Dodaj do ulubionych

Giełda kolekcjonerska/ pchli targ

IP: 83.3.166.* 15.02.11, 10:22
20.02.2011r. / niedziela /godz. 10.00 - 13.00 zapraszamy wszystkich chcących sprzedać, kupić, zamienić a może szukają brakujących elementów do swoich kolekcji / numizmatyka, znaczki pocztowe, książki, muzyka, militaria itp. WSTĘP WOLNY / parter CKiS
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.xdsl.centertel.pl 15.02.11, 11:55
      szkoda, że jest tak małe zainteresowanie tego rodzaju spotkaniem. naprawde mogoły być super- jakby zgłosili sie jeszcze kolekcjonerzy- figurek (słoniki, wazoniki, aniołki, itd.), kamieni, biżuteri artystycznej... może poprostu jest to za mało nagłośnione?? a szkoda.. zwłaszcza odkąd zamkneli antykwariat na pl. kościuszki
      • Gość: Doris Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 11:59
        Zbyt mało wystawców i dlatego mało ludzi przychodzi. Wciąż Ci sami wystawcy są i nic nowego nie ma...Byłam dwa razy i już nie chodzę bo nic się nie zmienia a szkoda. Tak samo było z jarmarkiem bożonarodzeniowym w grudniu. spodziewałam się naprawdę ciekawego wydarzenia, a było bardzo skromnie, bardzo bardzo skromnie. Nawet Piorun miał swoje stoisko w wierszami ;)
        • Gość: Gosia Z. Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 12:06
          A dopalacze będą? To też produkty kolekcjonerskie:)
        • Gość: demo Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 19:20
          Czy pojawiają się na tej giełdzie numizmatycy? folateliści? Jeśli tak, to może się przejdę.
          • Gość: CKiS Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 19:31
            tak
            • Gość: Adam Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 22:54
              ludzie to wy tworzycie tą giełdę... na co wy liczycie? że przyjdziecie poogladać i pojdziecie?
              My tez jestesmy zwyklymi ludzmi ktorzy cos zbieraja i przychodzimy to pokazac, sprzedac wymienic.
              Piszecie ze przychodza te same osoby, a kto ma przychodzic jak wy nic w tym kierunku nie robicie?
              Narzekacie ze w miescie sie nic nie dzieje, ale potrzeba chodz odrobine inicjatywy.
              Jezeli cos zbieracie, to powinniscie byc po stronie wystawcow a nie zwiedzajacych...
              W nie jednym miescie ludzie slono placa za mozliwosc pokazanai sie na gieldzie staroci, a u nas za darmo ciezko ludzi zebrac.
              Poza tym mimo malej ilosci osob mozna i tak wiele sie dowiedziec i wywiazuja sie naprawde interesujace dyskusje.

Niestety mnie w tym miesiacu nie bedzie... praca.
              Ale na przyszły mam nadzieję być.

Pozdrawiam
              Adam
              • Gość: kolekcja Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 11:07
                Popieram przedmówcę. Każdy ma coś w piwnicy, strychu mieszkaniu co może mu zawala. Dla niego rupieć dla innego perełka. Zamiast wyrzucać do śmietnika. Trzeba przyjść z tym czymś. Nie ma co się wstydzić . Trzeba się tylko ruszyć!!!
                • Gość: Gość 21 Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.11, 18:04
                  Jestem za!!!
    • Gość: wega Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 20:38
      A poza giełdą (bo nie każdy akurat dysponuje w danym dniu czasem) gdzie można w Ciechanowie kupić/sprzedać/wymienić numizmaty? Ktoś wie? Chyba nie ma u nas żadnego sklepu numizmatycznego, ani nawet stoiska w jakimś sklepie innej branży?
      • Gość: jako Re: Giełda kolekcjonerska/ pchli targ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 12:58
        Witam czy będzie jeszcze giełda bo byłem o 12 ale się już skończyło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka