Gość: Monika IP: *.gryfwarszawa.pl 31.01.11, 13:09 Czy w salonie Martyny Rogowskiej jest jeszcze jakas inna fryzjerka czy czesze tylko Martyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta887 Re: Salon MR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:25 Nie mam pojęcia. A co Martyna jest zła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Salon MR IP: *.gryfwarszawa.pl 31.01.11, 13:43 właśnie jest dobra i chce isc do niej ale nigdy nie bylam i nie chce sie pomylic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: Salon MR IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 14:37 Nie byla Pani u niej, slyszala ze jest dobra, dlatego pani pyta o inna osobe ? :) od ogloszen jest oddzielny dzial na forum mazowieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka Re: Salon MR IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 15:29 Zależy w czym dobra. Farbowanie odradzam, siostra chciała blond a zrobiła rude. Ale słyszałam, że ładnie czesze, a strzyżenie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzurka fryzurka intymna IP: *.cnow.pl 31.01.11, 16:19 a fryzurki intymne tam robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Salon MR IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 19:03 Czesze tam jeszcze p.Asia. Do p. Martyny zawsze się zapisuje i fryzurki wszystkich zachwycają, tylko trzeba z dużym wyprzedzeniem się zapisywać Odpowiedz Link Zgłoś