Gość: Borys IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 16:04 Zwracam się do posiadaczy quadów (obojętnie jakich) w Ciechanowie i okolicach- zróbmy jakieś spotkanie i pojeździjmy po okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 19:08 jak najbardziej jestem za:) tylko jakos konkretno date, w weekend i godzine i mozemy sie gdzies spotakc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Jazda quadem IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 08:52 Ok chętnie. A skąd jesteś czym jeździsz i twój wiek bym chciał wiedzieć bo dzieciaki odpadają z racji mojego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jazda quadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 23:03 konkrentnO... nawet autokorekta nie pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhbsd Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 22:04 jak najbardziej jestem za tylko nadmieniam iz jestem kobieta jesli to nie problem oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Jazda quadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.11, 09:26 Jasne że płeć nie ma znaczenia. Tylko tak jak już wcześniej pisałem chciałbym zorganizować grupę osób w podobnym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszly Re: Jazda quadem IP: 212.160.172.* 07.03.11, 10:58 troche off Mozecie napisac jakie macie modele quadów, ja przymierzam sie i nie wiem co kupic w miare dobrego na poczatek i oczywiscie w miare niedrogiego ;) najlepiej ze skrzynia w automacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 16:47 mam 25 lat i quada 200 cm proponuje w sobotę się spotkać tylko kwestia gdzie i o której Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajsaj Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 22:08 ja mam 23latka i yamahe 250 cm a ten weekend odpada jak dla mnie - szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Jazda quadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 10:49 Panowie fajnie że jest jakieś poruszenie na tym wątku i myślę że termin to kwestia dogadania. Ale cieszę się że są chętni. Proponuję tymczasem pomyśleć nad jakimś miejscem na jakiś wypad. Myślę że będziemy w kontakcie i się dogadamy. Ja jako miejsce to bym proponował lasy krubina i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 17:24 mogą być lasy, moze byc ten tor koło konopek co są zawody, więc moża cos wymyslec, dla mnie za tydzień odpada bo ja mam szkołe wiec tylko ten weekend zostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jazda quadem IP: *.centertel.pl 08.03.11, 22:38 do lasu państwowego nie wjeżdżać mi ! jeden taki już szalał po ościsłowskim i przybulił mandat. Jak chcecie po lasach pośmigać to prywatny lub zasadźcie sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 17:42 jak ktoś bylby chętny do pośmigania to można się umówić w sobotę np na 13 -14 gdzieś pod lasem krubińskim lub na smiecinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 17:48 i co znajdą sie jacys chętni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Jazda quadem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 19:47 Wejdźcie na link zamieszczony poniżej a wiele spraw stanie sie dla Was jasnych www.nowenowe.pl/?pwid=b8695af34ceb41598aa33f4ff494f720 Odpowiedz Link Zgłoś