Gość: MONIA IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 28.01.11, 16:11 Wybieramy się w sierpniu z rodziną do Achtopolu- Kompleks GENESIS. Czy ktoś może tam był i może opisać czego można się spodziewać ? Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radoslawmajak Re: Achtopol 03.03.15, 12:09 To cudowne miejsce, nasze ulubione chyba z całej Hiszpanii. Dziadkowie zabrali mnie tam od kiedy skończyłem 7 lat i tego czasu wychodzi tak jakoś że udaje się wyjeżdżać na urlop praktycznie w każde lato. Teraz mam dwadzieścia trzy lata i i bez wątpienia Hiszpania to moje ulubione miejsce gdzie razem z rodziną i z kuzynami wybieramy się na wypoczynek. Szczerze polecam wam wszystkim to wspaniałe miejsce w naszej części świata. miejscowosci.info/bulgaria/achtopol pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
polecmag Re: Achtopol 03.03.15, 12:33 To kochasz Hiszpanię czy Achtopol ?????????????? buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
anuusia_80 Re: Achtopol 05.03.15, 15:15 spamuje ;) w innym poście ma 34, 31, a tu 23 lata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Achtopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.15, 15:19 achtopol w hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś