Dodaj do ulubionych

Mc Jack CENY!!!

IP: 213.199.253.* 16.02.11, 18:14
Studiuje w Gdańsku i zawsze gdy wracam do mojego rodzinnego miasta,wybieram sie własnie do Mc Jack'a ,bo według mnie to najlepszy KEBAB W MIEŚCIE(był do dziś),wybrałam się dziś tam ze znajomymi.Kebab dość drogi...cena nie adekwatna do porcji(?!)SKÓRY SKÓRY I JESZCZE RAZ TŁUSTE OBRZYDLIWE SKÓRYdo tego po jednym plasterku ogórka i pomidora(dosłownie)fety prawie nie widać a do tego "tona" cebuli!!!
Widziałam też,że powstał jakiś dodatkowy cennik* za zapakowanie jedzenia na wynos trzeba dopłacić(!)tak jak za dodatkowy sos,warzywa,fetę i mięso,wtedy "kebab" wygląda "normalnie"
i kosztuje 15 zł za małą "kanapkę"(zostają tylko tłuste skwary,więc jeśli ktoś lubi to powodzenia) .

Szczerze nie polecam a wręcz odradzam.

Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.tktelekom.pl 16.02.11, 19:32
      Ja tez zawsze tam jezdziłam na kebaba, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze sie spieprzył albo panie tak pysznie robia. Nie smakował mi i juz tam nue jezdze.
      • Gość: Marco Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 20:30
        Właściciel też się tam nie stołuje:)))
        • Gość: ali Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.11, 20:48
          To chyba olbrzymie porcje pochłaniacie, ja zawsze tam chodzę z dziećmi ja małym kebabem najadam się po uszy a dzieci kanapkami,cebuli jak nie lubię to po prostu nie chcę i mi nie kładą ,co wy macie za problem
          • Gość: Majka Re: Mc Jack CENY!!! IP: 213.199.253.* 16.02.11, 20:56
            czytanie ze zrozumieniem kłania się :))
            • Gość: ali Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.11, 21:08
              strasznie wyszkolona w tym trójmieście, Ciechanów za niskie progi
          • Gość: Mike Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.11, 20:57
            Majka... też w Gdańsku studiuje (:p) Gdzie dobry kebab w bułce jest w 3mieście? sopockie kebabistany odbiegają mimo wszystko wszystko.
            • Gość: Miecisława Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 21:16
              Ja się strułam dzisiaj kebebem od turka w rynku. Tfu, skóry, wmieszane stare kawałki, sama kapusta i sos, ani kawałak pomidora czy ogórka. Śmieć jakich mało! Tfu! Psa byłoby szkoda tym poczęstować. Nie ma już gdzie zjeśc w Ciechanowie.
              • Gość: Pup Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.play-internet.pl 16.02.11, 21:26
                To nie jest Turek, tylko Egipcjanin.
            • Gość: T.S. Re: Mc Jack CENY!!! IP: 89.74.93.* 16.02.11, 21:41
              Gość portalu: Mike napisał(a):

> Majka... też w Gdańsku studiuje (:p) Gdzie dobry kebab w bułce jest w 3mieście?
              > sopockie kebabistany odbiegają mimo wszystko wszystko.

w Gdyni na Skwerze Kościuszki, ale w okolicy skrzyżowania z Waszyngtona a moze nawet Żeromskiego, nie pamiętam dokładnie bo kawałek czasu nie byłem już. Kilka miesięcy temu był dobry, mam nadzieję , że się wiele nie zmieniło.
              • Gość: Miecisława Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 22:04
                No tak Egipcjolog:), jak go zwał, tak zwał, kebaba spierdaczył.
          • Gość: Piotr Re: Mc Jack CENY!!! IP: 213.199.253.* 17.02.11, 06:54
            Czy ja wiem czy olbrzymie...wcześniej tam kebab był stosunkowo tani i niestety, ale większy;w tej chwili cena i jakość oraz ilość zaczynają się bardzo rozbiegać, a i nie smakuje jak kiedyś;]
    • Gość: xxx Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.tktelekom.pl 18.02.11, 08:52
      Ceny stanowczo za wysokie.
      Jakość wykonania mizerna.
      • Gość: ... Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.centertel.pl 18.02.11, 21:43
        już był temat o tym lokalu
        ludzie powtarzacie się

Autorka wątku chyba lubi komuś "brudzić"
        • Gość: Majka Re: Mc Jack CENY!!! IP: 213.199.253.* 18.02.11, 23:31
          Brudzić??Dobry żart,przeczytaj kilka innych wątków a przekonasz się co to znaczy "brudzić" komuś,ja wyrażam swoją opinię,od tego chyba jest te forum.
          O takich rzeczach powinno sie mówić,i jak będzie trzeba to jeszcze założę 10 takich wątków...
          Jeśli masz z tym problem to po prostu nie czytaj.

• kot.filemoon Re: Mc Jack CENY!!! 19.02.11, 00:07
            Nie pierwszy,i nie ostatni temat który sie powtarza,ale to i tak NIC w porównaniu do "rankingu" zakładów fryzjerskich,kosmetyczek i makijażystek.
            To tak jak pizza z "szynką" marki TYROLSKA,szkoda słów :)

Pozdrawiam
            • Gość: Opus Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 01:45
              Pisz sobie co chcesz,ale my jedno-zdaniowcy na tym forum i tak będziemy się tam zajadać. A po drugie to polski naród nie rosyjski zawinił w katastrofie w Smoleńsku. To wina naszych pilotów!!
              • Gość: Majka Re: Mc Jack CENY!!! IP: 213.199.253.* 19.02.11, 10:25
                dokładnie :)
    • Gość: jami Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.cnow.pl 19.02.11, 14:57
      w mc jaku jest tak od dawna kochana .
      wszyscy tak go chwalą no ale ten jeden plasterek ogórka i pomidora to mogę sobie w domu zjeść .
      miło mi poznać osobę która sądzi tak jak ja . :))
      • Gość: gosc Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.147.54.43.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 16:26
        ja już od dawna tam nie jadam dobre to było to jedzonko na początku - niestety teraz jak słyszę jest bardzo bidnie ,no ale cóż mamy kryzys jest zima to i warzyw mało ;(
        • Gość: kobi123 Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.25.50.194.net.kth.pl 19.02.11, 23:31
          W Ciechanowie już kawałek czasu nie mieszka ale faktycznie kebaby to straszne dziadostwo. Mc jack spadło na psy,w rynku dostałem szmelc jakich mało, został turek(Egipcjanin)
          ale chyba zmienił mięso na kurczaka i nie nadaje się do jedzenia.Ogólnie brakuje jakiejś porządnej sieciówki wyczyściła by całą konkurencję.
          • Gość: Waldek Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 23:50
            Przede wszystkim od tego trzeba zacząć, że w Ciechanówku nie ma kebabów. To co u nas sprzedają to jakieś jego pochodne albo kebabo-podobne ścierwo. Prawdziwy kebab najbliżej można zjeść w naszej stolicy u prawdziwych Turków. Te kebaby biją na łeb w smaku..."małomiasteczkowe kebabiki". W tygodniu jadę służbowo do Wawy i zajdę pod kebabownię obok skrzyżowania Marszałkowskiej ze Świętokrzyską i poczuję prawdziwy smak Kebabu przez duże K:)
            • Gość: smak Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.11, 00:20
              a ja proponuje wam zrezygnować z kebabów a iść do czerwonego smoka ...dużo, świeżo i po prostu smacznie, naprawdę za 11 zł można się super najeść!!a drugą moją jadłodajnią jest tesali w rynku dziewczyny robią ekstra jedzonko naprawdę jest tam dobrze, jak się zamawia to wiadomo że będzie tego duza porcja i niczego nie będzie brakować
              • Gość: Dorota Re: Mc Jack CENY!!! IP: 213.199.253.* 21.02.11, 10:02
                Na temat Tesali to zdaje się, ze był juz temat na forum...
                forum.gazeta.pl/forum/w,557,104742984,,TESALI.html?v=2
                • Gość: smakoszka Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 12:50
                  naprawde Mc jack sie skepscił.!
                  i to nie chodzi juz o kase , ale o to co jest w tym kebabie.
                  jakies skory ,a nie miesa , 1 plasterek ogorka i pomidora ,a fety to ja nie widziałam od długiego czasu. I wymyslili głupote ,zeby za kebab na wynos trzeba było wiecej płacic. Głupota.
                  z kebabów tylko zosał "Kebab najlepszy w miescie" tam przy ratuszu , chyba tam sa jedynie dobre kebaby i inne rzeczy.
                  • Gość: aga Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.11, 16:01
                    rzeczywiście pyszny ten w mieście można struć się nieźle ,mięso lekko krwiste ale jak tak ktoś lubi,nie polecam
                    • Gość: Gostek Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.11, 16:18
                      Wy chyba w Warszawie na kebabie nigdy nie byliście. Rzeczywiście ktoś tam wyżej napisał. W Ciechanowie nie ma nigdzie kebabów,więc po co ta spinka? A te podróby są rzeczywiście ohydne.
                      • Gość: buhahhaa Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 07:54
                        hahaha panicz z wawy sie odezwal...pierdzielicie wszyscy takie głupoty że się was czytać nie chce bo dyskutujecie o gustach który każdy ma inne więc jaki to ma sens co? to blablanie...cyba nie macie nic innego poprostu do roboty...wawa to prawdziwe kebaby a tu podróby? większych bzdur nie czytałem i kij wam w ryj zgorzkniali malkontenci niedowartościowane ścierwa....na tyle was stać tyle możecie w życiu i to wasz cel.....
                        • Gość: fit Re: Mc Jack CENY!!! IP: 213.199.253.* 22.02.11, 11:05
                          Odbijcie z tą Warszawą ludzie!|

TEMAT Mc Jack CENY!!!
                      • Gość: Opus Re: Mc Jack CENY!!! IP: *.play-internet.pl 22.02.11, 10:21
                        Bo w wawie robia brudasy, dlatego w ciechanowie najlepszy jest u egipcjanina w rynku. A co do wawy jeszcze, kebabowni najwiecej jest na dworcach, wlasnie dla takich wiesniakow, co najbardziej czuja sie warszawiakami.
                        • Gość: Student Re: Mc Jack CENY!!! IP: 213.17.181.* 22.02.11, 17:26
                          Ciechanów to w zasadzie taka większa wioska. Najlepszym przykładem tych wieśniaków są jednostki na tym forum,które obrażają innych ludzi mających swoje zdanie. Obrażanie mniejszości narodowych to typowy przykład jakim kieruje się małomiasteczkowość. To prawda,że w Ciechanowie nie ma kebabów. Od kiedy do kebaba dodaje się ser feta? A te sosy to jakaś porażka. W Ciechanowie nie umieją robić kebabów. Ale jeśli smakują Wam te podróbki to życzę smacznego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka