Dodaj do ulubionych

przedszkole nr 10

IP: 46.113.240.* 29.12.10, 19:49
jakie macie opinie na temat przedszkola przy ul Batalionów Chłopskich?jak liczne sa grupy?jakie panie wychowawczynie itd?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewcia Re: przedszkole nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 22:00
      Moje dziecko chodziło do gr. pani Krysi bardzo polecam a Pani dyrektor konkretna kobieta dbająca o placówkę. Pozdrawiam 10-kę.
    • Gość: Wiola Re: przedszkole nr 10 IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 11:24
      Stanowczo nie polecam !
      • Gość: lidzia Re: przedszkole nr 10 IP: 46.113.53.* 30.12.10, 12:24
        Właśnie równierz zastanawiam się którą placówkę wybrać czy przy Batalionów czy na Gwardii ludowej.
        Może wiecie jak z jest z jedzeniem, opięką i zajęciami dla dzieci w obu przedszkolach.
        • Gość: tata Re: przedszkole nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 13:10
          moje dzieci chodziły do 10 i byliśmy z zona bardzo zadowoleni, Panie młode, pomysłowe, miłe, wymyślają rozne fajne rzeczy z dziecmi i rodzicami np. w zeszlym roku rodzice wystawiali bajkę dla dzieci na wigilii, uciecha dla dzieci a i dla dorosłych też. naprawdę 10 polecam, nie wypowiadam sie odnosnie innych bo nie wiem ale 10 jest super.
          • Gość: gosia Re: przedszkole nr 10 IP: 46.113.88.* 30.12.10, 14:01
            ile kosztuje przedszkole państwowe? jak liczne są grupy?i może wiecie jakie są zasady przyjęcia dziecka do przedszkola?czy np podczas zapisania dziecka do przedszkola obydwoje rodziców muszą pracować? czy konieczny jest meldunek w miesicie do którego się chce zapisać dziecko?z góry dzięki za odpowiedzi:)
            • Gość: pytanie do wioli Re: przedszkole nr 10 IP: 46.113.88.* 30.12.10, 14:04
              dlaczego nie polecasz 10? może jakieś konkrety?
              • Gość: lidzia Re: przedszkole nr 10 IP: 46.112.223.* 04.01.11, 15:05
                Może ktoryś z rodziców wie od kiedy zaczynają się zapisy i jakie są potrzebne dokumenty, bo w innych miastach zaczeło się już przedszkolne szaleństwo 2011/2012. A czy przedszkola ciechanowskie (pytam o państwowe) mają jakieś strony internetowe?
                • Gość: mama Re: przedszkole nr 10 IP: *.centertel.pl 05.01.11, 17:28
                  Polecam to przedszkole bardzo.Moje dziecko chodziło do grupy pani Małgosi i Marzenki
                  naprawdę warto.jestem bardzo zadowolona dziecko bardzo dobrze przygotowane do szkoły to nie moja opinia tylko nauczycielki ze szkoły podstawowej.Dyrekcja tez bardzo sympatyczna.Ma świetny kontakt z nauczycielkami miałem okazje zobaczyć to na różnych uroczystościach przedszkolnych.Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku Panie:-)
              • Gość: Wiola Re: przedszkole nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 17:35
                Mój syn chodził tam kiedyś przez prawie miesiąc podczas wakacyjnego dyżuru. Uwierzcie mi, ze było to bardzo przykre doświadczenie i dla niego i dla nas rodziców.
                Dziecko prawie 5 letnie zaczęło się moczyc podczas pobytu w przedszkolu, nie chciał tam zostawać, nie mieliśmy niestety wtedy urlopu, żeby z nim pobyć w domu.
                Przychodziłam po niego ok. 14 a panie siedziały już jak w blokach startowych z torebkami na stole i z niezadowoloną miną.

fakt, ze było to ok. 10 lat temu więc może teraz zmieniło sie tam na lepsze, czego wszystkim z całego serca życzę.
                • Gość: hgf Re: przedszkole nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 17:50
                  ja też zdecydowanie nie polecam tego przedszkola. główny powód to ten że chciałbym aby moje drugie dziecko też dostało się do tego przedszkola.
                • Gość: ela Re: przedszkole nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 17:51
                  jak to było 10 lat temu to po co piszesz takie głupoty, już 4 lata temu zmieniła się prawie całkowicie kadra,więc jak nie jesteś w temacie to nie obrażaj ludzi co tam pracują ,bo właśnie poczułam się obrażona!!!
                  • Gość: ghy Re: przedszkole nr 10 IP: *.centertel.pl 05.01.11, 19:25
                    Moje dziecko chodzi obecnie do 10 i jestem w sumie zadowolona kochani rodzice nie ma idealnego przedszkola.Jednemu podoba sie 10,drugiemu 3,a trzeciemu 8.
                    • Gość: SISI Re: przedszkole nr 10 IP: 46.113.64.* 06.01.11, 00:05
                      Ile ludzi tyle opini, zdanie można sobie wyrobić dopiero kiedy dziecko zacznie chodzić do przedszkola....
                      • Gość: Gosia Re: przedszkole nr 10 IP: 213.199.253.* 06.01.11, 23:53
                        A co powiecie o przedszkolu na ul.Sienkiewcza????
                        • Gość: m Re: przedszkole nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 13:27
                          pani dyrektor w tym roku podczas rekrutacji przeszła samą siebie.... O ile byłam bardzo zadowolona gdy do tego przedszkola chodził mój starszy syn, tak teraz jestem co najmniej zniesmaczona.Nie wiem co kierowało pania dyrektor podczas rekrutacji, ale śmiem podejrzewac że nie było to do końca uczciwe, pani nie przyjeła dzieci, które uczęszczały wcześniej do żłobka, .....(jesli chodziły do żłobka to rodzice pracują), może ktoś mi łaskawie wyjaśni co maja z tymi dziećmi zrobić rodzice???
    • Gość: przedszkolanka Re: przedszkole nr 10 IP: 80.50.127.* 04.05.11, 22:21
      nie wiecie jak jest?liczą się znajomości, a komisja to wielka ściema
      • Gość: kol Re: przedszkole nr 10 IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 21:53
        Szczera prawda. Moja znajoma już na początku kwietnia wiedziala że jej chłopaki bliźniaki dostały się do 3 latków i oczywiście do 10. A listy wywieszali dopiero 29 kwietnia. Pewnie jasnowidzka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka