Gość: mariola IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 20:48 co sie stalo ksiedzu z Franciszka ? mial sliwe pod okiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 21:17 przepraszam a którego to spotkało czy "numer 1"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.play-internet.pl 19.06.11, 21:38 Zarobił od męża swojej kochanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 12:55 dziwna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.tktelekom.pl 20.06.11, 17:30 a który to ksiądz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 18:26 .... tez tak pomyślałam. Mąż się dowiedział i przetrzepał piórka amantowi :):):):). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 18:27 A skąd wiecie? Może akurat za bardzo zaszalał w Omenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.11, 19:17 w niedziele zbieral na tace z taką śliwą ze heeeej grubo mu ktos przydudnił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Miichnik Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.opera-mini.net 20.06.11, 21:45 Pewnie dostał od chłopaków z Wyborczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SR Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.11, 22:41 Uczy sie w szkółce bokserskiej , to takie oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 14:35 Dobrze że nie mają oczka wodnego przy plebanii. Topielicy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.11, 20:06 zaraz od mężą kochanki ma śliwę. na drzwi pewno wpadł, wielka mi sensacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najpierwpomysl Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 11:41 to wpadnij na drzwi i zobacz gdzie bedziesz mial LIMO heehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 20:44 Żenada.Aż się boję,że osoba poruszająca ten temat może stać przy mnie w kościele! Może lepiej było z troski zadzwonić na plebanię i zwyczajnie zapytać,niż robić sensację na Forum?Skup się w kościele na tym,co słyszysz,to nie będzie Cię irytować podbite oko,złamany nos czy dziura w skarpecie u stojącego przed Tobą... Gratuluję głupoty i tupetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 21:24 a to wojownik nie odpóścił krew w nim krąży ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 21:39 Gościu,to nie wojownik(on pewnie takich idiotyzmów nie czyta),a jeden z ludu. Nie przyszło Ci to do głowy? Zanim przetrzesz oczka i zmówisz paciorek,zajrzyj do słownika ort,bo robisz błędy:) Miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.11, 09:40 ten J. to chyba pobity ksiadz heehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 09:57 jak tak Was czytam to żal mi sie Was robi. to jest wlaśnie zasciankowy ceichanów i popatrzcecie sami na siebie a nie obsmarowujecie Czlowieka na forum. Czlowiek jest tylko czlowiekiemi Ksiądz też. to nei jest niczyja sprawa co się stało. Czy w takiej Warszawie, takim Gdańsku krakowie ktosby zwrocił na to uwagę? nie sądze. w wy sami sra.... w swoje gniazda. powodzenia w zyciu w tym zasran... Ciechanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.centertel.pl 24.06.11, 10:11 Oj racja Kasiu racja. Troszkę mieszkałem w Warszawie-coś ok. pięciu lat, przerz przypadek wróciłem do Ciechanowa. Faktycznie w tam każdy pilnował i pilnuje siebie. W Ciechanowie itp. bardziej pilnuje się innych. Nie jestem ksiądzem, w kościele również nie przesiadują i wpadam na maszę czasem jak mama taką potrzebę duchową. Jednak coś kiedyś usłyszałemw tym stylu- w oku sąsiada igłe widzisz a w swoim belki nie dostrzegasz..... pewnie troszkę inaczej to leci ale sens ten sam. Tu dokładnie ten cytat ma zastosowanie. Nie znam księży u Frańciszka ale może po prostu ksiądz uprawia boks czy coś w tym stylu. Mamy w Ciechanowie księdza na ścigaczu, który w piękny sposób propaguje swoje hobby, wspomnę tylko Jego uczestnictwo na pikniku w Niestuniu w ubiegłą sobotę dla dzieci które są otoczonę pomocą MOPS-u. Mieliśmy także księdza, który zabierał młodzież na koncerty rokowe-teraz możemy ogląśdać GO w telewizji. Także nie zdziwiłbym się mocno jakby opluwany ksiądz np. uprawiał boks czy po prostu pod czas podobnych zabaw doznał kontuzji. Jakbym osobiście był ciekawy, to po prostu zadzwoniłbym do księdza lub wszedł do kancelarii parafialne i osobiście bym się GO zapytał. Faktycznie brak zajęcia powoduje okropne skutki, widoczne na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 16:13 mariusz zapomniałeś dodac że mamy też księdza homoseksualistę. O własnie w Sejmie przegłosowano ustawę :):): homoseksualisci mogą adoptowac dzieci :):):):):) ,ale ksiądz nie może adoptowac za to może opiekowac się dziecmi :) bez podtekstów to tylko apropo ksiedza homoseksualisty. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 10:12 Gawiedź prowincjonalno - małomiasteczkowa ma temat do sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasi Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 19:09 Tym postem tez dajesz o sobie swiadectwo dziecino ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 11:32 W odpowiedzi-zniżę się do poziomu tej dyskusji i sprostuję,że J.nie księdzem,jak sugerujesz.Zalogowałam sie tylko dlatego,żeby wyrazic swoje ubolewanie nad prostackimi wypowiedziami i tyle. Zamykam konto,bo poziom żałosny i większosc przedszkolaków,pomijając kilka ostatnich wypowiedzi pisanych przez Normalnych Ludzi. Uwaga:w mięsnym na rogu Pułtuskiej widziałam kasjerkę z ręką w gipsie-ciągnijcie temat, zdaje się,że w Waszym guście...Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Ma Tole Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 11:39 Mnie też dziwi wielka aktywność tuskomatołków w tym temacie . Czekam na większą aktywność w temacie posła Soplińskiego co cudze dzieci oddaje w ręce homoseksualistów, bo jak wiadomo propaganda lewacka zrobiła swoje i nikt nie oddałby swoje dzieci pod opiekę księdza potencjalnego homoseksualisty lub pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 12:05 niech idzie do okólisty nie zwleka bidula ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 16:23 ale z Was smutasy . Nawet pożartowac nie można. Co z tego że to ksiądz. Tez człowiek i też ma f...a za przeproszeniem. Podbite limo . Nie można juz sobie pożartowac. Wszystko co o ksiedzu ma byc poważnie i na kolanach. Wyluzujcie ludzie. Sami siebie nakręcacie :) a to tylko śliwa pod okiem. Widocznie zasłużył . Bóg jest sprawiedliwy :):): każdemu daje po równo:):)nie patrzy ksiądz czy świecka osoba:):):):):): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-z Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.11, 16:50 Koloratkom też sie należy czasami dać w ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 08:41 Ksiądz wyszedł z kościoła i...udeżyła Go rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izydor Re: Ksiadz z podbitym okiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 09:13 Nie znacie tego biednego człowieka. Raz tacy jak Wy zaprosili go do domu postawili wódke i zakąskę wykonali wiele zdjęć, wysłali do kurii i spuścili z parafii. Dzisiaj WY pseudowierni szamoczecie się, by Go skopać ,dajcie mu spokój przecież to tylko siniak i już blednie. Odpowiedz Link Zgłoś