Gość: Nika IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 09:36 Witam, gdzie w Ciechanowie można rekreacyjnie pobiegać? jakie są najlepsze miejsca, gdzie Wy biegacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 11:17 Wszedzie, no chyba ze boisz sie podsmiechiwania pod nosem zascianka ciechaMowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.231.50.115.koba.pl 10.03.11, 12:09 pola lezące pomiędzy żuławami a krubinem. co kto lubi, ale po asfalcie u nas nie ma gdzie biegać, a jak ma być teren urozmaicony to wole polną drogę niz chodniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Gdzie można pobiegać? IP: 213.199.253.* 10.03.11, 15:52 każdy "kumaty" wie,że po asfalcie się nie biega,chyba że gonisz uciekający autobus :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 19:35 ddd a na tych polach nie ma spuszczonych psów? bo tam często ludzie z psami na spacery chodzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek88 Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 19:55 Moja trasa Pułtuska - Działki za Szpitalem - Kąty - Opinogóra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 20:15 A co to średniowiecze,że nawet pobiegać nie można? Ja biegałam 5 lat temu,normalnie,bez skrępowania.W życiu bym nie pomyślała,że w joggingu jest coś dziwnego dla otoczenia o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.03.11, 02:50 Ja biegam rekreacyjnie już kilka lat !Powiem szczerze że jest kilka fajnych miejsc do biegania!Stadion,bieżnie tartanowe przy szkołach(świetnie się sprawdzają do treningów szybkościowych) las śmieciński,pola za żuławami,krubin,parki(szczególnie ten przy kanałach)i wiele innych miejsc! Ja biegam ostatnio ulicami Ciechanowa i nie planuję sobie tras!Fajnie jest przebiec się przez deptak...wszyscy się przyglądają! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 07:17 No bo wiśnioki patrzo ze ktos biego gupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 23:33 jesli mieszkasz w centrum pokaze Ci swoja trase mozemy biegac razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były mieszk.C-nowa Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 12:23 ja biegam dookoła jezior, mam parę ulubionych lasów i parków w mieście. zwłaszcza las miejski - największy w Europie, dużo tras do biegania i jezdżenia rowerem, lub park Kusocińskiego w centrum miasta. Szkoda tylko, że na takie przyjemności moglem sobie pozwolić, dopiero , gdy zamieszkałem w Olsztynie... ale nie żałuję tej decyzji ;-) Mieszkając w Ciechanowie raczej nie biegałem, bo nie było gdzie za bardzo pobiegać ;/ chyba że gdzieś na pola uprawne za miasto, ale też mało urocze widoki ;/ pozdrawiam i zachęcam do przyjazdu do Olsztyna - naprawdę warto i jest gdzie pobiegać, popływać i pojeździć na rowerze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były mieszk.C-nowa Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 12:35 a i jeszcze jedno: nie piszę tego w żaden złośliwy sposób, jak niektórzy mieszkańcy tego miasta mogą to odebrać. Piszę tylko, żeby zachęcić osoby, które nie widzą żadnych perspektyw w tym mieście, aby nie bali się ryzykować. Ja zaryzykowałem, przeprowadzilem się do Olsztyna i nie żałuję. Mam żonę z Olsztyna, pracę - nie narzekam. A w wolnym czasie nie musze wyjeżdżać z miasta, żeby miło spędzić czas - na wiosnę mogę połowić sobie ryby w Olsztyńskich jeziorach, pobiegać w centrum miasta, lub w którymś olsztyńskim lesie, latem - popływać, jesienią iść na grzyby, jagody, a zimą pozjeżdżać na snowboardzie lub nartach w mieście , albo za miastem na stoku na Rusi (5km od Olsztyna). Poza tym przejdę się nieraz do teatru, kina, a w najbliższym czasie również do filharmonii którą niedługo otworzą. naprawdę na rozrywkę w mieście nie narzekam. Tak więc zapraszam wszystkich, którzy jeszcze się wahają do zamieszkania w stolicy Warmii. To była jedna z moich lepszych życiowych decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 14:58 No fajnie masz kolego, ale chcę Ci powiedzieć, że mim tego że mieszkam w Ciechanowie również jeżdżę raz w miesiącu do Teatru i wiele innych osób urozmaica sobie w ten sposób wolny czas. Naprawdę nie trzeba mieszkać w większym mieście żeby gdzieś ,,bywać". Przyznam Ci jednak rację, że Olsztyn jest na pewno atrakcyjniejszym miejscem niż nasze małe miasteczko. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Om Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 15:50 Julia w centrum nie mieszkam ale blisko niego ;) jaka jest Twoja trasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.03.11, 18:11 Droga Julio może pobiegamy razem?Są jacyś inni zainteresowani?Fajnie by pobiegać taką grupką...ewentualnie z Julią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 22:03 Julia jaką masz trasę? Ja chętnie pobiegam tylko najpierw musiałabym powoli żeby kondycję wyrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 22:29 julia wlasnie wrocila z biegania :) moja dzisiejsza trasa to przy zamku prosto az do ulicy gostkowskiej potem na rondo , przy basenie, przy ożełku caly czas prosto i jestem w centrum (dzis dosc krotka trasa)... nadmieniam iz biegam tylko w godzinach wieczornych badz pozno wieczornych nawet po 23.30... jak sa jacyś chetni jak najbardziej polecam swoje towarzystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 22:33 jezeli chodzi o krotkie dystanse i powoli no problemo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Gdzie można pobiegać? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.03.11, 06:22 Wieczorne bieganie... czemu nie? Jak często biegasz Julio? Może Nika się przyłączy? Kto ma ochotę pobiegać? Odpowiedz Link Zgłoś