Dodaj do ulubionych

przedszkola prywatne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 11:05
czy ma ktoś jakieś namiary na prywatne przedszkola w ciechanowie, bo na państwowe nie mam szans a nie zdecydowałam się na opiekunkę? czy jest jeszcze jakieś oprócz jezykowego na obwodnicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: amo Re: przedszkola prywatne IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 11:52
      Akademia Małych Odkrywców
      www.amoprzedszkole.pl
      • Gość: gość Re: przedszkola prywatne IP: 195.117.122.* 19.05.11, 13:22
        jest cyba na Batalionów Chłopskich Montessori i gdzies na śmiecinie
        • Gość: haha Re: przedszkola prywatne IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.11, 15:21
          jest na lazurowej za 300 zł
          • Gość: pola Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 17:34
            Na os. Zachód jest Niepubliczne Przedszkole Akademia Krasnoludków.
            www.krasnoludki-ciechanow.pl
    • Gość: Gość Re: przedszkola prywatne IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 17:46
      w moim państwowym przedszkolu nawet teraz są miejsca,co roku zaczynacie ten sam temat a prawda jest taka że np na Sienkiewicza jest mało dzieci w grupach bo brakuje chętnych,każde dziecko jeśli było z Ciechanowa i miało odpowiedni wiek to zostało przyjęte a i tak były jeszcze miejsca...
      • Gość: . Re: przedszkola prywatne IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 18:16
        Na nadrzecznej jest przedszkole językowe - 2 j. obce w standardzie
        • Gość: Beata Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 21:36
          Na Nadrzecznej językowe??? Słyszałam że integracyjne, ale jeszcze nie ruszyło.
    • Gość: blanka Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 22:47
      Jak dobrze że istnieje taki wątek. Proszę o wypowiedzi na temat wymienionych prywatnych przedszkoli, jest ich kilka. Proszę o poważne komentarze, przecież na pewno są jakieś ich dobre strony. Moje dziecko nie dostało się do publicznego. Co dalej?
      • Gość: nona Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 09:32
        Na Nadrzecznej rusza nowe przedszkole integracyjne.Zapisałam tam synka,bardzo mi się podobało i mam madzieję,że się nie zawiodę bo oferta zdecydowanie nr.1 w Ciechanowie.
        • Gość: ola Re: przedszkola prywatne IP: *.play-internet.pl 21.05.11, 12:21
          Na przyszly rok w Montessori na Płońskiej już nie ma podobno miejsca, pozostaje Szwanke. Ja chyba wybiorę już istniejące bo nowo tworzone to wielka niewiadoma. Mówią ładnie a co będzie? A może ktoś zrobił rozeznanie finansowe, gdzie jak wychodzi za miesiąc???
          • Gość: blanka Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 13:59
            Ceny pewnie są różne. może jakieś konkrety? Czy ktoś może coś wie jak jest z prowadzeniem zajęć i przygotowaniem dzieci do szkoły? Kto był w Montessorii, na Nadrzecznej w Zamkowych Skrzatach i w Akademii Małych Odkrywców ? Jakie warunki, sale, podwórka i ogrody zabaw, pomoce, zabawki itd. Nie reklamujcie tylko powiedzcie o wrażeniach.
            • Gość: monika Re: przedszkola prywatne IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.11, 17:15
              Ja zapisałam dziecko do akademii małych odkrywców - wydało mi się najbardziej profesjonalne. Tak naprawdę to każde nowo powstałe przedszkole stanie na głowie żeby rodzic i dziecko było zadowolone. Najlepiej jest zadzwonić i umówić się na spotkanie. Można pojechać obejrzeć w środku - ja tak zrobiłam. Co prawda trwa tam jeszcze remont, ale zobaczyć można. Ogród jest z tyłu budynku co jest istotne. Mi się podobało. W połowie lipca jesteśmy zaproszeni na dni otwarte żeby poznać wszystkich pracowników.
              • Gość: zadowolona Re: przedszkola prywatne IP: *.centertel.pl 22.05.11, 22:54
                Ja polecam Tęczę na Lazurowej, bo moje dziecko tam chodzi i nie mam zastrzeżeń. Na temat innych nie mogę się wypowiedzieć bo nie miałam tam dziecka. Jednak wszystkim rodzicom proponuję aby każdą wyrażoną tu opinię traktowali z przymrużeniem oka i sami zdecydowali o wyborze przedszkola i osobiście się przekonali gdzie i jak jest bo każdemu z nas podoba się co innego.
                • Gość: blanka Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 23:27
                  Dziękuję za informację, zajrzę do nowych przedszkoli Montessori na Szwanke i Zamkowych Skrzatów na Nadrzecznej jak ruszą, mam nadzieje że to niedługo, a na temat reszty już coś wiem. Proszę o więcej...
                  • Gość: monika Re: przedszkola prywatne IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 11:36
                    Chyba więcej przedszkoli prywatnych w Ciechanowie nie ma? Jakich jeszcze informacji oczekujesz? Trzeba samemu pochodzić podzwonić popytać.
                  • Gość: Mama Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 17:28
                    Witam, ja słyszałam, że na Kargoszynie też powstaje przedszkole. Będzie to chyba pierwsze w gminie i wszędzie blisko. Gratuluję pomysłu!!!!!!
                    • Gość: Mama Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 17:13
                      Zapisałam swoje dziecko do Zamkowych Skrzatów i zapowiada się superowe przedszkole z niesamowitą opieką nad dziećmi, atrakcjami i kształceniem maluszków. przedszkole ma ruszyć już od września a zapisy trwają. POLECAM !! ;-)
                      • Gość: megi Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 23:07
                        Czytam to wszystko i odnoszę wrażenie, że niektóre wpisy to autoreklama. Niech te przedszkola powstaną i zaczną funkcjonować. Wtedy rodzice napiszą, czy są zadowoleni. na początku wszystko wygląda pięknie, by zachęcić potencjalnego klienta a potem już nie jest tak różowo. Najważniejsze powinno być dziecko, bo to nasz skarb.
                        • Gość: blanka Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 14:06
                          Zajrzałam, rozmawiałam, cieszy fakt że nowe przedszkola mają niezależne swoje wizje. Dla każdego coś dobrego.
                          • Gość: mmaammaa Re: przedszkola prywatne IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 16:06
                            a do których zaglądałaś? trzeba sie umawaić, czy cały czas ktoś tam jest? i można w każdej chwili pojechać.
                        • Gość: krzych Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 14:09
                          jeśli ktos jest zainteresowany przedszkolem państwowym w odległości 8 km o ciechanowa to niech spróbuje w gostkowie.
    • Gość: ewelina Re: przedszkola prywatne IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 11:54
      już niedługo będzie otwarte przedszkole językowe na armii krajowej - the Academy of Smurfs . mają już jeden oddział w Przasnyszu , to ich strona www.smurfsacademy.pl
      • Gość: ja Re: przedszkola prywatne IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 23:54
        Moje dziecko chodzi do tęczy na lazurowej,jest zadowolone, ja zresztą też, wiele tam sie nauczyło choć wczesniej nie miało styczności z taka dużą grupą dzieci. Nigdy nie było problemu ze nie chce iśc, wręcz przeciwnie w trakcie choroby, było strazne dla niego to że nie idzie. Nie płakało, szybko sie zaklimatyzowało, nie bylo załamania. Co prawda nie ma tam placu zabaw ale atrakcji i zajec tyle że nie bylo to problemem. Kadra miła, młode dziewczyny ale mają super kontakt z dzieciakami, w domu ciagle słychać Ciocia Ania to , ciocia Asia tamto. Cena super bo 300,00zł, raczej w każdy piątek ciekawy gość który opowiada o swojej pracy albo hobby. Naprawde polecam.
        • Gość: gmina Re: przedszkola prywatne IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 23:59
          Gmina ciechanów może i wybuduje przedszkole na kargoszynie ale dla kogo to bedzie blisko, dla nowych osiedli, a co z reszta mieszkańców. Gmina to nie tylko Niestum, Kargoszyn i Chruszczewo, ale Wójt o tym zapomina, wybory były więc co go to obchodzi. W ubiegłym roku byłam na rozmowie u Wójta w sprawie wyrażenia zgody na uczęszczanie mojego dziecka do przedszkola w Ciechanowie, oczywiście jak zwykle i tego należy się po wójcie Kiwicie spodziewać żadnych konkretów, tylko odwracanie kota ogonem.
        • Gość: ma Re: przedszkola prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 12:29
          W punkcie przedszkolnym tęczy nie ma placu zabaw, ale nie ma też posiłków. Obiad w południe to podstawowa potrzeba w rozwoju dziecka. Tam chyba nie mogą żywić dzieci , bo nie ma kuchni i dzieci przynoszą swoje kanapki. Nie wyobrażam sobie, że zostawię soje dzieciątko do 16 bez ciepłego, ugotowanego jedzenia na suchym prowiancie. Ale jeśli komuś to nie przeszkadza to jego wybór.
          • Gość: Zadowolona Re: przedszkola prywatne IP: *.centertel.pl 29.05.11, 17:43
            W moim odczuciu jedzenie w przedszkolu nie jest najważniejsze tylko kadra pedagogiczna, która tworzy atmosferę. Dobrze, że w naszym mieście są przedszkola w których jest wyżywienie lub nie ma. Każdy rodzic ma prawo wyboru dzięki temu. Moje dziecko chodzi do tęczy i każdemu polecam te przedszkole. Każdy z nas tak naprawdę wybierając przedszkole dla swojego dziecka kieruje się zupełnie innymi czynnikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka