Dodaj do ulubionych

Internet z UPC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 09:59
Czy polecacie tą firmę.Chcę z nimi podpisać umowę
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 10:34
      SUPER DZIAŁA BEZPROBLEMOWO POLECAM
    • Gość: maro Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 12:06
      czesto sa awarie
      • Gość: kama Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 19:50
        bardzo polecam
        • Gość: kit Re: Internet z UPC IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 18:11
          Są mało solidni , nie szanują klientów.
    • Gość: jaro Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 19:16
      Raz na tydzień internetu brak,nie polecam
      • Gość: ked Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 19:35
        zdarzy sie raz na 1-2 miesiace ale to w porownaniu z neo to cud. świetna cena naprawde polecam!
        • Gość: vanHalen Re: Internet z UPC IP: *.tktelekom.pl 10.06.11, 21:49
          nie polecam!!
          • Gość: zainteresowany Re: Internet z UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 20:08
            też jestem zainteresowany- na początku lipca kończy mi się neo i się zastanawiam. netia, upc, czy przedłużyć neo??? vanhalen dlaczego nie polecasz?
            • Gość: michnik Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 23:19
              Super usługa !!! Extra skuteczność !!! Bardzo dobra jakość !!! No i cena zajefajna !!! Poprzenio byłemw Telepsach bez porównania !!! Serdecznie polecam !! Jestem już ponad dwa lata. Może ze 5 razy były przerwy na parę godzin głównie nocnych a tak po za tym super !!
    • Gość: G Re: Internet z UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 23:33
      Co prawda mam doświadczenia z Warszawy, a nie z Ciechanowa, no ale firma to firma. Używałem usługi Fiber Power 25. Utrzymywało prędkość nawet po południu, kiedy z zasady więcej ludzi siedzi w necie. Przerwy takie kilki-kilkunastominutowe były dość częste - czasem jedna na miesiąc, czasem jedna dziennie, ale da się to przeżyć. Zasadniczo firma solidna moim skromnym zdaniem.
      • Gość: 123456 Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 14:44
        nie polecam ja uciekam z UPC..............
        • Gość: zeno Re: Internet z UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 17:54
          dlaczego jedni uciekają z neostrady a inni z upc? mam jeszcze pół roku w neo ale już myślę co dalej bo juz dzwoni konkurencja z ofertami
          • Gość: wkurzona Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.11, 17:53
            Uciekaj z upc. Dziś po prostu wyłączyli internet. Byłam w trakcie pracy, a tu "brak połączenia z serwerem". Szlak mnie trafia. W poprzedniej sieci tak się nie zdarzało. Ucieknę stąd szybko.
    • Gość: it Re: Internet z UPC IP: 80.50.135.* 30.06.11, 08:02
      plusy:
      - duża szybkość,
      - niska cena,
      - IP klasy publicznej

minusy
      - częste awarie (wielogodzinne awarie)
      - brak kontaktu z UPC w przypadku awarii
      - IP dynamiczne

Generalnie jakość gorsza od np TP, Netia. ..ale co kto potrzebuje ;)
      • Gość: wściekła Re: Internet z UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 18:46
        Kurcze, nie ma dziś internetu od rana, co za dziadostwo!!! Ucieknę stąd niech się tylko okazja nadarzy
        • Gość: Lenka Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 20:25
          dzis 8 godzin neta nie było :( gdybym wiedziała że tak bedzie to nie podpisała bym umowy :( coraz częściej teraz są awarie i coraz dłużej trwają :(
          • Gość: posiadacz Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 09:07
            Ja też mam internet w UPC i w Środę nie miałem internetu, w czwartek miałem i w Piątek znowu nie miałem do godziny 21:00 Jak mogą tak robić zabierając ludziom internet przez tyle godzin.Za to się płaci.Rozumiem na 3 godziny tak zostałem poinformowany ale nie na cały dzień.
            • Gość: gosc Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 11:58
              ja mam w UPC pakiet czyli internet i telefon oraz telewizje.
              w przypadku awarii wszystko nie działa.(poza telewizją)
              w tym tygodniu to juz była masakra. wielogodzinny brak łączności.
              ciekawe czy honorowo uwzględnią to w rachunku. prawdopodobnie nie.
              najbardziej komicznie wygląda komunikat na infolinii - przewidywany czas usunięcia
              awarii - 19.27, 21,27 a wczoraj usłyszałam 19.49.
              co za perfekcja. szkoda, że nie w jakości techniki.
              może UPC zagląda na forum.
              • Gość: mistrz Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 12:43
                To co sie dzieje to jest zenada! Proponuje zbiorowo powysylac skargi do centrali UPC.
                A traktowanie klienta to istna zenada, gorzej niz w PRLu. W trakcie awarii nie moge sie polaczyc z konsultantem tylko zglasza sie jebany automat. Podaja godizne usuniecia awarii, ale co mi z tego skoro co godzine przesuwaja. Albo mowia, ze naprawia do 12 27, potem ze do 15 27, potem 19 27 a na koncu 8 rano nastepnego dnia. Porazka. Ponadto z 29/30 sierpnia ma byc przerwa bo maja robic prace modernizacyjne wg tego co uslyszalem na infolinii. Mysle, ze nie uwzglednia tych przerw w dzialaniu na fakturze, bo podejrzewam, ze jest zapis, ze pojedyncza awaria musi byc rowna lub dluzsza 24 h :]
                • Gość: xxxx Re: Internet z UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.11, 14:10
                  Jeśli ktoś chce złożyć skargę i wnosić o niższy rachunek to może uzyskać rachunek mniejszy o 1/20stą. Tak powiedział mi konsultant jak po 18 minutach odezwał się w słuchawce żywy człowiek a nie automat.
                  • Gość: ... Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 15:14
                    Zwiększają prędkości użytkownikom w ramach abonamentu więc nie marudzić, że są przerwy i modernizacja. :) Sprawdźcie sobie obecną prędkość łącza. Ja miałem 8Mbps parę dni temu, a teraz mam 16Mbps.
                    • Gość: mistrz Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 15:24
                      to ciekawe bo w upc sa predkosci wylacznie:
                      5 10 25 50 120 Mb/s
                      ktos wie gdzie trzeba przeslac ta skarge? mozna mailowo? jesli tak to prosilbym o zamieszczenie adresu, niby 2 zl mniej ale chodzi o zasady
                      jak kazdy upomni sie o obnizenie abonamentu, to moze zmienia podejscie do klientow i wczesniej beda informowac o przerwach lub robic je w nocy
                      • Gość: aa Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 22:17
                        bez przerwy ciągle awarie, jak net nie działa to również telefon mam 3w1 i czekam kiedy się umowa skończy by z nich zrezygnować. Ja rozumiem są burze nie ma łączności, ale jest pogoda w porządku i na parę godzin rozłączenie z siecią. O co chodzi pytam?
                        • Gość: Kl Re: Internet z UPC IP: *.play-internet.pl 28.08.11, 19:25
                          Nie szanują klienta, robią z nim co chcą . Potrafią wyłączyć sygnał o 22 ej - nie informując dlaczego?. Nie informują klienta o zmianach.Brak kultury w obsłudze klienta. Nie polecam.
    • Gość: fafa Re: Internet z UPC IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.11, 18:11
      ja polecam, zdarza sie ze nie ma internetu przez pare godzin ale nie tak czesto ze mozna sie wkurzyc, tak to dziala bez problemu , jest szybki , wszystko chodzi super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka