Gość: 666 IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 21:32 DZIŚ NA TRAWNIKU POD BLOKIEM ZNALAZŁEM PSIĄ KUPĘ CO ROBIĆ [BIGOS A MOŻE COŚ LEPSZEGO] DORADŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość:   Re: KUPA IP: 31.63.56.* 22.04.11, 21:37 Pierożki. Mąkę na ciasto rozrób psimi sikami z windy. Potem częstuj tym właścicieli psów których podopieczni zostawiają snikersy na trawnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: KUPA IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 21:56 ŚWIĘTA[RACJA] ONI POWINNI TO ZJADAĆ.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha! Re: KUPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 01:07 sorry, ale pies kojarzy mi sie z budą. Jakos irytuje mnie fakt trzymania psa w mieszkaniu (bloku!). Te psy są najczęściej zidiociałe, pozbawione instynktów, a o właścicielach nie wspomnę. Sprzątanie to podstawa! Do tego te psy, które znajduje sie w lasach przywiązane do drzew! Jak sie jakis rolnik nie zlituje, to psina umrze. Kretyni - jedziecie równo po wsi, ale nikt z ludzi mieszkających na wsi niegdy by sie do czegos takiego nie posunął. Mój ojciec przygarnął już trzy takie psy. Pies to odpowiedzialnosc a nie zabawka! Odpowiedz Link Zgłoś