IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 19:00
Item trolliki i nudziarze,
I pompatyczne niedojebki
I stare larwy, młodzi wszarze,
Głąby bez jednej całej klepki,
Mierzi mnie wasze towarzystwo
Wolę oglądać pryszcz przez lupę
I dla was to by było wszystko -
Całujcie mnie wszyscy w dupę

To też fragment wiersza Tuwima. Moderator nie przepada za Tuwimem i jego twórczością. Szkoda, bo zaiste był wielkim poetą aczkolwiek kontrowersyjnym ze względu na swoje stanowisko wobec PRL.
Przed wojną stał przy Piłsudskim a po wojnie przy Bierucie. 5 marca 1953 r. Julian Tuwim publikuje w "Trybunie Ludu" artykuł Potęga, której nikt nie złamie...: "Wielka jest nasza ziemia - a nie ma na niej, jak długa i szeroka, takiego kilometra kwadratowego przestrzeni, na którym ludzie nie opłakiwaliby śmierci ukochanego nauczyciela, swego brata, obrońcy, nauczyciela, prawodawcy sumień - Józefa Stalina".
Dlatego wolę jego wiersze niż roztrząsać jego partyjniactwo jak to Ty czynisz.
Dla takich trolli jak Ty mam jeszcze to:
www.youtube.com/watch?v=88cUSVS0tSw&feature=player_embedded
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Do Elvisa IP: *.play-internet.pl 28.01.11, 19:36
      Elvis to ten ,,metal'' spod wdk?
    • Gość: koneser Re: Do Elvisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 07:19
      Elvis to nie metal,ale w wdku pracuje ,a raczej pajacuje wszystkim
    • Gość: elvis :) IP: *.cnow.pl 29.01.11, 10:47
      Tuwim się w grobie przewraca. Faszysta cytuje jego wiersze. Pisz dalej łysy czytelniku wikipedii. Nikt tak bardzo cię nie ośmieszy jak ty sam.
      • Gość: ddd Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 14:04
        wszyscy znają głupkowatego elvisa
        • Gość: Łysy Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 16:48

Elvis ogarnięty intelektu niżem, nie mogąc odnieść się merytorycznie do mojego postu w swej głupawce nazywa mnie …faszystą. Chyba go coś w główkę mocno napierdziela więc odsyłam go do wikipedii, żeby sprawdził co ów wyraz oznacza.
          Kiedyś znałem większość ludzi pracujących w WDK, z niektórymi mam nadal dobry kontakt. Ale od wszystkich emanowało ciepło, kultura osobista dlatego nie chce mi się wierzyć, że człowiek którego stać na takie plugawe draństwa ma coś wspólnego z Domem Kultury.
          Też coś z Tuwima :
          Podskakiwacze pod kulturę,
          (którzy bezwiednie robią w pory)
          Uczone małpy, ścisłowiedy,
          Co oglądacie świat przez lupę
          I wszystko wiecie: co, jak, kiedy,
          Całujcie wy mnie wszyscy w dupę.

• Gość: zigi profesjonalne wykonywanie obowiązków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 14:50
            Marek Zalewski dyrektor CKiSz w wątku "Pierwsza Gala Zalewskiego" napisał "Zawsze wymagałem i będę dalej żądał profesjonalnego wykonywania swoich obowiązków" od współpracowników. Jeśli Elvis jest pracownikiem CKiSz a wiele jego wpisów jest czynionych w godzinach pracy to, czy to jest zgodne z wymaganiami stawianymi przez dyrekcję.
          • Gość: elvis Ile śniegu musiała zjeść twoja matka.. IP: *.cnow.pl 30.01.11, 19:59
            by urodzić takiego bałwana?
            Co jest merytorycznego w poście, w którym nie wiedząc kim był Tuwim cytujesz jego wiersz, który podobnie jak "Na pewnego endeka" adresowany był właśnie do endecji? Jesteś niewyobrażalnie głupi, bo z twoimi (?) poglądami Tuwim jest ostatnim, którego powinieneś cytować. A teraz zaatakuj mnie Michnikiem. Buhahaha. Co za bałwan.
            • Gość: vv Re: Ile śniegu musiała zjeść twoja matka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 21:18
              zwrot o sniegu ile zjadła twoja matka mógł tylko napisać Zalewski Marek.

jesli nie marek zalewski to niech udowodni ze nie on

• Gość: Łysy Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 21:58
              by urodzić takiego wieprza ?

Przykro to stwierdzić ale z chamstwem tylko można w ten sam sposób, a on i tak tego nie zrozumie. Niewyobrażalnie głupi to ten co chce porównywać przedwojenną endecję do PiSu, biorąc na warsztat Tuwima i jedyny wiersz jaki zna „Na pewnego endeka”. Tuwim po wojnie bardzo wiernie służył budowaniu nowej robotniczo – chłopskiej Polski jak wielu zresztą Żydów, których nazwisk nie będę wymieniał przez szacunek dla ludzi którzy tamte czasy pamiętają.
              Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby żeby artyści zajmowali się twórczością a nie polityką, żeby nie musiały padać takie zdania jak to Kazimierza Wierzyńskiego o swoim dawnym przyjacielu Tuwimie:” Czysta wściekłość mnie bierze na myśl, że można być świetnym poetą i bardzo głupim człowiekiem. Irytujące, a jednak prawdziwe. On był wielki i głupi."
              Na koniec też coś z Tuwima :"„Kiedy przeskoczysz, to i wtedy nie mów hop. Zobacz najpierw w co wskoczyłeś.”

• Gość: max Re: Ile... IP: *.147.155.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.11, 22:16
                Łysy!
                Nie dysputuj z debilem.
                Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.
                • Gość: . Re: Ile... IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 03:42
                  Ale ten Elivs to chyba najpierw był metalem spod wdk?
                  W ogóle to skąd Wy wiecie,że on tam pracuje??? Przecież na forum tego nie pisał!
                  • Gość: Opus Re: Ile... IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 11:02
                    Elvis gral rock@roll, a nie metal
                  • Gość: ! Re: Ile... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 18:17
                    Gość portalu: . napisał(a):
                    > Ale ten Elivs to chyba najpierw był metalem spod wdk?
                    > W ogóle to skąd Wy wiecie,że on tam pracuje??? Przecież na forum tego nie pisał
                    > !
                    .
                    To jest tylko Ciechanów, puścisz bączka na”blokach” a smrodek poczujesz w” centrum”.
                    Gdyby głupkowaty Elvis tym się nie przechwalał, tego by nikt pewnie nie wiedział.
              • Gość: Opus Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 11:00
                Przeciez sam pierwszy zaczales wyzywac, a teraz rzniesz pokrzywdzonego hipokryto ? sam jestes troll i prowokator.
                • Gość: elvis Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:05
                  To typowe dla łysego i jemu podobnych pisowskich gamoni. Ubliżają, a gdy dostaną klapsa to ronią łzy, że im się krzywda dzieje.
                  • Gość: Łysy Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 20:06
                    Gość portalu: elvis napisał(a):
                    > To typowe dla łysego i jemu podobnych pisowskich gamoni. Ubliżają, a gdy dostan
                    > ą klapsa to ronią łzy, że im się krzywda dzieje.

Klapsa to sobie sam wymierzasz, czyniąc kolejne wpisy na forum. Wpis – klaps, wpis – klaps, nie wiem jak długo to wytrzymasz, musisz być chyba jakimś zmodyfikowanym genetycznie masochistą.
                    I ty Elvisie z CKiSzu
                    co mózg związany masz na supeł
                    i w własnym szambie brak ci tlenu.
                    I wy, oszuści i blagierzy,
                    Wypierdy bez polskiego ducha
                    Całujcie wy mnie wszyscy w dupę

• Gość: Łysy Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 20:02
                  Gość portalu: Opus napisał(a):
                  > Przeciez sam pierwszy zaczales wyzywac, a teraz rzniesz pokrzywdzonego hipokryt
                  > o ? sam jestes troll i prowokator.

Wątek do Elvisa jest kontynuacją innego wcześniejszego, zlikwidowanego przez moderatora i jest odpowiedzią na post Elvisa z wierszem Tuwima „Na pewnego endeka”. Jeśli chcesz wydawać swoje sądy i opinie na jakiś temat to trzeba znać całość sprawy.
                  • Gość: elvis Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.cnow.pl 01.02.11, 08:43
                    Gość portalu: Łysy napisał(a):
                    Wątek do Elvisa jest kontynuacją innego wcześniejszego, zlikwidowanego przez mo
                    > deratora i jest odpowiedzią na post Elvisa z wierszem Tuwima „Na pewnego
                    > endeka”. Jeśli chcesz wydawać swoje sądy i opinie na jakiś temat to trze
                    > ba znać całość sprawy.

To dla całości sprawy przypomnij tytuł wątku, który skasował moderator. Zatkało cię? I słusznie.
                    • Gość: xyz Łysy hipokryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 19:02
                      Faktycznie go zatkało. Pamiętam tytuł tego wątku i dziwiłem się dlaczego mod tak długo go nie kasuje.
                    • Gość: Łysy Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 22:56
                      Gość portalu: elvis napisał(a):
                      > To dla całości sprawy przypomnij tytuł wątku, który skasował moderator. Zatk
                      > ało cię? I słusznie.

Co ty znowu kombinujesz. Co ma wspólnego wątek, z twoim postem do mnie. Odniosłem się do postu a nie wątku. Tak dla przypomnienia to adresowałeś wiersz Tuwima „Na pewnego endeka „ do mnie trzy razy, w trzech różnych wątkach, których tytuły póki co pamiętam. Teraz próbujesz mnie przepytać jaki to wątek, ściemniaj dalej ale nie licz że ci w tym pomogę.
                      Raz niekumaty Elvis niecnota
                      Dorwał małą mysz u płota.
                      Ale poczuł się bezsilny,
                      Bo był niekompatybilny
              • Gość: ? Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 11:24
                O Lysy.. Jak tam Romanow? A czapke nosisz? i nie unikaj mnie.. ;)))
                • Gość: ups Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 18:25
                  łysy tak czapkował romanow, że aż czapkę zgubił ...
                  • Gość: Łysy Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 20:00
                    Tak mi się życie ułożyło że nie muszę nikomu czapkować. A co do wyborów to w pierwszej turze głosowałem na młodego człowieka z Ciechanowa, gdy nie przeszedł do drugiej zagłosowałem na Romanow i tylko dlatego że mam dosyć ciechanowskich układów i układzików biznesowo – towarzysko – partyjniackich. I tyle w tym temacie.
                    • Gość: . Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 20:41
                      No tak,bo to rzeczywiście straszny zaszczyt móc głosować na wardzińskiego!!!!
                      • Gość: belfer Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 21:31
                        a druga strona niby bez układów. ale się uśmiałem. każde ugrupowanie startujące w wyborach ma swój układ i rozprowadza swoich. na jakiej planecie żyjecie?
                        • Gość: Łysy Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:25
                          No belferku teraz zrobiłeś niesamowite odkrycie. Chyba normalne że każda strona „rozprowadza swoich" jak to napisałeś. To już chyba dzieci w przedszkolu o tym wiedzą. Dobrze gdy czynią to z umiarem a nie jak nasz Wardziński. Jakieś przewietrzenie na salonach od czasu do czasu zawsze dobrze wpływało na urzędników.
                          Jeśli Donald Tusk będzie nami rządzić 30 lat jak Mubarak w Egipcie to wynik końcowy będzie podobny.
                          • Gość: ? Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 10:53
                            Ej Lysy... Ale czapke nosisz? ;))
                            • Gość: Zytka Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 11:09
                              Ej, Łysy, ja nie widzę tego umiaru u innych w obsadzaniu stołków swoimi. WSZYSCY politycy są skażeni tym grzechem. Sądząc po wpisach wyraźnie artykułujesz swoje sympatie polityczne, więc obiektywny to ty nie jesteś.
                              • Gość: 01010100011 Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.opera-mini.net 01.02.11, 12:53
                                zgadzam sie z tym
                                • Gość: . Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 15:53
                                  Należy się cieszyć,że mieszkańcy Ciechanowa mają czas na zajmowanie się takimi głupstwami i nie mają najwidoczniej innych problemów.
                              • Gość: Łysy Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 23:17
                                Zytko swoich sympatii politycznych nigdy nie ukrywałem, ale staram się dostrzegać również minusy strony której „kibicuję”, co nie oznacza, że muszę zaraz głośno o tym mówić. Wydaje mi się to lepsze niż stanie w „rozkroku”. Takie stanie jest szczególnie niebezpieczne dla mężczyzny :)
                                Nawet gdybyś starała się być w 100% obiektywna to i tak zawsze ktoś może się znaleźć co zarzuci Ci stronniczość.
                                W tym umiarze w obsadzaniu stanowisk chodziło Ci o min. Grabarczyka ?

• Gość: Łysy Re: Ile schabowych musiała zjeść twoja matka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 23:21
                              Gość portalu: ? napisał(a):
                              > Ej Lysy... Ale czapke nosisz? ;))

Czapeczkę noszę, aczkolwiek nie zawsze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka