Gość: paula IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 08:18 Witam, Mam pytanie odnośnie kolędy w Farze, czy są gdzieś może wywieszone terminy kolęd i na jakich ulicach? Proszę o konkretne odp, nie mam możliwości chodzenia co niedzielę do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eee Re: Kolęda w Farze IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 09:23 jeśli byłaś przynajmniej raz w kościele powinnaś znać odpowiedż na zadane pytanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Kolęda w Farze IP: 213.199.253.* 05.01.11, 11:31 He he śmieszne.Podbijam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Kolęda w Farze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 11:33 Nie śmieszne, a wredne. Padło pytanie, więc jeśli znasz odpowiedź to podaj ją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Kolęda w Farze IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 22:06 W Kościele jestem, wtedy kiedy mam czas i kiedy mam taka potrzebę, studiuję zaocznie i nie ma mnie w Ciechanowie w większość niedzieli stąd moje pytanie, ale jak widać wielu ludziom się tutaj nudzi i nie można się dowiedzieć niczego. Na szczęście dowiedziałam się od sąsiadki kiedy jest kolęda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kolęda w Farze IP: 213.199.253.* 06.01.11, 23:47 Ja też jestem zainteresowana kiedy.Podobno można w internecie zobaczyc kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Kolęda w Farze IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 09:54 ...ludzie...obok koscioła jest tablica ogłoszeń ,w której wywieszane są różne informacje...więc jeśli czasami chodzi ktoś do kościoła...Fara nie ma strony internetowej ...a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do eee Re: Kolęda w Farze IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 10:39 Aż tak ciężko było po ludzku komuś pomóc? Wystarczyło napisać, że na tablicy ogłoszeń jest wywieszona taka informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Kolęda w Farze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:19 Jasno z wypowiedzi wynika, że ciechanowska Fara winna mieć stronę internetową. Nie zawsze każdy może uczestniczyć we mszy a strona inernetowa byłaby takim informatorem, nie tylko o kolędzie ale też o historii kościoła i samej parafii jak też o dekanacie. To chyba jedyny dekanat w diecezji plockiej co nie ma strony www. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kolęda w Farze IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.14, 10:18 czy działa Wam strona parafii Fara? mnie się nie otwiera. chciałam się dowiedzieć o planie kolędy. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifex1312 Re: Kolęda w Farze 22.10.15, 16:43 Fara Ciechanów ma taką stronę internetową: www.faraciechanow.pl kolęda będzie pewnie w zakładce Ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś