Dodaj do ulubionych

koncert z przytupem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 20:13

Pierwszy z cyklu koncertów prezentujący zespoły folklorystyczne z Mazowsza. Koncert prezentujący polskie tańce narodowe i regionalne.
Występują:
- Ludowy Zespół Artystyczny „Ciechanów” CKiSz
„Mały Ciechanów” działający przy Szkole Podstawowej nr 5 w Ciechanowie;
- Zespół wokalny „Rewelersi” z GOK Opinogóra;
- Anna Paś, Rafał Sawko – tancerze
- Rafała Sawko – instruktor taneczny w mazowieckich szkołach tańca, były tancerz zespołu MAZOWSZE, niezależnie od tego pracuje w Nowodworskim Ośrodku Kultury.
Anna Paś – Absolwentka Szkoły Baletowej i Akademii Muzycznej w Łodzi. Tancerka zespołu MAZOWSZE..
8 maja godz. 17.00 sala widowiskowa CKiS
Sala widowiskowa; wstęp 10zł / kasa kina Łydynia
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:13
      brawo!!!!!ale kogo interesują tego typu imprezy????!!!! prawdziwych znawców sztuki!!!! nie ma już cepelii na Warszawskiej to jest w CKiSz!!!!!
      • Gość: stary Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:18
        Jak to, przecie to powiatowy eksportowy zespół pieśni i tańca , reprezentujący was mieszkańców i nie chcecie tego wspaniałego zespołu zobaczyć?
      • Gość: zainteresowana Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:19
        Cepelia przynajmniej jest Polska - a nie Made in china.
        Jesteś Polakiem poznaj swoją kulturę i tradycję - w tym naprawdę NIC ZŁEGO NIE MA.
    • Gość: xyz Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:29
      wiec niech się bawi dyrektor tańcząc wokół swych dzieł sztuki
      • Gość: lud Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:35
        LZA to ulubieńcy ludu.
        • Gość: gość Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 22:56
          Dyrektor też tam tańczy?
    • Gość: GOŚĆ Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:58
      I później się dziwić, że na tego typu imprezach nikogo nie ma, albo są jakieś garstki:) Aż kląć się chce:) Kiedy Dyrektor zacznie używać rozumu, słuchać ludzi? Jaka jest propozycja dla młodych ludzi?
      • Gość: lud Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 23:02
        Przecie w LZA Ciechanów tańczą sami młodzi ludzie i robią to wspaniale.
      • Gość: ckis Re: koncert z przytupem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 11:51
        Folklor
        8.V. (niedziela) godz. 17.00, sala widowiskowa CKiSZ
        "KONCERT Z PRZYTUPEM" - pierwszy z cyklu koncertów prezentujący zespoły folklorystyczne z Mazowsza. Koncert prezentujący polskie tańce narodowe i regionalne Występują: Ludowy Zespół Artystyczny „Ciechanów” CKiSz „Mały Ciechanów” działający przy Szkole Podstawowej nr 5 w Ciechanowie; Zespół wokalny „Rewelersi” z GOK Opinogóra; Anna Paś, Rafał Sawko – tancerze Rafała Sawko – instruktor taneczny w mazowieckich szkołach tańca, były tancerz zespołu MAZOWSZE, niezależnie od tego pracuje w Nowodworskim Ośrodku Kultury. Anna Paś – Absolwentka Szkoły Baletowej i Akademii Muzycznej w Łodzi. Tancerka zespołu MAZOWSZE.
        Bilet: 10zł kasa kina.

Muzyka rozrywkowa
        15.V. (niedziela) godz. 17.00, sala widowiskowa CKiSZ
        Koncert Grażyny Łobaszewskiej i zespołu Ajagore.
        Bilety: 35zł (kasa kina Łydynia).

Grażyna Łobaszewska - polska wokalistka i kompozytorka. Znana z takich piosenek jak Czas nas uczy pogody, Piosenka o ludziach z duszą, Brzydcy czy Gdybyś. W latach 1978-1983 była wokalistką zespołu Crash. Wystąpiła z nim w koncertach głównych Jazz Jamboree w Warszawie w latach 1977-1978 i w 1981. W latach 1983-1989 współpracowała z jazz-rockową grupą Cancer. Z Crashem i Cancerem dokonała nagrań radiowych i telewizyjnych. Występowała i nagrywała także z zespołami Janusza Komana, Alex Bandem Aleksandra Maliszewskiego, Grupą Doktora Q Tadeusza Klimondy i z orkiestrą Zbigniewa Górnego. Dokonała licznych nagrań archiwalnych dla Regionalnej Rozgłośni Polskiego Radia w Poznaniu i centrali w Warszawie z czołowymi muzykami jazzowymi, m.in. z Januszem Skowronem i Krzysztofem Ścierańskim. Od 1997 współpracuje z Triem Jarosława Śmietany. Brała udział w festiwalach jazzowych w Kaliszu, Krakowie, Lublinie, Wrocławiu, a także za granicą, w Danii, Szwecji, Hiszpanii, RFN i Kuwejcie. Uczestniczyła w trasach koncertowych po USA i Francji.

Na koncercie w Ciechanowie zaprezentuje utwory ze swojej najnowszej płyty " Dziwny jest", w hołdzie Czesławowi Niemenowi, na której znajduje się 11 utworów z repertuaru Cz. Niemena. Będą także największe przeboje artystki.

Inne
        26.V. (czwartek) godz. 18.00, sala widowiskowa CKiSZ
        Koncert z okazji Dnia Matki pod patronatem Sławomira Morawskiego Starosty Ciechanowskiego. W koncercie udział wezmą: Małgorzata Kubala – sopran; Robert Cieśla - tenor; Mariusz Dubrawski - fortepian; Wojciech Gąssowski - prowadzenie. Wstęp 15,- zł

Muzyka rozrywkowa
        27.V. (piatek) godz. 19.00, Kawiarnia Artystyczna CKiSZ
        XIV Spring Blues Night - koncert klubowy. Wystąpią: OUTSIDER BLUES, WHY DUCKY?, ROMAN PUCHOWSKI, MORELAND & ARBUCKLE.
        Bilet: przedsprzedaż - 25zł, w dniu - 30zł. Bilety kasa kina.
        • Gość: :):):) Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 16:10
          Koncert z przytupem - "koncert "obejrzą jak zawsze sami wykonawcy albo ich rodzice. Osób postronnych będzie :) no powiedzmy 10 osób nie więcej. Grażyna Łobaszewska :) po co pisac jej zyciorys"co, gdzie z kim i kiedy" mozna przeczytac na portalach jak ktoś zainteresowany. 1/3 sali i to już będzie sukces. Koncert z okazji Dnia Matki :):)):): dobry pomysł ale nie w ten sposób:):): nie z takimi wykonawcami. Które dziecko wytrzyma to np przez godzinę. Skoro Dzień Matki wiec myśle ze dzieci powinny zaprosic na ten "koncert" mamy. Miły dzień i w życiu nie chciałabym spędzic go w taki sposób. Te 10 zł lepiej wydac na lody dla mamy-posiedziec z nią na ławeczce w parku, moze gdzieś nad wodą, porozmawiac,pośmiac się. Przewiduję frekwencję gdzieś w granicach 0 nie licząc pracowniów Starostwa :)):): bo tak wypada skoro pod patronatem Starosty no i pracowników CK robiących za" klakę". Koncert klubowy :):):):):):jak nic nie wypala, trzeba wszystko odwoływac bo lipny koncert wtedy robi sie bluesa :):) od 100 lat te same zespoły dyżurne. w ilosci trzech "sztuk" brzydko mówiąc za co z góry przepraszam:) nie mam nic do bluesa:):):):)) Czekam na wiecej, to juz przerabialiśmy ze 20 lat. Dajcie nowe zespoły młodzi aż sie palą zeby pograc.Ale wara im od DK stare rządzi.
    • Gość: uczestnik przyjęć Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 23:11
      skąd dyrektor ma wiedzieć co się ludziom podoba - on wie co się ma ludziom podobać i tu jest problem
      • Gość: piwko Re: koncert z przytupem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 09:16
        Ludziom sie podoba piwo to znaczy , że dyrektor ma serwować piwo w domu kultury?
    • Gość: do piwka Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 10:39
      a szampana ruskiego nie serwują na wernisażach...?
      • Gość: :):):) Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:33
        Pierwszy z cyklu koncertów i ostatni jak sądzę. Tego typu imprezy robi się w plenerze a nie na sali widowiskowej. KUPALNOCKA to wypali ,a nie " odgrzewane kotlety" ciągle to samo, zwykłe zapychanie dziury aby pokazac że coś się robi.
    • Gość: zaciekawiona Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 23:30
      Dla każdego to co lubi - są majówki z piwem, dyskoteki, imprezy, ale także coś innego. I raz do roku miło jest zobaczyć inną - lepszą kulturę - a nie to promują media.
      A tak na marginesie - aby tańczyć taniec ludowy trzeba mieć niezłą kondycję
      • Gość: haha Re: koncert z przytupem IP: 87.206.190.* 04.05.11, 23:37
        Co do kondycji to sie z zgodze bo sam kiedys tańczyłem ale żeby to robic za kase w jakimś pomieszczeniu to lipa powinni to zrobic na otwartej przestrzeni dla wszystkich a nie dla nielicznych.
      • Gość: ok Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 22:13
        zgadzam sie do tego dochodzi jeszcze spiew w trakcie ukladu, to naprawde ciezka praca
    • Gość: taneczny Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 23:57
      "klaszczmy w dłonie żeby było nas więcej"
    • Gość: ;D Re: koncert z przytupem IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 14:09
      Ja tam chętnie przyjdę ;D 10 zł to chyba nie jest tak dużo i raz na jakiś czas można spróbować czegoś innego ;D
    • Gość: ZACHWYCONA Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 21:25
      JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM KONCERTU. BRAWO DLA ORGANIZATORÓW, WYKONAWCÓW I INSTRUKTORÓW. CAŁOŚĆ BARDZO CIEKAWA I WCALE NIE NUDNA. BYŁO SUPER!!!!!!!!
      • Gość: marek zalewski Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 22:25
        Witam...
        zapowiadało się w/g malkontentów, że przyjdzie mało osób, ale... nie było tak źle a nawet bardzo dobrze. Sala prawie pełna. Ludzie zadowoleni i zaskoczeni , że w tak niecodzienny sposób ,,podano'' im ten rodzaj muzyki. Był taniec ludowy i śpiew, scenki rodzajowe ale też i humor ale również ,,atrakcje''. Dla mnie ważne, że CKiS w końcu COŚ sam ,,wyprodukował''. Jest to już druga produkcja CKiS w tym półroczu. Pierwsza produkcja to spektakl ,,Zaginiony skarb'', zrealizowana wspólnie z stowarzyszeniem Akademia Kultury. No i wreszcie po dłuższym czasie ,,uśpienia'', Ludowy Zespół Artystyczny Ciechanów pokazał się w jednorodnym koncercie a nie tylko jako dodatek... do imprezy. Pokazali prawie pełny repertuar, koncert z fabułą i humorem. Pięknie zaprezentowały się też dzieciaki z LZA - Mały Ciechanów. Wielkie dzięki Panie dyrektorze Wiesławie Burba. Szkoła ma wiele talentów tańczących i śpiewających w tym zespole. Myślę, że zasilą w przyszłości LZA. Dzieciaki były wspaniałe. Panowie z Opinogóry, ,,Rewelersi'' też fajnie się przypomnieli. Dziękuję Panowie. Ach... wszystkim DZIĘKUJĘ. Cieszy mnie to , że koncert był przyjęty entuzjastycznie.
        pozdrawiam
        • Gość: super Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 22:46
          eciechanow.pl/aktualnosci/kultura-i-rozrywka/655-koncert-z-przytupem-w-ckisz-zdjecia.html
        • Gość: paciorek Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 09:41
          Ile w sobie trzeba mieć obłudy i hipokryzji,aby po tak licznych publicznych wypowiedziach dyskredytujących LZA,/że trzeba do nich dopłacać,że mają stowarzyszenie to niech zarabiają,że po co tylu instruktorów itp,itd/... dziś bez zająknięcia się zachwycać.Ten zespół funkcjonuje od 25 lat,dzięki garstce zapaleniców z kodem ludowości i patriotyzmu.Zespół dawał każdego roku po kilka koncertów w Ciechanowie,Polsce i Europie i dalej to będzie robił pod warunkiem ,że POpaprańcy- typu Zalewski- nie będą MU przeszkadzać.
          • Gość: marek zalewski Re: koncert z przytupem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 10:15
            paciorek klepiesz ten swój paciorek nie znając moich wypowiedzi na temat zespołu ...
            - po pierwsze miałem z zespołem LZA ważne spotkanie na początku roku i to ONI mi powiedzieli, że zespół nie był wykorzystywany koncertowo przez CKiS /nie licząc grania do przysłowiowego kotleta przy tzw.okazji/ i to ja spowodowałem, że będzie inaczej... że będziemy w CKiS ,,produkować'' koncerty czyli grać dwa trzy razy w roku normalne/pełne koncerty tego zespołu...bo jak mówili członkowie/kierownictwo tego zespołu nie rozumieją dlaczego nie byli w ten sposób ,,wykorzystywani'' w CKiS. Byli nie wiedzieć czemu ,,uśpieni''... i nie pleć bzdur bo nie znasz faktów...
            - zespół utrzymywany jest przez CKiS . kosztuje rocznie około 50 - 60 tysięcy złotych. CKiS musi te pieniądze zarobić, żeby zespół utrzymać. I tu zdania nie zmienię, bo to są fakty... dotacja dla CKis jest niewystarczająca, żeby mógł on normalnie funkcjonować... pracownicy narzekają, że mało zarabiają - myślę, że między innymi dlatego iż to co ,,zarabia'' CKiS idzie też na utrzymanie zespołu LZA ... i tutaj zdania nie zmieniłem... to są fakty... nie pleć więc bzdur.
            - A jeżeli chodzi o to , że reprezentują GODNIE ziemię ciechanowską, że są fantastyczni w swojej robocie .. zarówno ci ,,duzi'' jak i ci ,,mali'', to też moje zdanie na ten temat... i proszę nie przeinaczać moich słów...
            - Zespół LZA, jak zawsze twierdziłem był i jest bardzo potrzebny... i nie pleć bzdur o jakiejś hipokryzji... tylko trzeba znaleźć sposób na jego NORMALNE finansowanie tego REPREZENTACYJNEGO zespołu... i tu jest problem...
            Centrum Kultury i Sztuki na dzień dzisiejszy po prostu nie stać ... generujemy długi.
            - najpierw poznaj fakty i nie kieruj się ,,jadem'' a spróbuj mnie i pracowników CKiS zrozumieć.
            pozdrawiam
            • Gość: instruktorLZA Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 20:44
              Utrzymanie zespołu to płace dla 3 pracowników, którzy od lat pracują w zespole. koszt w rocznym rozrachunku dla trzech osób wynosi ok. 23tyś, a nie 50 tyś/60 tyś! To robi różnicę.
              Do tego owi pracownicy korzystają z własnych samochodów i prywatnych telefonów by załatwiać sprawy zespołu, a tym samym CKiS.
              • Gość: marek zalewski Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 21:30
                Panie Jarku zgoda co do niepełnego repertuaru zaprezentowanego w koncercie... i co do kwoty wypłacanej trójce instruktorów /a gwoli ścisłości do niedawna czwórki/ - tutaj muszę Pana , że CKiS musi jednak i tą kwotę zarobić ... i oczywiście zgoda co do kosztów z Pana strony... a o innych to Pan najwyraźniej nie jest zorientowany albo nie chce wiedzieć. Chcę Pana poinformować , że ja też nie mam od wielu, wielu lat zwracanych kosztów przejazdów prywatnym autem , a przecież poruszam się nim codziennie załatwiając sprawy CKiS /i też po za Ciechanowem/, jak również używam swojego prywatnego telefonu dzwoniąc w wielu sprawach i też po godzinach pracy /o przepraszam od 10 grudnia używam też niekiedy służbowego/... ale jak ma Pan jakieś inne wątpliwości to zapraszam do CKiS to postaram się wyjaśnić... pozdrawiam
                • Gość: k. Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:18
                  I znów wtopa:) Znów dyrektor rzuca jakieś kwoty a za chwilę prostowanie :)Miś! Miś! Świńska rura nie miś! . Ten człowiek słowa prawdy w życiu nie powiedział.
                  • Gość: marek zalewski Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:36
                    ,,k''... Masz kłopoty ze zrozumieniem zdań napisanych po polsku ?
                    • Gość: k. Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:49
                      Wręcz przeciwnie . Rozumiem bardzo dokładnie
                      "zespół utrzymywany jest przez CKiS . kosztuje rocznie około 50 - 60 tysięcy złotych."
                      "Utrzymanie zespołu to płace dla 3 pracowników, którzy od lat pracują w zespole. koszt w rocznym rozrachunku dla trzech osób wynosi ok. 23tyś, a nie 50 tyś/60 tyś! To robi różnicę"
                      ". i oczywiście zgoda co do kosztów z Pana strony... a o innych to Pan najwyraźniej nie jest zorientowany albo nie chce wiedzieć. ..........jak również używam swojego prywatnego telefonu dzwoniąc w wielu sprawach i też po godzinach pracy o przepraszam od 10 grudnia używam też niekiedy służbowego/ ale jak ma Pan jakieś inne wątpliwości to zapraszam do CKiS to postaram się wyjaśnić"

Skoro rzuca Pan publicznie kwotę 50-60 tys to niech Pan również publicznie wytłumaczy skąd ta róznica . Bo póki co to pan ... się zgodził a nawet zaprzeczył. Kiszka
                      • Gość: marek zalewski Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 23:21
                        ...i publicznie niczego nie rzucam a wyjaśniam... No, a Ty ,,k'' dalej swoje ... człowieku - Pan Jarek jako instruktor podliczył tylko to co sam wie i tu pełna zgoda... ale zespół LZA kosztuje CKiS około 50-60 tysięcy rocznie, bo ponosimy inne koszty związane z LZA ... czy to jest takie trudne do zrozumienia ? Ta różnica to są właśnie te dodatkowe koszty utrzymania zespołu. I proszę zrozum to.
                        • Gość: k. Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 23:31
                          Bareja byłby dumny:)
                          Wyjaśniam publicznie : ponosimy inne koszty. Wyjaśnił Pan niezmiernie dużo. Może najpierw wyjaśnijmy sobie co znaczy wyjaśnić? Gdybym był złośliwy to bym zaproponował żeby może LZA przyniósł cos na aukcje dla ratowania finansów CKISZ.
                          • Gość: G3H8kKJ Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 08:12
                            Moim zdaniem to wszystko mentalność ludzi... po co wkładać większe kwoty w zespół, skoro można wziąć do kieszeni parę tysięcy :) Jestem byłem tancerzem zespołu i wiem jak było kiedyś a jak jest teraz. Sytuacja jest fatalna gdyż zespół sam się utrzymuje, za każde wyjazdowe podróże po Europie płaci właściwie z własnej kieszeni, kiedyś się nie płaciło z wyjazdy reprezentujące miasto, kraj w Europie, a każdy wyjazd zespołu cieszył się ogromnym zainteresowaniem :)
                            " CKiSz jestem na NIE !!
                            • Gość: JA Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 08:50
                              TO NIE WINA DYREKTORA ŻE NA ZESPÓŁ BRAK PARE TYSIĘCY TO WINA WŁADZ ŻE STAĆ NA FATALNE POMIKI A NIE MA NA ZESPÓŁ KTÓRY REPREZĘTUJE NASZ CIECHANÓW TO WSTYD MŁODZI WYKONUJĄ MOZOLNĄ PRTACĘ I JESZCZE MUSZĄ ZA TO PŁACIĆ
                            • Gość: były tancerz Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 21:25
                              Tak, masz rację, dzieci i młodzież ponoszą koszty wyjazdów z własnej kieszeni, żeby reprezentować miasto, a często też państwo, poza granicami! Czy tak powinno być?????Byłem członkiem zespołu ok. 10 lat i wiele się zmieniło. Za p. Sobieraja jeżdziło się za darmo i jeszcze nam dopłacano, a teraz ....nędza. Jak przychodzi do koncertów dla miasta są ochy i achy ze strony władz, padają obietnice (oczywiście bez pokrycia), każdy zarzeka się, że zespół to "perełka" Ciechanowa, "ambasador kultury" itd.,ale gdy światła zgasną to już nikt o zespole nie pamięta do następnej imprezy. To jest przykre!!!!
                        • Gość: instruktorLZA Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 21:15
                          pracuję z tym zespołem od 6 lat i nie bardzo mogę sobie przypomnieć o innych kosztach poza kosztami utrzymania kierownika, instrukrora i akompaniatora chetnie o tym porozmawiam pozdrawiam
        • Gość: instruktorLZA Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 20:33
          To nie był prawie cały repertuar, to nie była nawet połowa. Zespół w tym koncercie nie pokazał: poloneza, mazura, kujawiaka z oberkiem, kontro, beskidu żywieckiego, suity podlaskiej, krośnieńskiej i opoczyńskiej. Ale wszystko przed nami :-) P.S. nareszcie wszyscy zagrali w jednej drużynie! Pozdrawiam Jarek.
          • Gość: ja Re: koncert z przytupem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 08:42
            PANIE DYREKTORZE TO PANA LUDZIOM SIĘ NIE PODOBA ŻE SIĘ UDAŁ KONCERT ,ŻE PAN COŚ ZACZOŁ ROBIĆ I IM SIĘ DOBIERA DO SKÓRY I UCZY ICH PAN PRACY .PO URZĘDACH PODKŁADAJĄ PANU ŚWINIE .ALE RÓB PAN SWOJE PRACOWNIKÓW LENIWYCH MOŻNA WYMIENIĆ NA PRACOWITYCH A ONI NIECH IDĄ NA SZCZAW Z KĘSIKIEM .
            POZDRAWIAM
            • Gość: G3H8kKJ Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 14:53
              Przepraszam ale proszę nie mówić nic o pracownikach, gdyż instruktorzy i kierownictwo LZA jest bardzo pracowite, co udowadniają jak mają do tego okazję, gdyby nie zależało im to zespół by w ogóle nie działał, oni poświęcają swój czas na to aby młodzież zainteresować tańcem ludowy. To jest ich hobby wręcz powiem że serce, gdyż oni tym życie swoje, swoje doświadczenia przekazują innym ...
    • Gość: zaczął Re: koncert z przytupem IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 08:59
      zaczął a nie zaczoł...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka