Gość: U P C IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.11, 18:25 czy ktoś się orientuje od kiedy UPC zacznie w Ciechanowie nadawać cyfrowy sygnał i jakie osiedla obejmie na początku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Na zdrowy rozum Re: cyfrowa UPC Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 19:39 Pisałem do UPC. Odpowiedzieli po kilku dniach. I tak to wygląda: Szanowny Panie, nawiązując do otrzymanej wiadomości, informuję, że aktualnie w Pana miejscu zamieszkania nasza firma nie ma możliwości technicznych do świadczenia usługi telewizji cyfrowej Zapewniam, że staramy się poszerzać zakres naszej działalności, nie wykluczam zatem , że w przyszłości będziemy mogli udostępnić Panu wszystkie UPC Polska. Niestety, aktualnie nie jestem w stanie precyzyjnie wskazać terminu. O wszelkich nowych rozwiązaniach będziemy starali się informować na bieżąco. Postawiłem antenę kierunkową na Raszyn a przy okazji łapie mi PKiN no i mam 13 programów [w tym Polsat HD i TVN Wa-wa] Odpowiedz Link Zgłoś