pomysły Pani na stoisku miła i b.....o ł...a mój typ kobiety Meble mam już dawno zrobione wg. projektu mądrali bo dobrze wymyścił.Pani zrobiła ładny projekt.Ogólnie jestem zadowolony mądrale tez jeszcze zaproszę ,a jak sie uda to z ta Pania też chętnie bym sie kawy napił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne IP: *.147.254.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.03.11, 11:41 do kawosza też mam meble z lux better i na kawe też sie chciałem umówic DOSTAŁEM ŁUPNIA ale z całej tej firmy najbardziej i tak pododa mi sie Pani za stoiska Panowie konkretni może troche zarozumialce ale z mebli jestem zadowolony a Pani no trudno może kiedyś się uda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 19:05 To prawda lux better to firma która ma tylko jednego właściwego pracownika jest to pani ze stoiska miła i sympatyczna natomiast reszta ma wiele do życzenia pan od pomiaru snop jakich mało olewa klienta jest nieterminowy i wulgarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 19:20 Ja też mam meble z lux better przyznaję wszystko zaczęło się bardzo fajnie pani na stoisku faktycznie bardzo miła i cierpliwa I DALEJ pan od pomiaru niecierpliwy i cwaniakowaty mało sympatyczny człowiek fakt zrobił meble nawet fajne ALE doprosić się o drobniejszą zabudowe człowiek jest bez szans potrafi zmylać i nie odbiera telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 20:17 Byłem z żoną w kilku firmach meblowych dotarłem i do lux better owszem początek piękny Pani miła i zgadzam sie z poprzedni ł***a Pan od pomiarów długo się do mnie wybierał a jak się pojawił to był gburowaty i h****i Nie polecam drodzy a niestety nie warci tak wysokiej ceny no tylko ta Pani to warta wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Meble kuchenne IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 20:17 Polecam firmę "KOMODEX" z Gołymina pana Kwiatkowskiego. Meble są wykonywane na zamówienie, praktycznie od A do Z w tym zakładzie, Klient wybiera sobie: materiał, okleiny, lakier, okucia, prowadnice itp. Nawet oklejanie płyt odbywa sie tu na miejscu. Znakomity park maszynowy i solidne wykonanie. Ceny w zleżności od tego z jakich materiałów mają być wykonane meble. Gościu montuje w swoich meblach akcesoria firm z górnej półki np: firmy BLUM i wykańcza wszystkie obramowania drewnem. Wpływa to korzystnie na jakość ale i na cenę. Jednak i tak porównując ofertę cenową dla projektu mojej kuchni (okleina drewniana+okucia firmy Blum) tej firmy z kilkoma z Ciechanowa, muszę powiedzieć, że cena wyszła sporo niższe niż w Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Meble kuchenne IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 08:01 NIE POLECAM PERFEKT Z PUŁTUSKIEJ!! jak mała zabudowa to i może sobie poradzą ale jak kilka szafek więcej to już trzeba liczyć na własny pomysł, a z wykonaniem niestety są ogromne problemy. NIEDOKŁADNIE!!! Aż serce boli, jak człowiek płaci spore piniądze, licząc, że to wykonuje chociaż przeciętny fachowiec, a ten pożal się fachowiec przychodzi i partoli bo jemu jest bez różnicy czy coś się licuje, czy się rozwali za miesiąc itp:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 02:11 ja również polecam pana Andrzeja Klimkiewicza - nowa firma, ciekawe wzory, konkurencyjne ceny, a materiały naprawde wysokiej jakości - w sumie sympatyczny też i dobrze sie z nim wspolpracuje. ma fajne pomysly. jak juz ktos wspomnial - jak nowa firma to sie stara. naprawde polecam. tel 519 693 395 a firma mieści sie gdzieś na wiśniowej chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 21:51 Czy ma ktoś z Państwa nr tel.do Pana,który wykonuje meble i miał swoją wystawe mebli kuchennych w Mrówce?.Robił mi meble 5 lat temu.Bardzo go polecam ponieważ jestem zadowolona.Potrzebny mi jest z nim kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 14:14 może meblex.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Meble kuchenne IP: *.dolsatbelchatow.pl 08.03.11, 14:58 Polecam fantastycznego fachowca od mebli kuchennych na wymiar. Dokladny, solidny, naprawde fachowca takiego ze swieca szukac. jego email: markuch77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
next-luke Re: Meble kuchenne 18.03.11, 15:20 Polecam super ekipe - firma DOMO. Działają na terenie od Warszawy po Kraków, Katowice, Lublin i Sandomierz. Wykonują kuchnie na wymiar, wnęki, szafy...tzw. złota rączka. Przyjechali do nas, wymierzyli kuchnię i zrobili projekt. Skalkulowali, wyszło najtaniej z innych firm. Wszyscy znajomi do dziś podziwiają i chwalą wykonanie, a wielu wybrała ich do wykonania nie tylko mebli kuchnennych. Efekt, jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną, bo dzisiaj trudno znaleźć taką firmę, która nie patrzy tylko na to, aby jak najszybciej zarobić. Widać, że stawiają na jakość. Mają też swoją stronę www, więc jak ktoś chce się upewnić może ich dopytać. Dla nas najważniejsze jest polecenie, dlatego nie interesowały mnie stronki i projekty jakich setki na internecie. Wiem, że na miejscu w domu wszystko najlepiej doradzają... za darmo. Polecam zadzwonić i się od razu umówić: tel. 791 946 768 lub tel. 606 986 561 Odpowiedz Link Zgłoś