Gość: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 23:00 piszcie czy podoba wam się pomysł na taką działalność na terenie Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Fryzjer na dojazd IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 11:39 Tak. Jestem za. Bardzo podoba mi sie ten pomysl bo ciezko mi sie kiedy kolwiek wyrwac na godz do fryzjera... Z checia skorzystam z takich usług. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzurka fryzurka intymna z dojazdem IP: *.cnow.pl 23.02.11, 12:50 bardzo podoba nam się ten pomysł; zwłaszcza jeśli można będzie zrobić fryzurkę intymną na dojazd; można zaprosić sąsiadki, sąsiadów i zrobić hurtowe postrzyżyny; supcio sprawa - nie mogę się doczekać na domową wizytę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fryzjer na dojazd IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 16:52 Chyba niemal każdy fryzjer jak go poprosisz, dojedzie do domu.Wiem,że fryzjerka z Awandardy kiedyś dojeżdżała. To żaden nowy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fryzjer na dojazd IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 17:03 Poza tym klientki wolą iść do salonu,bo nie każda lubi pokazywać jak mieszka,nie każda lubi kogoś zapraszać.Jest to niewygodne.Klientka lubi iść do salonu by się odstresować.Robienie fryzury w domu wiąże się zawsze z pewnym dyskomfortem. No i oczywiście wtedy trzeba brać taniej za strzyżenie,malowanie,czesanie,bo zużywasz jej wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Fryzjer na dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 11:36 jest wiele kobiet które nie mogą wyrwać się z domu i to mogło być dobrym rozwiązaniem .A fryzjer przychodzi zrobić swoje a nie po pokojach zglądać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: Fryzjer na dojazd IP: *.play-internet.pl 02.03.11, 21:13 Bardzo dobre rozwiąznie, sama korzystam z takich usług, i sama prowadzę działalność z dojazdem do klienta w usłudze trwałego przedłużania rzęs i tez żadko co mam czas na kilkugodzinne siedzenie u fryzjera, popieram, więc jak myślisz o czyms takim to sie nie zastanawiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Fryzjer na dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 19:26 jak najbardziej , wiele kobiet które mają małe dzeci nie mogą sobie zbytnio pozwolić na wypad do miasta do fryzjera , i napewno byly by zadowolone gdyby cos takiego było . ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fryzjer na dojazd IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 19:39 Ależ przecież już ktoś napisał,że jest coś takiego w Ciechanowie i że praktycznie w każdym salonie można zamówić sobie fryzjera na dojazd. Fryzjerzy jednak i tak największą kasę zarabiają na tych,którzy przychodzą do salonu,bo tych co zamawiają wizyty w domu jest bardzo niewiele. A nawet jeśli,to nie tylko to czy przyjedziesz do domu jest ważne.Najważniejsze są twoje umiejętności,bo jeśli jesteś fryzjerką-paskudziarką to nikt z Twoich usług nie będzie korzystał.Mimo wygodnego dojazdu do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś