Dodaj do ulubionych

Centrum handlowe Kargoszyńska

IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 15:23
Jak się Państwu podoba centrum handlowe Kargoszyńska? Są sklepy i usługi (poczta), ale stan parkingu jest niewystarczający. Ponadto brak bankomatu i kawiarni.
Obserwuj wątek
    • Gość: klk Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.11, 15:35
      a gdzie to jest? to coś nowego?
      • Gość: Gość Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 15:52
        Nie,

istnieje chyba od lat 80-tych. Jest studio fitness, poczta, Lotto, kwiaciarnia, sklep firmowy z produktami mleczarskimi, salonik prasowy, sklep odzieżowy, sklep spożywczy, market spożywczo-przemysłowy ...
        • Gość: klk Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.11, 16:03
          a już wiem to taki stary obskurny budynek z pocztą u góry
          • Gość: mieszkanka Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 18:48
            To nie jest żadne centrum handlowe tylko pawilon. Ale fakt, miejsca parkingowe by się przydały, ale co z tego
            • Gość: Gość Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 08:28
              Centrum handlowe starszego typu. Jakich sklepów/usług w nim jeszcze brakuje?
              • Gość: 1x2 Re: Centrum handlowe Kargoszyńska.hahahahahaha IP: *.tktelekom.pl 09.03.11, 10:19
                totalne dziadostwo,jak i cały kargoszynek.czy wy tam ludzie śpicie,że tego nie widzicie.
                • Gość: Gość Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 17:52
                  Może jakieś konstruktywne propozycje? Kawiarnia, restauracja, bankomat ....
                  • Gość: wiki Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.180.245.229.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.03.11, 15:47
                    może szalet miejski?
                    • Gość: mieszkaniec Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 23:52
                      W sumie jakaś małą kawiarenka by się przydała ale chyba nie ma na nią miejsca w tym "centrum handlowym". Ktoś dobrze napisał, to jest taki stary obskurny pawilon, zbudowany w czasach PRL-u i na dzień dzisiejszy zapomniany. Tynk odpada, a po nocach straszy! Jednak nie to nam mieszkańcom spędza sen z powiek... Stan parkingu jest tragiczny. Przez większą część dnia my mieszkańcy nie mamy gdzie zaparkować. Uliczka dojazdowa do owego centrum handlowego? Kierowco jeśli masz samochód o niskim zawieszeniu, lepiej tu nie wjeżdżaj. Nie ukrywajmy że znalazłoby się tu miejsce na dosyć spory parking gdyby powycinać drzewa dookoła tego PRL-owskiego pawilonu, ale cóż... Kargoszyn to chyba już zapomniana część naszego miasta a szkoda bo osiedle jest ładne i spokojne. Pozdrawiam!
                      • Gość: . Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 00:56
                        Powycinać drzewa? Po co? Z tych pawilonów i tak korzystają w większości mieszkańcy osiedla Kargoszyn a skwerek,o którym mówisz to dobre miejsce do posiedzenia lub pospacerowania.Ja tam wolę park niż parking!
                        Kawiarni też nie ma sensu otwierać,bo przecież nie będzie ona miała klientów.Kargoszyn to odludzie więc tylko pomysł z pijalnią piwa może wypalić.
                        A Ty autorze chyba Centrum Handlowego nie widziałeś skoro te pawilony określasz w ten sposób(to czym przy tym są Złote Tarasy o_O).Oczywiście proszę tego nie brać jako złoścliwość.
                        Ogólnie Kargoszyn jest fajny.18 lat tam mieszkałam.Mam sentyment do tego miejsca a suma summarum to chyba najlepsze osiedle w Ciechanowie.Chociaż dużo osób narzeka na ulicę Asnyka...
                      • Gość: joł Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 01:04
                        a ja rozwinę myśl poprzednika "mieszkańca" - po co ograniczać wycinkę drzew tylko do okolic pawilonu na Kargoszynie. Powycinajmy wszystkie w okolicy. Wycinajmy w mieście, powiecie, województwie, kraju, na kontynencie - oj nie, bo tam dbają o drzewa... Co za frajerzy...
                        • Gość: . Re: Centrum handlowe Kargoszyńska IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 01:36
                          Wtedy umrzemy z braku tlenu.
                • Gość: Baszanka Re: Centrum handlowe Kargoszyńska.hahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 08:08
                  morda pajacu, w dupie byles gowno widziales tyle powiem na temat twojego postu
                  • Gość: Rob Re: Centrum handlowe IP: *.cnow.pl 11.03.11, 08:30
                    My ludzie młodzi jesteśmy przyzwyczajeni do innego rodzaju centr handlowych . Dla mieszkańców Kargoszyna gdzie w większości to ludzi starsi ,emeryci ,renciści to taki pawilon to full wypas! sklep jest? jest! warzywniak? jest! kiosk? jest! poczta? jest! biblioteka? jest a nawet i fryzjer jest! i kwiaciarnia! a nawet lotka tam wyślesz!!!!!!!!!!!! wiem co mówię bo słyszę jak moi rodzice są zadowoleni z tego pawilonu a i sąsiedzi ( starsi ludzie) też! texty NA CO NAM JEŹDZIĆ NA MIASTO JAK TU MAMY WSZYSTKO POD RĘKĄ A 50 METRÓW DALEJ APTEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    to tak pokrótce odnośnie pawilonu! bardziej przeszkadza tym co tam nie mieszkają niż mieszkańcom. z poważaniem
                    • Gość: teba Re: Centrum handlowe IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.11, 10:32
                      słuszna wypowiedź.
                      • Gość: A Re: Centrum handlowe IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 18:47
                        To nie jest złe centrum handlowe. Ale kawiarni z WiFi brakuje. Miejsce chyba by się znalazło (na 1 piętrze). Przydałaby się winda. Może sklep RTV-AGD? Patrząc na budynek, chyba duża jego część jest niewykorzystana - np. przeszklony pasaż. Pozostaje kwestia standardu parkingu.
                        Może warto zabudować schody?
                        • Gość: Gość Re: Centrum handlowe IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 17:03
                          Może pub, może kawiarnia. Może sklep z telefonami.
                          • Gość: ja Re: Centrum handlowe IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 12:13
                            jeszcze została otworzona jaskinia solna i jest przychodnia rehabilitacyjna po drugiej stronie ulicy. A drzewa niech zostaną, nikomu nie przeszkadzają, dla niektórych najlepiej by było zabetonować cały ten Ciechanów.
                            • Gość: Piotrek Re: Centrum handlowe IP: *.play-internet.pl 13.03.11, 12:32
                              Tak, powycinac wszystko, a na srodku postawic pomnik JP II.
                    • Gość: Piotrek Re: Centrum handlowe IP: *.play-internet.pl 13.03.11, 12:31
                      Ja jestem mlody, a jakos nie teskno mi do wielkich centr handlowych, wrecz przeciwnie, irytuja mnie takie miejsca.
                      • Gość: kaśka Re: Centrum handlowe IP: *.cnow.pl 13.03.11, 16:29
                        przyjechałam na urlop do rodziców i zauważyłam że w markecie jest jakiś spory remont
                        czy ktoś wie co tam będzie?
                        • Gość: AAA Re: Centrum handlowe IP: 195.116.169.* 13.03.11, 18:28
                          MARKIET SIE REMONTUJE PRZEJOØ GO OLEWNIK WIÉC BÉDZIE MIÉSNY I SPOÆYWKA
                          • Gość: ? Re: Centrum handlowe IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 19:00
                            A kiedy koniec remontu? Bo to juz trwa kawal czasu
                            • Gość: AAA Re: Centrum handlowe IP: 195.116.169.* 13.03.11, 19:18
                              W POLOWIE MARCA MA BYC OTWARCIE
                              • Gość: 33 Re: Centrum handlowe IP: 80.50.127.* 14.03.11, 18:18
                                proponuję powołać kosorcjum i po odkupieniu oddotychczasowych właścicieli pobudować centrum na 15 pieter.powodzenia
                                • Gość: Gość Re: Centrum handlowe IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 22:53
                                  Dużo zmian: nowoczesny market na parterze, podobno kawiarnia na tarasie na piętrze ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka